baluba
Æresmedlem
- Ble medlem
- 18.02.2009
- Innlegg
- 24.587
- Antall liker
- 15.156
- Sted
- Kopervik og Bergen
- Torget vurderinger
- 1
Rubinmedlem! Det er virkelig noe å feire. Gratulerer!
Jeg glemte; Biler, Bruspulver, GPP og Cola!Hvis noen er interessert i å tippe så skal jeg stille odds:Spenningen stiger! Hva vil innlegg 30001 inneholde!
Sarkasme? Disco? Hifi? Irettesetting av sløfokker? Ingen av delene?
Jeg tipper sarkasme!
1/3 for sarkasme, 7/2 for disco, 16/1 for hifi og 60/1 for de to siste. Minste bet er 1000 daler!
Tiltredes!Helt enig ! Ingen tråd har så mye humor, intellekt, nødvendig og unødvendig pjatt som denne trådenAt Gubben har fått over 24000 likes er vel også bemerkelsesverdig vil jeg si.
Sier vel litt om den positive, innsiktsfulle og humoristiske fyren Sluket er.
Haavard
Tomatene i Spania er ganske gode, og utvalget av tomater i grønnsakdiskene er større enn utvalget av dykkstift hos Jernia. Hos R1000 har de bare store røde, små røde med stilk, små røde uten stilk og noen tvilsomme gule. Jeg vurderer å bytte tomaten ut med agurk...?
Tomater er helt fantastisk godt, når de er gode. Jeg vokste opp i nærheten av et svært gårdsutsalg som dyrket bl.a. tomater. Jeg kan slurpe i meg mengdevis med slike. Salt, pepper, majones eller helt bare... på brødskiva med meierismør under etc. Nam. Synd at tomatene på Kiwi og Rema nesten ikke smaker noenting.Har gitt opp å kjøpe ferske tomater her til lands, med unntak av noen små som er ok. Bedre med italienske på boks.
I tillegg har vår tids vareutvalg tyranni og prispress for at ALT skal og må være "billig" NÅ medført dyrkningsmetoder som gjør at de helt "like" tomatene (farge og størrelse) har tilnærmet null - 0 - næringsverdi (sammen med det meste annet av frukt og grønt hos Kiwi, Coop, R1000 osv) i forhold til selvdyrkede tomater med riktig jordsmonn, gjødsel, humiditet og sollys som fatter`n dyrka hjemme på gården. Vi svømmer i matutvalg, alt mens halvfabrikata maten herjer opp diabets statistikken uten at hvemansen skjønner hvorfor vi har jos spist grønnsaker ved siden av joTomater er helt fantastisk godt, når de er gode. Jeg vokste opp i nærheten av et svært gårdsutsalg som dyrket bl.a. tomater. Jeg kan slurpe i meg mengdevis med slike. Salt, pepper, majones eller helt bare... på brødskiva med meierismør under etc. Nam. Synd at tomatene på Kiwi og Rema nesten ikke smaker noenting.Har gitt opp å kjøpe ferske tomater her til lands, med unntak av noen små som er ok. Bedre med italienske på boks.
Pff...snobb Enig når vi snakker om First Price pølser laget av brusk, fett og minimalt med kjøtt. Men det finnes mer enn det. Sikkert ting du spiser som er like mye et blandingsprodukt som pølser. Men, smaken er jo alltid forskjellig. HeldigvisViktig med gode råvarer, ja. Men det går fint an å ende opp med de gyseligste retter selv om man har det beste utgangspunktet.
Og sorry, Polka, men pølser er ikke mat i min bok. I beste fall magefyll!
Veldig god ide. Mulig redning for HFS det. Sluket exclusive, by invitation only....... et helt forum alene
Tarmsykdommer, underærnering og kreft er et sørgelig faktum hos mange fattige studenter i Kina. De lever utelukkende på posenudler med tilsatt smak, blandet med varmt vann. Tragisk.Nei, takk, jeg har fått min kvote av pølser her i livet! Kjøper alltid de sk gode variantene for i det hele tatt orker å dytte de i meg, men søppel er og forblir søppel - dog noen unntak for noen pølser fra Sentral-Europa, spes tysk. Men, av og til er det herlig med en ufyselig Drivers Dog, skylt ned med Cola og P4 på radioen!
Ikke dermed sagt at mye av nudler-tjafset som mange stapper i seg er noe bedre
I dag var du jammen voldsomt kreativ, OttO-Man! Men jeg tror nok du overdriver undertegnedes "impact" i så måte.Veldig god ide. Mulig redning for HFS det. Sluket exclusive, by invitation only....... et helt forum alene
Nå er jo HFS Slukets egen menighet allerede, så det passer fint
HFS= Høybråten, Fossum og Stovner menighet, avdeling for Sluk-ørede.
Og i England, med kreftsyke syvåringer som bare får TurkeyTwizzlers (frityrstekt industriavfall) og annen drit på skolen, eller kjøper chips og prosessert sjokolademelk til lunsj OG middag. Egne klysterklinikker som staker opp forstoppede barneskoleelever i London.Det har man jo sett tendenser av i Norge og, papp-pizza og nudler dag inn og dag ut...
Hmmm... summen av det du dras mot begynner å nærme seg en formidabel syndens pøl, Gønners.Nei, for fan! De posenudlene er satans verk. Blir trist når jeg ser folk som spiser de regelmessig. Men det hender at jeg dras mot de, akkurat som fryse-pizza.
Ikke kreativ. Bare å google "HFS matprat" så kommer det.I dag var du jammen voldsomt kreativ, OttO-Man! Men jeg tror nok du overdriver undertegnedes "impact" i så måte.Veldig god ide. Mulig redning for HFS det. Sluket exclusive, by invitation only....... et helt forum alene
Nå er jo HFS Slukets egen menighet allerede, så det passer fint
HFS= Høybråten, Fossum og Stovner menighet, avdeling for Sluk-ørede.
Wtf?! For noen innlegg tilbake var du og Polka skjønt enige om at jeg var (mat)snobb, jo!Hmmm... summen av det du dras mot begynner å nærme seg en formidabel syndens pøl, Gønners.Nei, for fan! De posenudlene er satans verk. Blir trist når jeg ser folk som spiser de regelmessig. Men det hender at jeg dras mot de, akkurat som fryse-pizza.
Da må du sikkert ha dobbel dose, 10 om dagen!