Jepp, og med trykkoker er det faktisk fullt mulig å lage dette på en hverdag. Knoken trenger rundt en time i en slik en, erter går også mye fortere å koke under trykk, men de kan svi seg.Svineknoke og ertesuppe er og blir fantastisk.
litt granateple kan også være godt i guacamolen..^ prøv å rive med litt av limeskallet i guacamolen, det funker bra. Begynte med det etter tips fra Hr. Hellstørm på TeVe. Pleier også å slege med litt korianderblader, men det visste du nok selv at funker...
Å jo da!trenger ikke merkedager for pølse i (lust)waffel, naturlig sikringskost ved de store slaga. Type episk, kommer sikkert bok om et centennium eller halvt
I følge betjeningen på A food market i Oslo er det visstnok veldig tydelig når norske nordmenn har fått dilla på asiatisk mat, da kommer det med lange handlelister for å lage currypasta selv, noe angivelig knapt noen "innfødde" gidder til dagligEtter litt søking kom jeg over siden "Hot Thai Kitchen" som på en enkel måte viser og forklarer hvordan Thaiene lager maten fra bunn av, noen ganger tar hun som meg og jukser litt og buker ferdige paster.
Skjelden jeg tar meg bryet med slikt om det er thaimat e.l., her er det helt grei å bruke ferdiglaget. Men skal man lage litt ekstra god indisk (i litt større mengder i alle fall) er det verdt å ta seg bryet. Er ikke så all verdens mye styr egentlig heller. Krydder, mortar, løk, fett og en blender.I følge betjeningen på A food market i Oslo er det visstnok veldig tydelig når norske nordmenn har fått dilla på asiatisk mat, da kommer det med lange handlelister for å lage currypasta selv, noe angivelig knapt noen "innfødde" gidder til daglig![]()
LOL! Oppskirftene kommer litt i bunker herfra. Jeg håper det er greit?Jeg er mest imponert over Roysen, som spiste 4-5 solide middager i dag.
Amen!Til ymse asiatiske retter med svinekjøtt pleier jeg å bruke de "best pris" - svinekotelettene fra REMA 1000. De koster nesten ingen ting, type 40 kroner kiloen, og så er det gjerne litt ukurante stykker med godt med fett på slik at de faktisk smaker noe og ikke blir tørre.
Hyggelig at det smakte. Det er nok dessverre litt begrenset hva jeg er i stand til å få i meg. Det er derfor litt avreaksjonsterapi og få ut alt jeg har lyst til å spise her. Som dere da forstår er det ikke så mye av det som blir presentert her fra min side som faktisk blir spist lenger. Det er dog oppskrifter på gamle klassikere fra denne heimen som presenteres.Helt greit, Roysen. Håper likevel det betyr at du spiser og har matlyst igjen?
Baccalao'n din slo godt an på nattevakt for en stund siden.