BALUBAS KRYPT - THE TWILIGHT ZONE

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Egentlig så er både jenka og polka unødvendige genre i mitt liv, men disco er langtfra uviktig! :cool:

    Denne var helt fantastisk ;)

    mvh
    Virkelig noe for seg selv, ja. Enda bedre enn den finske diskodansevideoen som har gått viralt i noen år. ;)

    ...

    Jeg kjøpte den i sin tid hos Audio Media på Eidsvågsneset. Sven Zackariassen er en svært hyggelig og hjelpsom herremann. Hvorvidt han fremdeles forhandler MD vet jeg ikke, men det kan jo være verdt et forsøk, hvis du er interessert. Ellers kan det jo hende at en selvbygd T-antenne kan gjøre nytten.

    Jeg har ikke forsøkt å motta svensk radio på årtier, men jeg husker fra tenårene, da jeg bodde på Oslo øst, hørte jeg mye på svensk P2. Da hadde vi riktignok fellesanlegg i borettslaget, så jeg vet ikke hvordan forholdene var med "privat" antenne.
    Satser nok ikke noe særlig penger på dette, men jeg kan høre med Zachariassen. Mulig han vil bli kvitt noen antenner før FM forsvinner i Bergens-området. For der blir det jo ingen nærradioer som fortsetter på FM-båndet. Det er bare utenfor de største byene at det blir aktuelt, så FM-antenner blir det dårlig kundegrunnlag for. Men først prøver jeg med T-antenne. Koster nesten ingenting, og kan brukes til DVB i ettertid hvis den ikke gir meg støyfritt nok signal. Men det skal ikke så mye til før jeg er fornøyd med lyden av Herreavdelingen på P1, og litt mer før P2 blir helt akseptabelt. Vi får se, men det er nok aktuelt å ta kontakt med radiobutikken i Bergen for å få ei skikkelig antenne til Guttemusikken på Radio 102. Hvis det dreier seg om 300 kroner kan jeg stå i med det, men dreier det seg om 500+ så bryr jeg meg ikke så mye.

    Hvis man fikk inn svensk FM på borettslagets fellesantenne så får man det nok med en slik antenne i leiligheten, spesielt siden den kan rettes i riktig retning. Det bør være interessant for de som bor i Oslo-området og sørøstover derfra. Evig liv til FM med å måtte høre litt svensk innimellom kulturen er jo ikke en skjebne verre enn DAB. ;)

    De fleste av Beatles-albumene låter best i mono. Spesielt Rubber Soul og Revolver for meg, de har betydelig mer beat i mono enn stereo. Mer fokus på bass og trommer, noe som kler Beatles godt. :cool:
    Det spørs vel om han har antennen på lager. Og jeg er redd den kostet litt mer enn 500 kroner. Men dette finner du jo lett ut av.

    Edit: Guttemusikken - er det en lokal radiostasjon?
    Radio 102 er stasjonen, Guttemusikken og en rød tråd er et program som går hver søndag klokken tolv. Etter det tar tidsmaskinen med Egil Houeland over, så søndagen er en radiodag for meg. Er jo ganske mye bra på P13 også på søndager, alle de "seriøse" musikkprogrammene blir sendt på søndag ettermiddag i rikskanalen på DAB og web. Jeg har flere ganger anbefalt Guttemusikken på Radio 102 som kan strømmes fra deres hjemmesider. Gi det en sjanse på søndag. Jeg vet ikke hva som blir temaet denne helgen, men med svogerne Liadal har ufeilbar smak så det blir sikkert bra. Her er ei lenke til Radio102.no. Hjemmesiden virket ikke akkurat nå av en eller annen grunn, men den virker sikkert på søndag. Og den er vel også å finne i apper som TuneIn.

    Når det kommer til den antennen så våger jeg å håpe på en slik pris fordi det rett og slett ikke er marked for dem lenger om et halvt år i Bergens-området. Kun vi som kan ta inn nærradio (og få nærradiolyttere bryr seg om å bruke dyre antenner) utenfor storbyene og de som bor nært grensen til et naboland kan bruke FM-antenner når senderne slukkes. Derfor kan det jo hende at de godtar et skambud på en eller to antenner som de likevel ikke får solgt.


