D
Danke
Gjest
Japanerne er perfeksjonister, ellers blir det Harakiri. Noe som gjør at betingelsene for bra Whisky er store.
Styr unna den, det smaker hoppetau.Tror neste helg blir alkoholfri men taxfree handling med Laphroaig QA cask.,.
yamazaki 18 gikk for 1299sek her.Akkurat nå koster den (Yamazaki 18y) £220,- på Amazon UK. Den gikk for £157,- hos Master Of Malt så lenge de hadde den på lager. Og der var den utsolgt i Sverige også ser jeg. Prisen i Sverige var faktisk ganske god den.Poenget er vel at prisene ikke har økt enda, men i neste runde (hvis den kommer inn igjen) vil den bli dyr. Det at det er tomt gjenspeiler vel helst at importørene ikke helt vet om de skal fortsette å importere når prisen øker så dramatisk.Interessant å reflektere over at folk handler når prisen øker. Det må jo bety at noen forveksler varens pris med varens verdi og at de synes varen blir bedre, dvs mer verdifull, fordi den blir dyrere. Dette kan umulig ha noe med HiFi å gjøre.Utsolgt på Polet. Det er sikkert tomt på Systembolaget snart.
Tillot meg å sakse litt fra importøren i Sverige:Sitter her med en 15 år gammel Mortlach fra Gordon&MacPhail. Den er vel hva man må kalle "annerledes".
Det er en håndfull ting jeg aldri går tom for på kjøkkenet....som jeg kan overleve på og lage i et utall variasjoner. Som øl, egg, poteter, olivenolje, smør......og bacon. Nå har jeg også bacon i barskapet. Mortlach smaker distinkt av røkt bacon. Litt usikker på hva jeg synes om det, men det skjerper ikke apetitten på samme måte som skikkelig tørrsaltet bacon i stekepannen...
Det er i høyeste grad lov å like Bushmills her inne.Er det lov å like Bushmills her inne, eller blir den ikke fænsy nok?
Smak er en individuell greie heldigvis. Derfor er det så greit at vi deler våre ulike erfaringer, basert på våre egne forutsetninger.Er det lov å like Bushmills her inne, eller blir den ikke fænsy nok?
+1Regel nummer 1. Om whiskyen er god eller ei bestemmes IKKE av prisen!!!
Artig at denne faktisk er billigere i Norge enn i Sverige. Koster SEK 849,- på andre siden av kjølen...Kjøpte ei flaske Nikka coffey grain, syntes den var meget god.
Har fått litt sans for Japansk i det siste.
Synd at Nikka kutter ut 12, 15 og 18 åringene av blandt annet Yoichi. Prisene virker og å ha skutt i været på japansk whisky.Kjøpte ei flaske Nikka coffey grain, syntes den var meget god.
Har fått litt sans for Japansk i det siste.
En meget god whisky, som jeg har gravd meg dypt i allerede. Kommer nok til å kjøpe flere.Kjøpte ei flaske Nikka coffey grain, syntes den var meget god.
Har fått litt sans for Japansk i det siste.
Og i enda mindre grad hva den har vært innom av fat. Når det gjelder whisky synes jeg ofte less is more.Smak er en individuell greie heldigvis. Derfor er det så greit at vi deler våre ulike erfaringer, basert på våre egne forutsetninger.Er det lov å like Bushmills her inne, eller blir den ikke fænsy nok?
Regel nummer 1. Om whiskyen er god eller ei bestemmes IKKE av prisen!!!
Det minner meg om da jeg begynte å drikke whisky. Jeg visste jeg likte det, likte lukten, likte munnfølelsen, men fant ikke helt mål når det gjaldt smaken. Det er jo også en læringssak. Man må vite hva man leter etter, både hvilken whisky man skal kjøpe og hva man skal smake etter.Fatkvalitet og single barrel som du skriver. Mye fatbruk (double og triple cask), og fat fra viner med sødme er for meg et signal om at dette er whisky for folk som egentlig ikke liker det.
Og en måte å få solgt ikke fullt så god whisky. De kan kamuflere en del med sødme. Er vel en påstand jeg ikke helt har dekning for, men likevel...Fatkvalitet og single barrel som du skriver. Mye fatbruk (double og triple cask), og fat fra viner med sødme er for meg et signal om at dette er whisky for folk som egentlig ikke liker det.
Har blingset litt med årstallene her, ser jeg. Tilbrakte noen fuktige høstkvelder på et gammelt vertshus i Oban for mange år siden. Bra sted, god whisky, mye regn.
Er halveis nedi denne, synes den er helt grei
Det har du nok. I vinverdenen er det plenty av sånne viner.Og en måte å få solgt ikke fullt så god whisky. De kan kamuflere en del med sødme. Er vel en påstand jeg ikke helt har dekning for, men likevel...Fatkvalitet og single barrel som du skriver. Mye fatbruk (double og triple cask), og fat fra viner med sødme er for meg et signal om at dette er whisky for folk som egentlig ikke liker det.