- Ble medlem
- 23.03.2006
- Innlegg
- 20.215
- Antall liker
- 10.780
REMA gjør en kjempejobb med å redusere utvalget. Ost er ost, vet dere, har ikke bruk for ørten sorter, kun en billig "ost"
|
Folk flest kjøper uansett ikke ost som har noe som minner om smak. Om den urkjipe gulosten heter Norvegia, First price eller rema spiller ingen rolle - det er søppel uansett.REMA gjør en kjempejobb med å redusere utvalget. Ost er ost, vet dere, har ikke bruk for ørten sorter, kun en billig "ost"
Siste jeg så var kjøttdeig ispedd 30% grønnsaker. For de som er for late til å kutte grønnsaker selv og dumme nok til å betale kjøttkiloprisen for grønnsaker. Ditto med "laks med grønnsaker" - 50% laks, 50% grønnsaker, kilopris som 100% fersk laks.Taco-torsk var også et eksempel jeg fant for et par år siden...... Er det virkelig så galt????
Men du vet vel at det var HansaBorg som selv sa opp avtalen med Rema 1000? Fremstår som noe merkelig å klage i etterkant.Har handlet hos R1000 i maaaaange år, men når Reitan rasler med sverdet og utestenger Hansa fra sine butikker ( unntatt Bergen og Hordaland ) er det bare en ting å gjøre - slutte å handle hos R1000 - verre er det ikke. Hansa er en av Bergens største bedrifter, og allerede nå er folk tatt ut i permisjon pga R1000. I går handlet jeg på KIWI, i en ny og fantastisk flott butikk. På "mitt" lokale kjøpesenter ligger R1000 i 2. etg. og KIWI i 3.etg. KIWI-butikken åpnet i august 2016, og er utrolig flott. En ting som slo meg i går - R1000-butikken var nesten tom for folk, og i KIWI-butikken var det stinn brakke. Jeg handler matvarer for ca kr. 120,000,- pr. år, og det er vel ikke så mye for den velfødde R1000-trønderen, men blir vi mange nok, så bør han begynne å skjelve litt i silkebuksene.En annen ting : De ansatte på R1000 der jeg handlet, var fantastisk hyggelige og hjelpsomme, bare så synd at en halvfeit "Bør Børson" skal ødelegge for de lokale kjøpmennene.
Det er litt morsomt med alle disse posene de selger med ferdig kuttede grønnsaker, og folk betaler dyrt for å slippe å bruke en kniv. Men det har vel kanskje en positiv side også. Regner med at grønnsakene som blir brukt til dette gjerne er de "usalgbare" med feil form og størrelsen, som kanskje ellers ville blitt kastet. I så måte er det bra at det blir brukt til dette. Farsematen deres blir vel ikke enda mer ekkel av å spe dem med grøntavfall heller.Siste jeg så var kjøttdeig ispedd 30% grønnsaker. For de som er for late til å kutte grønnsaker selv og dumme nok til å betale kjøttkiloprisen for grønnsaker. Ditto med "laks med grønnsaker" - 50% laks, 50% grønnsaker, kilopris som 100% fersk laks.Taco-torsk var også et eksempel jeg fant for et par år siden...... Er det virkelig så galt????
Vært på mange utrykninger dit ja, i mitt tidligere liv. Erstattet av en bældiger sjappe et par hundre meter unna. Får håpe leilighetene er betalbare for dem som trenger dem.Otare.
Bare til info så var den første REMA butikken på Strindheim en REMA 500 som ble utvidet til REMA 800 før den ble REMA 1000. Kjørte forbi der for et par tre uker siden. Ser ut til at det bygges leiligheter der den butikken var. Trondheim har endret seg mye på de årene som har gått siden jeg flyttet derfra!
Nei, Rema føler ikke ansvar for dekning i distriktene så de finnes kun i større tettsteder og byer. På bygda regjerer Joker og en og annen Bunnpris der det er kommunesenter. Og det går helt fint. Men det er jo litt gøy når den eleverte, godt avlønnede urbane delen av slekta frekventerer nevnte Joker på sommerstid og omtrent går i bakken/butikklinoleumen av prisnivået.Jeg snakket nå bare om de stedene som bare har en REMA-butikk og ingen andre. Finnes det slike?
Jamen - kniver er jo livsfarlige.....Det er litt morsomt med alle disse posene de selger med ferdig kuttede grønnsaker, og folk betaler dyrt for å slippe å bruke en kniv.
Tror det var dumt av Rema å lansere Æ med rabatt samtidig som de innførte redusert varetilfang som gikk utover lokalpatriotismen. Det siste fikk all oppmerksomhet.Det går seg til. Jeg synes det er rart at man skulle ønske å gjøre Norgesgruppen enda sterkere bare for å straffe Rema. Jeg trodde det var mangfold man ville ha, ikke enda mer styrking av en enkelt aktør?
Det var vel akkurat det motsatte de prøvde på, men det slo tilbake når tromsøværinger ble irritert fordi østlendinger ikke fikk kjøpe mack ølTror det var dumt av Rema å lansere Æ med rabatt samtidig som de innførte redusert varetilfang som gikk utover lokalpatriotismen. Det siste fikk all oppmerksomhet.Det går seg til. Jeg synes det er rart at man skulle ønske å gjøre Norgesgruppen enda sterkere bare for å straffe Rema. Jeg trodde det var mangfold man ville ha, ikke enda mer styrking av en enkelt aktør?
Jeg tror det var dumt å lansere Æ. Mulig mine handlevaner er aparte, men det er lite som tyder på at det går veldig mye penger på enkelte varelinjer så langt. Den som er opptatt av slikt kan også lett la seg irritere over at appen ikke regner en hel eller en halv Salma som samme vare, for eksempel. Eller at alle melketypene er ulike varer. Første gang jeg brukte saken kjøpte jeg en rens til oppvaskmaskin, noe jeg gjør svært sjelden. Den er fortsatt på min topp 10 liste. Ditto er en enkelt pakke med Chorizo, en gresk yoghurt og en pakke bulgur. Eneste av høyfrekvensvarer som er der er smør, melk og smågodtet til ungene på lørdager. Jeg har så langt brukt va 5000 kroner og fått i overkant av 300 i "rabatt". Da er der noe snus og øl som er unntatt, men samtidig er det to ukeshandler hvor de hadde 10% på basically hele butikken (som for øvrig heller ikke funket helt som det skulle)Tror det var dumt av Rema å lansere Æ med rabatt samtidig som de innførte redusert varetilfang som gikk utover lokalpatriotismen. Det siste fikk all oppmerksomhet.Det går seg til. Jeg synes det er rart at man skulle ønske å gjøre Norgesgruppen enda sterkere bare for å straffe Rema. Jeg trodde det var mangfold man ville ha, ikke enda mer styrking av en enkelt aktør?
Godt mulig - jeg har aldri sett den selv. Men de sliter vel litt i Oslo også så vidt jeg skjønner? Bra trøkk i helgene, not so much ellers.Kjipt, men det var aldri noen mathall, i beste fall en litt kjip delikatessebutikk.
Det gjør de helt sikkert, det er jo altfor dyrt. Folk er vel ikke interesert i å betale 130 kroner for en pølse i brød fra Vardøen mens de handler andre varer til 3 gangernGodt mulig - jeg har aldri sett den selv. Men de sliter vel litt i Oslo også så vidt jeg skjønner? Bra trøkk i helgene, not so much ellers.Kjipt, men det var aldri noen mathall, i beste fall en litt kjip delikatessebutikk.
Jeg tror beliggenheten hadde mye å si. Midt i Prinsenkrysset - man drar ikke dit for å handle. Den skulle ligget et sted der man faktisk handler - Byhaven der Olivier's og Vinmonopolet ligger, eller på Lade dit det finnes mange parkeringsplasser og der folk faktisk drar for å handle mat.Mathallen i Trondheim gir opp etter halvannet år. Buijnnpriiis overtar lokalene.
Mathallen i Trondheim gir opp
- Forbrukerne i Trondheim setter stor pris på mathall på fredag og lørdag, men ikke ellers i uka, sier Tor Jarle Warø. Lav omsetning førte til høyt svinn og manglende fortjeneste.
- Ferskvarer ser dessverre ikke forskjell på ukedagene, sier Warø og legger til at Trondheim er for lite for konseptet de satset på