    Spiller ethiojazz med legendariske Tche Belew fra Spotify. Jeg vet at Awesome Tapes From Afrika kom i kontakt med Belew selv og fikk gitt ut denne platen skikkelig både på CD og kassett, og jeg antar ut fra lyden at de da fikk tilgang til mastertapene, for dette er neppe kopi av en kassett som storparten av det som ligger ute for nedlasting på siden dere. For de som i likhet med meg ønsker å kopiere dette over på kassett så er den 40 minutter lang, så den passer perfekt på C46. Coveret kan lastes ned i full oppløsning slik at det kan printes på fotopapir og lages et skikkelig kassettcover av. Noe sier meg at jeg kommer til å spille denne kassetten ofte. Det er noe eget med å ta en kassett ut av coveret og sette den i en spiller av god kvalitet og lene seg tilbake uten å bry seg om svakheter som båndkompresjon og begrenset frekvensområde. Gjorde i går kveld en ny avtale om kjøp av enda et kassett-deck, og denne gang tar jeg den helt ut og realiserer en av de største drømmene fra ungdommen, nemlig Nakamichi. Det kommer jeg nok tilbake til senere, for det er et sexy deck som jeg bare må vise dere. Jeg liker bare ikke å poste bilder sålenge dobbeltvisningen er der.

    Før det spilte jeg Ozzys andre soloalbum, Diary of A Madman fra 1981.
     

    Haavard

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.11.2002
    Innlegg
    7.046
    Antall liker
    2.153
    Sted
    Lena
    Torget vurderinger
    1
    Skjønner jeg nærmer meg 50 siden jeg knapt vet hva Tidal er. :D
    Personlig sverger jeg til cd eller lossless på serveren. De 550 Lp platene jeg hadde solgte jeg samlet og har aldri sett meg tilbake. Satser på at jeg har sjekket ut Tidal før jeg blir 55.

    Og i dag får jeg kanskje bære opp noen reserve høyttalere. Nagaoka forsvant i forrige uke.

    Haavard
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Du har allerede solgt Nagaoka-horna? Det gikk ganske kjapt. Fikk du det du ønsket for dem? De lå vel ute til 18 kilokroner, noe som ikke er stort mer enn verdien av bredbåndselementene på ebukta. Noen koser seg nok i hulen sin nå i alle fall. Når det kommer til vinylen jeg solgte for 20 år siden så tok det vel femten år før jeg begynte å savne vinyl igjen, men jeg tror alle har godt av å ta et steg tilbake noen ganger. Men hvis det ikke er nødvendig på grunn av plass eller penger så ville jeg ikke solgt vinylen selv. Leser du dette, HC?

    Nærmer det femti, hæh? Du skjønner at du bare får oss over femti til å føle oss enda eldre nå? ;)
    Riktignok har jeg tverrfaglig eksamen i IKT driftsfag jeg tok som privatist mens jeg fortsatt var i trettiårene, men...

    ... noe som bringer meg til min egen alder, nemlig FM. I dag tok jeg turen ned til både Budal Radio og Euronics i Kopervik sentrum. Budal hadde ikke T-antenne, men det hadde de på Euronics. Støyen er nå helt borte, og P2 hørtes litt magisk ut men det var ikke musikk på sendeplanen. Slo over til P1 og fikk høre Tone Damlies nye låt. Ikke akkurat det jeg jakter etter, men det bekreftet mine minner om lyden fra FM. Kommer til å bli flittig brukt framover. Radio 102 hadde noen dropoutaktige lyder som jeg tipper rett og slett var dropouts i overføringen til FM-sendingen, og dermed temporært. Får håpe de har orden på det kjapt. Hvis ikke må jeg opp med en enda bedre antenne til slutt. Kanskje en telefon til Bergen om noen måneder og ingen har etterspurt slikt på ei stund slik at jeg får lavest mulig pris.

    Fikk høre gulvstående høyttalere fra Yamaha til i underkant av 30 kilokroner på Budal. Flotte høyttalere som låt imponerende selv drevet av en stor hjemmekinoreceiver i stereo. Skulle ønske jeg fikk høre dem over AS-2100 som også stod i hyllene. Fikk også endelig hørt EC Living i stereo sittende i sweetspoten. Skulle vel ønsket bittelitt høyere plassering av settet for å få diskanten i ørehøyde, men det låt svært lovende. Kan ikke annet enn å anbefale å gi EC Living en sjanse hvis du ønsker et system basert på strømming over aktive høyttalere. Får ta turen innom en annen dag å høre på Technics stativhøyttalere også.
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.718
    Antall liker
    32.605
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Leser jeg...Og har enda ikke solgt ei skive... Uansett er ekorn-genet ivaretatt, får inn masse musikk hver uke. På CD. Og liker det. Så får jeg se om jeg beholder platene.. Tenkte i mitt stille sinn at en reportasje hvor alle blir møysommelig stablet og brent kunne vært litt fornøyelig.. Gidder jo ikke gi de bort heller :cool:
     

    Haavard

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.11.2002
    Innlegg
    7.046
    Antall liker
    2.153
    Sted
    Lena
    Torget vurderinger
    1
    Fikk det jeg ville ha, og er fornøyd.
    Delt salg, diskantene tok en annen vei.
    Tror hifiguru er lykkelig, har ikke hørt fra han siden :)
    Mine bredbåndere, som er uten wizzer, koster i dag 5500. Diskantene 12000 dessverre.

    Kopervik, faen, det jo nesten Haugesund det. Bodde der fra 92-95. Jobbet som spesiallærer på Lillesund skole og bodde i høyblokka.
    Er der rett som det er, så pass deg. Var fast inventar hos Shabby records

    Salg av vinyl ja, kjenner ikke antydningen til savn en gang. Tok for mye plass. Har det veldig greit slik det er nå.
    Dessverre blir det nok sommer før jeg er oppe å går med nye høyttalere, men Tannoy M1 får duge. Kalt smårakkers blant noen få av oss her inne. helt utrolige til prisen.
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.718
    Antall liker
    32.605
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Fikk det jeg ville ha, og er fornøyd.
    Delt salg, diskantene tok en annen vei.
    Tror hifiguru er lykkelig, har ikke hørt fra han siden :)
    Mine bredbåndere, som er uten wizzer, koster i dag 5500. Diskantene 12000 dessverre.

    Kopervik, faen, det jo nesten Haugesund det. Bodde der fra 92-95. Jobbet som spesiallærer på Lillesund skole og bodde i høyblokka.
    Er der rett som det er, så pass deg. Var fast inventar hos Shabby records

    Salg av vinyl ja, kjenner ikke antydningen til savn en gang. Tok for mye plass. Har det veldig greit slik det er nå.
    Dessverre blir det nok sommer før jeg er oppe å går med nye høyttalere, men Tannoy M1 får duge. Kalt smårakkers blant noen få av oss her inne. helt utrolige til prisen.

    Host opp et bilde da gÆmmelen.. Må jo ha fått masse luft , om ikke annet , i stua.. 8). Var vel Mesut som begynte å kalle de det. Gode er de vel uansett ifht pris, bestykning osv. :)
     

    Haavard

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.11.2002
    Innlegg
    7.046
    Antall liker
    2.153
    Sted
    Lena
    Torget vurderinger
    1
    Hah
    Nei, fader, bilder holder jeg meg unna også.
    Vi får se en dag, tråden min er i dvale og forblir det.
    Tror nesten dette er eneste tråden jeg skriver i om dagen

    Haavard
    Fikk det jeg ville ha, og er fornøyd.
    Delt salg, diskantene tok en annen vei.
    Tror hifiguru er lykkelig, har ikke hørt fra han siden :)
    Mine bredbåndere, som er uten wizzer, koster i dag 5500. Diskantene 12000 dessverre.

    Kopervik, faen, det jo nesten Haugesund det. Bodde der fra 92-95. Jobbet som spesiallærer på Lillesund skole og bodde i høyblokka.
    Er der rett som det er, så pass deg. Var fast inventar hos Shabby records

    Salg av vinyl ja, kjenner ikke antydningen til savn en gang. Tok for mye plass. Har det veldig greit slik det er nå.
    Dessverre blir det nok sommer før jeg er oppe å går med nye høyttalere, men Tannoy M1 får duge. Kalt smårakkers blant noen få av oss her inne. helt utrolige til prisen.

    Host opp et bilde da gÆmmelen.. Må jo ha fått masse luft , om ikke annet , i stua.. 8). Var vel Mesut som begynte å kalle de det. Gode er de vel uansett ifht pris, bestykning osv. :)
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.718
    Antall liker
    32.605
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Hah
    Nei, fader, bilder holder jeg meg unna også.
    Vi får se en dag, tråden min er i dvale og forblir det.
    Tror nesten dette er eneste tråden jeg skriver i om dagen

    Haavard
    Fikk det jeg ville ha, og er fornøyd.
    Delt salg, diskantene tok en annen vei.
    Tror hifiguru er lykkelig, har ikke hørt fra han siden :)
    Mine bredbåndere, som er uten wizzer, koster i dag 5500. Diskantene 12000 dessverre.

    Kopervik, faen, det jo nesten Haugesund det. Bodde der fra 92-95. Jobbet som spesiallærer på Lillesund skole og bodde i høyblokka.
    Er der rett som det er, så pass deg. Var fast inventar hos Shabby records

    Salg av vinyl ja, kjenner ikke antydningen til savn en gang. Tok for mye plass. Har det veldig greit slik det er nå.
    Dessverre blir det nok sommer før jeg er oppe å går med nye høyttalere, men Tannoy M1 får duge. Kalt smårakkers blant noen få av oss her inne. helt utrolige til prisen.

    Host opp et bilde da gÆmmelen.. Må jo ha fått masse luft , om ikke annet , i stua.. 8). Var vel Mesut som begynte å kalle de det. Gode er de vel uansett ifht pris, bestykning osv. :)

    Hehe. ja vet du er rimelig lugn... :).
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Gratulerer som æresmedlem baluba.
    Tusen takk. Æresmedlem har jeg vært en stund, det ble jeg vel da jeg passerte 15.000 innlegg. Men den lille medaljen foran stjernene mine er ny som du har merket deg, den kom da Høvdingen vendte tilbake fra Dubai. Jeg tror sannelig vi begge ble æresmedlemmer i 2016, TT. Så vi følger hverandre litt på det området. Hvem som ble æresmedlem først vet jeg ikke, det er vanskelig å tyde takten men jeg er kanskje litt mer aktiv i andre tråder enn deg så jeg vil tro det er kort tid som skiller datoene vi ble æresmedlemmer på.

    Det ser litt mer æresmedlem ut når medaljen kommer foran, det skal jeg være enig i.
    Selv om det isåfall er ekstra ære man har betalt for. ;)
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1

    Steinar_Lund

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.03.2002
    Innlegg
    7.813
    Antall liker
    2.736
    Sted
    Hvalstad, Asker
    Torget vurderinger
    3
    Sist redigert:

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Såpass ja, "æresmedlem" faktisk. Tar en skål på den. ;)
    Femstjerners general og mottaker av den røde stjerne med eikeløv i løs vekt. :cool:
    Svømmer i fruentimmer.
    Er det deg man gjør når man b!ir æresmedlem? Må stå på litt skjønner jeg.
    Det følger med territoriet, men det er en fordel å legge seg godt i trening før alle stjernene er på plass. ;D
     

