Takker Roysen for å ha satt sjokolade på dagsorden her på sentralen
Har alltid vært glad i sjokolade, men har merket at det ikke smaker like godt som før.
Begynnte med at Minde ødela en av mine favoritter "Risbrød" . De laget den ikke bare mindre, men smaken var også forandret til, for meg, det uspiselige.
Etter å ha lest Toblerone tråden ser jeg at produsentene bøffer ut oppskriftene å bruke billige råvarer i en sammensetning som "tilnærmet" skal smake likt.
Ønsker her at folk som har litt oversikt over "gourmet" sjokolade, dvs sjokolade som er laget med smak og ikke fortjeneste som hovedmål, og komme med gode forslag.
Nå er det på tide og putte penger i lomma på de som lager kvalitet, ikke til disse fortjeneste, inntjening, kutting av utgifter bedrifter!
Har forsåvitt begynt med endel andre produkter, feks kokt skinke, men nå handler det om sjokolade
Har alltid vært glad i sjokolade, men har merket at det ikke smaker like godt som før.
Begynnte med at Minde ødela en av mine favoritter "Risbrød" . De laget den ikke bare mindre, men smaken var også forandret til, for meg, det uspiselige.
Etter å ha lest Toblerone tråden ser jeg at produsentene bøffer ut oppskriftene å bruke billige råvarer i en sammensetning som "tilnærmet" skal smake likt.
Ønsker her at folk som har litt oversikt over "gourmet" sjokolade, dvs sjokolade som er laget med smak og ikke fortjeneste som hovedmål, og komme med gode forslag.
Nå er det på tide og putte penger i lomma på de som lager kvalitet, ikke til disse fortjeneste, inntjening, kutting av utgifter bedrifter!
Har forsåvitt begynt med endel andre produkter, feks kokt skinke, men nå handler det om sjokolade
Sist redigert: