decibelius
Hi-Fi freak
Den her mener jeg smakte litt slesk.
Vedlegg
-
82.5 KB Visninger: 265
Angrer litt på at jeg fulgte det rådet i går.Gi gass
Vinter spritz med den sprudlende rødvinen LambruscoDet er sommerdrinken sin det, fingeren. Me likes i hot weather.
Om litt skal jeg smake noe du har inspirert meg til. Måtte ha laaang rennefart, men forrige helg hoppet jeg i det. Og i dag var jeg på Polet.
Har smakt hver for seg, men aldri sammen. Lambrusco var fattig students sjampis; vi møttes første gang på ferie i Italia i -85.Vinter spritz med den sprudlende rødvinen LambruscoDet er sommerdrinken sin det, fingeren. Me likes i hot weather.
Om litt skal jeg smake noe du har inspirert meg til. Måtte ha laaang rennefart, men forrige helg hoppet jeg i det. Og i dag var jeg på Polet.
ikke spesielt billige de variantene aftenposten anbefalte. 230 krHar smakt hver for seg, men aldri sammen. Lambrusco var fattig students sjampis; vi møttes første gang på ferie i Italia i -85.Vinter spritz med den sprudlende rødvinen LambruscoDet er sommerdrinken sin det, fingeren. Me likes i hot weather.
Om litt skal jeg smake noe du har inspirert meg til. Måtte ha laaang rennefart, men forrige helg hoppet jeg i det. Og i dag var jeg på Polet.
Kjekk tur, opplevde mye spennende og vakkert - sånn for det meste. Litt drama er det jo alltid, som med tiden får det et mer forsonende slør over seg.
du kan fremover med støtt blikk og hånd pusse båten, terrasen og annet med den jævlige brune giften fra skottlandZacapa Centenario 23
Dette er rom fra en totalt annen planet enn Bacardi og Captain Morgan.
Her er smak av sherry - som er gudenes vin - her er balanse og fylde. Dette er så godt at kun en Napoleonskake og en kaffetår attåt kan heve smaken. Lett å glemme at dette er brennevin og bare pælme nedpå som om det var morsmelk. Her hører blandevann like lite hjemme som melk hos en kosher; dette er nam - rett og slett en dessertbrennevin. Drikkes bart, itno knussel oppi.
Og geitost, som jeg husker fra et tidligere liv, har ingen plass i denne smaksfullendte opplevelsen.
Dette er verken whisky eller cognac, men noe som står støtt på egne bein. Det er nytt land, og jeg er klar til å utforske det.
Zacapa er finfine saker, men vil nok en gang slå et slag for min egen mellomamerikanske favoritt, nicaraguanske Flor de Caña. Vet ikke om den er å få på Polet, men er spesielt glad i 12åringen deres:Zacapa Centenario 23
Dette er rom fra en totalt annen planet enn Bacardi og Captain Morgan.
Her er smak av sherry - som er gudenes vin - her er balanse og fylde. Dette er så godt at kun en Napoleonskake og en kaffetår attåt kan heve smaken. Lett å glemme at dette er brennevin og bare pælme nedpå som om det var morsmelk. Her hører blandevann like lite hjemme som melk hos en kosher; dette er nam - rett og slett en dessertbrennevin. Drikkes bart, itno knussel oppi.
Og geitost, som jeg husker fra et tidligere liv, har ingen plass i denne smaksfullendte opplevelsen.
Dette er verken whisky eller cognac, men noe som står støtt på egne bein. Det er nytt land, og jeg er klar til å utforske det.
Har tilbrakt en god del kvalitetstid av mitt liv i Mellom-Amerika gjennom årene, og der er det mye munngodt av både den faste og flytende sorten.^ Da er de nesten sambygdinger; Zacapa er fra Guatemala. Og de er begge på polet.
Sitter og planlegger neste London-tur så smått. Da er det greit å ha litt hjernesmørning, synes ikke noen av disse stoffprøvene er helt det jeg er ute etter.
Denne er ikke hverdagskost, men så er det ikke hverdag hver dag heller.
Enig.Jeg nyter en Frydenlund Bayer. Dette er kanskje mitt favorittøl. Har vært på snobbeølgaleien i 15 år og har smakt mye rart, men dette en en gjenganger. God maltsmak, passe fyldig, det går an å drikke et par uten å bli altfor mett.
Mye enig i det.Spesifikke pils får et rykte langt utover hva de fortjener. Det er riktig nok noen viktige stilforskjeller mellom tysk, amerikansk og bøhmisk pils, men utover det får spesifikke produkter en status langt utover hva de forrjener. Pils er er svært generisk produkt og det er ikke vanskelig å lage det og det er fint lite terroir inne i bilder.. På generelt grunnlag har folk et forhold til "sin" pils som har svært begrenset rot i virkeligheten.
Sannsynligvis er det eneste italienske i en peroni vannet som brukes (for øvrig tilsvarende for så godt som all øl som brygges i Norge - eneste norske innsalg i 99.9% av all norsk øl er vannet som brukes - malt, humle og gjær er importert fra hele verden.
(Jeg er glad i øl og brygger selv, bare for å presisere det...)