Sikkert - men da spør du feil mann! Jeg er ikke en stor fan/kjenner av Tandberg dessverre, vet ikke en gang hva 20 A er for noe!Er en Tandberg 20 A 2 noget værd?
Aah, det er noe med disse spolebåndspillerne som alltid har fascinert meg. Selv drev jeg det aldri lenger enn til Tandberg 10XD. Men da CD'en for alvor gjorde sitt inntog, ble denne ofret på betjeningskomfortens alter, og sto og samlet støv i mange år.
Tenk om en gruppe på ca. 1.000 mennesker kunne donert en femtilapp hver.....
Denne kunne jeg virkelig ha tenkt meg å innlemme i Slukoteket
Vis vedlegget 354287
Vis vedlegget 354288
Vis vedlegget 354289
Fort gjort og trøkke seg bort der ja ,men kul maskin.Mye kule knapper å trøkke på der
Fortsatt pappaperm?Jeg gir beng i jamringa.
I kveld og utover natta er musikken i fokus.
B
Yepp, 3 uker igjen.Fortsatt pappaperm?Jeg gir beng i jamringa.
I kveld og utover natta er musikken i fokus.
B
Var det jeg tenkte ja.Nei er du gal... hel fisk (dvs. sider selvsagt)
Jeg har en 6 kilos hann fisket av vår sønn i sommer. Skal røkes før jul hos Fredrik. Får snike i køen.Mener du ferdig slicet vakum, eller den ekte egenproduserte?
Nå juger jeg litt, etter vi flytta fra Bernt Ankers gate mista vi også røkeriet vårt.
Husker du Fredriks Fisk & Vilt i Sandvika? Nå er det han som røker laksen vår.
Han er dyktig, og lager den på vår oppskrift. Samme kvalitet som før.....som betyr verdens beste.
Og det er i alle fall ikke jug.
Jeg tror vi fortsatt har igjen til jul. Sjekker i morgen.
Kunne sikkert ha levd lykkelig ever after med en ship shape MTR 15 f.eks.
Vis vedlegget 354375
Vis vedlegget 354376
Sushi Texmex..? Fy for satan, ta høyverdig føde og blande det med fattigmanssskrotmat... uff. Må gå galt noe sånt.Crossover kan jo også være katastrofe blant de med manglende erfaring.
Så forleden litt på en av de utallige matkonkuransene som herjer tv universet.
En av deltakerne forsøkte seg på en miks av sushi texmex servert i tacoshell.
Han var den første som røk ut.
Apropo kokkekamper, eneste av de konkuransene jeg synes har vært noe å se på er Masterchief Australia.
Den norske versjonen av denne serien er fullstendig katastrofe og skivebom etter min mening.
Hvorfor skal man bruke kjendiser som ikke kan en døyt om mat i slike programmer.
Mulig det er underholding for folk som ikke er interessert i mat.
Nå jamrer jeg igjen.
(harmløs jamring)
PS; kommer mer enn gjerne innom en kjapp tur så sant tida strekker til.
Er det det samme som Fiskeriet i Sandvika?Mener du ferdig slicet vakum, eller den ekte egenproduserte?
Nå juger jeg litt, etter vi flytta fra Bernt Ankers gate mista vi også røkeriet vårt.
Husker du Fredriks Fisk & Vilt i Sandvika? Nå er det han som røker laksen vår.
Han er dyktig, og lager den på vår oppskrift. Samme kvalitet som før.....som betyr verdens beste.
Og det er i alle fall ikke jug.
Jeg tror vi fortsatt har igjen til jul. Sjekker i morgen.
Jeg har ikke vært på Fiskeriet i Sandvika. Mulig de bruker Fredriks gamle lokaler, men han har nok ikke noen fingre i fatet hos Fiskeriet så vidt meg bekjent. Han driver røkeri på Fiskehallen nå tror jeg.Er det det samme som Fiskeriet i Sandvika?Mener du ferdig slicet vakum, eller den ekte egenproduserte?
Nå juger jeg litt, etter vi flytta fra Bernt Ankers gate mista vi også røkeriet vårt.
Husker du Fredriks Fisk & Vilt i Sandvika? Nå er det han som røker laksen vår.
Han er dyktig, og lager den på vår oppskrift. Samme kvalitet som før.....som betyr verdens beste.
Og det er i alle fall ikke jug.
Jeg tror vi fortsatt har igjen til jul. Sjekker i morgen.