    Steinar_Lund

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.03.2002
    Innlegg
    7.813
    Antall liker
    2.736
    Sted
    Hvalstad, Asker
    Torget vurderinger
    3
    Må man trene? Da spørs det om jeg gidder. Hehe. Har forresten bestilt Tivoli DAB-tuner som blir levert idag. Vi har hatt Tivoli som et lite ekstraanlegg i flere år, med sub og det hele, så det var !ogisk for oss å gå for en s!ik løsning.
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Må man trene? Da spørs det om jeg gidder. Hehe. Har forresten bestilt Tivoli DAB-tuner som blir levert idag. Vi har hatt Tivoli som et lite ekstraanlegg i flere år, med sub og det hele, så det var !ogisk for oss å gå for en s!ik løsning.
    Selvfølgelig må du trene deg opp. Det holder med ukentlige trekanter for å finne den riktige formen før alvoret setter inn og du må "virkelig legge ut på svøm". Du kan jo ikke innta en slik status uten å vite at du har grunnlaget til å takle ansvaret det er å svømme i fruentimmer. Stor fallhøyde for drite seg ut hvis du ikke takler presset. Har selvfølgelig bygd meg opp gjennom livet for det å bli æresmedlem med røde stjerne-orden med alt det fører med seg i tankene. :rolleyes:

    Tivoli DAB er nok en grei løsning for kaffekoppen om morgenen og Herreavdelingen og popquiz uten å slå på det store anlegget. Selv har jeg øynene oppe for et komplett Model 2 stereosett med subwoofer og kanskje CD-spiller for småpenger nå. Lå et sett ute til 800 kroner uten CD og et til 1000 med CD for et halvt års tid siden. Et tilsvarende sett bør snart dukke opp enda billigere.
     
    Sist redigert:

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    I min alder har jeg moddet min egen innsats noe. Jeg holder redskapen, så kan de forsyne seg sjæl.
    Høres jævla fornuftig ut.
    Det er jo det samme jeg gjør, hadde bare ikke jentene vært så grådige så hadde den planen ført til mer hvile. Men med tid og stunder får vel også jeg en litt mer bedagelig hverdag. Når jeg har gjort meg fortjent til det, for leie av meg ser de ikke ut til å bli med det første. Forstå det den som kan... :rolleyes:
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    I min alder har jeg moddet min egen innsats noe. Jeg holder redskapen, så kan de forsyne seg sjæl.
    Høres jævla fornuftig ut.
    Det er jo det samme jeg gjør, hadde bare ikke jentene vært så grådige så hadde den planen ført til mer hvile. Men med tid og stunder får vel også jeg en litt mer bedagelig hverdag. Når jeg har gjort meg fortjent til det, for leie av meg ser de ikke ut til å bli med det første. Forstå det den som kan... :rolleyes:
    Hvile kan du gjøre i grava. Skjerpings!
     

    Steinar_Lund

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.03.2002
    Innlegg
    7.813
    Antall liker
    2.736
    Sted
    Hvalstad, Asker
    Torget vurderinger
    3
    I min alder har jeg moddet min egen innsats noe. Jeg holder redskapen, så kan de forsyne seg sjæl.
    Høres jævla fornuftig ut.
    Det er jo det samme jeg gjør, hadde bare ikke jentene vært så grådige så hadde den planen ført til mer hvile. Men med tid og stunder får vel også jeg en litt mer bedagelig hverdag. Når jeg har gjort meg fortjent til det, for leie av meg ser de ikke ut til å bli med det første. Forstå det den som kan... :rolleyes:
    Hvile kan du gjøre i grava. Skjerpings!
    Du har ingen garanti for at får hvile der heller. En som nylig var gått bort, anmeldte Märtha Louise for fredforstyrrelse. Han var stedt til evig hvile. Trodde han. Men det var pokker ikke fred å få!
    Det har stått i VG så da må det jo være sant.
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Jeg kjenner en tidligere profilert rockevokalist i Bergen som ikke hadde hatt noe imot at Martha plaget ham i etterlivet. Det var to offentlige kvinner han var litt småforelsket i, Martha Louise og Sissel Kyrkjebø. Selv vil jeg gjerne få min fortjente hvile da. I mellomtiden får jeg bare stevne fram som jeg allerede gjør. En gang i tiden hadde jeg ei sterkt feministisk elskerinne som forlot meg hver morgen med ordene "du er den mest avskyelige mannen jeg vet om". Hun vendte likevel tilbake igjen for å oppleve avskyeligheten igjen, på tross av at hennes venninner i ML-bevegelsen gjorde alt de kunne for å få meg til å holde meg borte. Det er rørende søtt å tro at slike forsøk på å redde sin venninne skal få meg til å se i en annen retning. Er man full i faen så er man full i faen. For hun ble drita full og jeg var full av dritt osv... ;)

    Og nå koser jeg meg med Nitimen i glitrende FM-kvalitet. Hadde en dårlig søvn i natt der jeg våknet opp igjen tidlig, men kosen med å høre klassisk musikk over FM er så stor at jeg likevel ser tilbake på den med glede. Og FM funker til mer populærkulturell musikk også, som nå fra Nitimen. Og om lidt er kaffen klar. ;D
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Det er jo det samme jeg gjør, hadde bare ikke jentene vært så grådige så hadde den planen ført til mer hvile. Men med tid og stunder får vel også jeg en litt mer bedagelig hverdag. Når jeg har gjort meg fortjent til det, for leie av meg ser de ikke ut til å bli med det første. Forstå det den som kan... :rolleyes:
    Hvile kan du gjøre i grava. Skjerpings!
    Du har ingen garanti for at får hvile der heller. En som nylig var gått bort, anmeldte Märtha Louise for fredforstyrrelse. Han var stedt til evig hvile. Trodde han. Men det var pokker ikke fred å få!

    Det har stått i VG så da må det jo være sant.
    Ja, der kan man se. Det er jo rett og slett bare for ille.
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Jeg kjenner en tidligere profilert rockevokalist i Bergen som ikke hadde hatt noe imot at Martha plaget ham i etterlivet. Det var to offentlige kvinner han var litt småforelsket i, Martha Louise og Sissel Kyrkjebø. Selv vil jeg gjerne få min fortjente hvile da. I mellomtiden får jeg bare stevne fram som jeg allerede gjør. En gang i tiden hadde jeg ei sterkt feministisk elskerinne som forlot meg hver morgen med ordene "du er den mest avskyelige mannen jeg vet om". Hun vendte likevel tilbake igjen for å oppleve avskyeligheten igjen, på tross av at hennes venninner i ML-bevegelsen gjorde alt de kunne for å få meg til å holde meg borte. Det er rørende søtt å tro at slike forsøk på å redde sin venninne skal få meg til å se i en annen retning. Er man full i faen så er man full i faen. For hun ble drita full og jeg var full av dritt osv... ;)
    Har vært borti den gata der jeg og. Hva skal man si egentlig? "Bitches be trippin'", som det heter på nynorsk... ;)
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.157
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Jeg kjenner en tidligere profilert rockevokalist i Bergen som ikke hadde hatt noe imot at Martha plaget ham i etterlivet. Det var to offentlige kvinner han var litt småforelsket i, Martha Louise og Sissel Kyrkjebø. Selv vil jeg gjerne få min fortjente hvile da. I mellomtiden får jeg bare stevne fram som jeg allerede gjør. En gang i tiden hadde jeg ei sterkt feministisk elskerinne som forlot meg hver morgen med ordene "du er den mest avskyelige mannen jeg vet om". Hun vendte likevel tilbake igjen for å oppleve avskyeligheten igjen, på tross av at hennes venninner i ML-bevegelsen gjorde alt de kunne for å få meg til å holde meg borte. Det er rørende søtt å tro at slike forsøk på å redde sin venninne skal få meg til å se i en annen retning. Er man full i faen så er man full i faen. For hun ble drita full og jeg var full av dritt osv... ;)
    Har vært borti den gata der jeg og. Hva skal man si egentlig? "Bitches be trippin'", som det heter på nynorsk... ;)
    Noe i den retningen, ja. ;)
     
    U

    utgatt25555

    Gjest
    Ha en fortsatt god dag baluba, selv sitter jeg med kaffen og reflekterer over noen usedvanlig fine dager i vårt naboland Danmark, god mat, godt drikke, flotte kvinner & hyggelige mennesker og masse musikk quiz, denne lå og ventet i postkassa igår da man ankom hjemmet igjen! Nytes nu på sølvdisk, spennende, kontemplativt, det kan jo synes noe frimurerskt over det coveret der :cool: Enjoy! om du har tid!


    mvh
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Skulle ønske jeg var i Danmark nå. Billig øl og verdens beste smørbrød...
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn