KABLER - roten til alt ondt på HFS.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    Det er ikke din skyld på noen som helst måte, Bergfinn.
    Litt da.
    Å gå på person har jeg aldri gjort, men jeg er nok litt skyldig i og ha latterligjort kabelforkjemperne generelt. Er det hersketeknikk? Vet ikke...
    Mulig.
    Skal prøve å være generelt høflig heretter.
    Nå skal jeg høre litt mer musikk.
    ...og ta meg en bolle.
    Forresten, en sånn cinnabon bolle med osteglasur fra Deli de Luca.
    Kjøpte 3, betalte for 2, men nå er det bare 1 igjen.
    Steike, så gode de er.:)
    Beste tipset i verden, Bergfinn: Start en baketråd i OT-hjørnet. Det er ikke en jævla grunn i verden for å begrense hva som skal og bør prates om på hfs. Jeg garanterer at du får svar fra noen som kan, og som tar seg bryderiet med å hjelpe deg til bakverk som får deg til å glemme at du har vært på Deli de Luca i det hele tatt.

    Allting kommer att bli bra.
    Kjempeide, Zomby. Skal kjøpe ny komfyr, og kona vil ha riktig internkabling. Helt hysterisk opptatt av det. Dårlig kabling = ujevn steking, brente overflater, rårand (veit folket hva det er??) og annet dritt.

    Noen forslag til en god og ikke alt for dyr komfyr, folkens? Ikke induksjon pga pacemakeren.
     

    kvasi

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.09.2007
    Innlegg
    1.453
    Antall liker
    1.121
    Når du nå har tatt deg bryet med å quote quoter så har du kanskje ikke hatt tid til å lese hva det faktisk er du kopierer? Hadde jeg visst at en samlet sentral skulle angripe med alt den hadde å by på hadde jeg kanskje sørget for å utheve og understreke "poenget"
    Får gjøre det nå, ta nå å les etpar ganger til dere er heelt sikker på hva det var som ble lest;

    Var det deg?
     

    Dr Dong

    Æresmedlem
    Ble medlem
    23.01.2011
    Innlegg
    14.505
    Antall liker
    14.003
    Sted
    landskapet uten motstand
    Torget vurderinger
    1
    Where do we go from here?

    Det er bare én måte å nullstille på - siden tilgivelsen ikke funker -; innrømmelsen: Ja. det var meg.
     
    Sist redigert:

    kvasi

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.09.2007
    Innlegg
    1.453
    Antall liker
    1.121
    Tilgivelse og innrømmelse? Dere er altså faen ikke snaue, og i mine øyne har dere faktisk klart å ødelegge noe som helt klart skulle vært kremen innen forum her på berget.
    Jeg for min del har vel ikke mer enn ca 10 år her, hvis jeg husker rett, men syns allerede i begynnelsen at det var mye sur tone bland folk jeg oppfattet som eldre enn meg, og gadd derfor ikke å bruke forumet så mye. (for ordens og diskusjonens skyld var jeg 37 for 10 år siden) Men faktum etter disse 10 årene er faktisk at alle har blitt enda mer barnslige og selvgode. Sett med mine øyne som en outsider..
    Hadde alle en eldre søster som fikk både all morsmelk og oppmerksomhet og endelig har funnet en plass å hevde seg og føle seg overlegen eller what the fuck er greia? Hvorfor i faen må folk/dere, hovere som en besserwisser over alle noksagtene som ikke skjønner sitt eget beste og både kjøper og hører forskjell på ting dere ikke er enige i?


    Ta en rundtur på galleriet og se på signaturer, det er en god stund siden folk flest begynte å "latterigjøre" seg selv med å skrive at de har kabler.
    Hva er det neste? Jeg for min del syns at Klipsch er noe av den største møkka av en høyttaler noensinne lagd, og jeg vet av mange som er enige. Er det ikke på sin plass å starte en massiv svertekampanje av Klipsch sånn at jeg kan håpe at folk til slutt syns det er flaut å ha noe sånt i hus?
     
    Sist redigert:

    IvarT

    Fløyelsgutten
    Ble medlem
    19.02.2015
    Innlegg
    2.069
    Antall liker
    4.967
    Sted
    Haugesund
    Torget vurderinger
    2
    Hva er det neste? Jeg for min del syns at Klipsch er noe av den største møkka av en høyttaler noensinne lagd, og jeg vet av mange som er enige. Er det på sin plass å starte en massiv svertekampanje av Klipsch sånn at jeg kan håpe at folk til slutt syns det er flaut å ha noe sånt i hus?
    Vi har vel plenty av diskusjoner som går på smak/preferanser, så sammenligningen blir litt feil. Om du derimot hadde skrevet at "det finnes ingen empiri som støtter at det er hørbare forskjeller mellom høyttalere, så folk bør være flaue over dyre investeringer på noe som ikke har noe å si for lyden", hadde det vært sammenlignbart.

    Det som er spesielt med kabeldiskusjonene er at vi er uenige om kabler i seg selv har noe å si for lyden. Da handler i så fall den såkalte 'svertekampanjen' om at det er tull å investere dyrt i noe som ikke har noe å si for lyden. Du må gjerne kalle dette for å 'hovere' (og det har du jo også gjort), men så lenge det ikke finnes empiri som støtter at kabler gjør noe med lyden (utover eventuelle avvik i elektriske parametre som under noen forhold kan bli så store at de blir hørbare) består altså den såkalte 'hoveringen' i å vise til tilgjengelig forskning. Vi gjør vel oss selv til (enda større) latter for allmennheten om vi setter likhetstegn mellom å hovere og å henvise til tilgjengelig kunnskap. Om dette er den vanlige oppfatningen blant kabeltroende er jeg rett og slett bekymret.
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.770
    Antall liker
    103.862
    Torget vurderinger
    23
    For allmenheten er vi innbarka hifitullinger like interessante som en kvise i ræva på en sykkeltur over en frossen pløymark :D Trenger ikke ta hensyn til deres oppfatninger i så måte.
     

    Bx

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    04.08.2005
    Innlegg
    8.891
    Antall liker
    4.337
    For allmenheten er vi innbarka hifitullinger like interessante som en kvise i ræva på en sykkeltur over en frossen pløymark :D Trenger ikke ta hensyn til deres oppfatninger i så måte.
    Det gjelder vel det meste som er sært og interessant.
     

    kvasi

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.09.2007
    Innlegg
    1.453
    Antall liker
    1.121

    IvarT

    Fløyelsgutten
    Ble medlem
    19.02.2015
    Innlegg
    2.069
    Antall liker
    4.967
    Sted
    Haugesund
    Torget vurderinger
    2
    ^ Jeg er en frafallen kabeltroende, og har skrevet om dette flere ganger i andre tråder. Motivasjonen min for å delta i kabeltråder bygger på min egen erfaring der kunnskapsdeling i kabeltråder var en medvirkende årsak til at jeg kuttet ut det dyre kabellotteriet. Jeg tror at det er flere som kan ha godt av en slik kunnskapsdeling/folkeopplysning. Her er et av innleggene om dette fra en annen tråd:

    Noen som kan forklare hvorfor kabeltråder domineres av teori/måle gutta ? Er jo et paradoks at de som ikke bryr seg om kabler er så aktive i nettopp kabeltråder. Jeg undres....
    Sannsynligvis fordi de prøver å avmystifisere dette fenomenet med kabler med å knytte det til teori om hva som faktisk er (u)mulig å oppnå med kabler. Som nevnt tidligere i tråden har jeg tidligere vært på 'kabelkjøret', og jeg måtte erfare det selv for å skjønne at å investere i kabler for å få bedre lyd ikke er veien å gå.

    Før jeg kom til denne erkjennelsen leste jeg kabeltråder med stor interesse, og i arkivet her vil det ligge innlegg fra meg der jeg er en kabel-tilhenger. De flaueste innleggene er fra da jeg hardnakket hevdet at jeg kunne høre forskjell på digitalkabler. Likevel ble jeg møtt med saklighet og en god tone fra disse såkalte teori-/målegutta. Jeg leste også innleggene fra målegutta grundig i forsøk på å forstå mer av fenomenet kabler, og da mine egne erfaringer falt sammen med eq-teoriene om at kabler kan oppføre seg som en eq, skjønte jeg at det var disse forskjellene jeg hadde hørt. Og selvsagt mye forventningsbias og alt som hører med til det.

    Det som gjorde at jeg ikke slo meg til ro med tilværelsen som kabel-tilhenger, var at ingen kabel-tilhengere kunne svare skikkelig på hvorfor man opplevde forskjeller når teorien tilsa at det ikke kunne gå an. Det ble alltid (bort)forklart med at "det er ikke alt vi vet" eller at utstyret eller ørene er for dårlige. De samme argumentene ser jeg fortsatt går igjen.

    Selv kan jeg svært lite om både teori og målinger, men som hifi-entusiast er jeg opptatt av å få svar på hvorfor jeg skal investere i ulike ting. Jeg synes det er prisverdig av målegutta at de fortsatt opptrer så ryddig og saklig som de stort sett gjør. Og at de gidder å gjenta de samme argumentene på nytt og på nytt. Men kanskje det er flere der ute som meg som trenger litt folkeopplysning? :)
    Edit: Hva jeg håper å oppnå? At vi kan ha mer seriøse kabeltråder som fokuserer på sak. Det er utrolig irriterende å scrolle gjennom utallige tøvete innlegg som ikke tilfører diskusjonen noe som helst. Men rett skal være rett: Denne tråden er egentlig en 'anti-kabeltråd', så vi bør vel ta den egentlige kabeldiskusjonen i en annen tråd.
     
    Sist redigert:

    Hardingfele

    Æresmedlem
    Ble medlem
    25.10.2014
    Innlegg
    22.765
    Antall liker
    15.960
    Torget vurderinger
    2
    Leser de seneste par sidene.

    Sjekker kalenderen.

    Jepp. Fredagskveld.
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.770
    Antall liker
    103.862
    Torget vurderinger
    23
    Kjøp ny kalender. På min står det vitterligen lørdag...
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.155
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Hoppet kjapt over mange sider i denne tråden, kaster ikke bort mer tid enn nødvendig. Det som er problemet med kabeldebattene som virker uendelige er at de stjeler aktivitet fra resten av forumet. Istedenfor å diskutere andre temaer der det kan er mulig å komme fram til interessante synspunkter så brukes all energien på denne skyttergravkrigen. Kabeldebattene har blitt asylets WW I reenactments, noe som gjør resten av forumet halvdødt.

    DERFOR, og bare derfor, er kabeldebattene "roten til alt ondt". At det i tillegg inneholder elementer av idiotforklaring av andre aktive medlemmer er en bieffekt som heller ikke er særlig hyggelig, men for meg er det det totalt enøyde fokuset på dette temaet som stjeler aktivitet fra mer konstruktive temaer som er den største synden her.
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Hvis alle (og ikke få?) hadde vært enige i at EQ-effekten fra kabler kan utgjøre en signifikant påvirkning av lyden i ens eget anlegg, så hadde vi kun stått igjen med prisdiskusjonen, hvor man kan kjefte videre på kabelpushere som sannsynligvis ikke frekventerer disse trådene allikevel samt kost-nytte prioriteringer fra kundene.
    Da kunne mengden innlegg i kabeltråder reduseres kraftig.
    Spørsmåler er jo om det er noen vilje til dette, for mange av de som umiddelbart kaster seg på med en ‘like’ når enkelte får inn en rett venstre som understøtter eget syn er nokså fraværende med sine ‘likes’ i det leirene m/følgesvenner kan være enige om noe. Det sier vel sitt, tenker nå jeg.....
     
    Sist redigert:

    Bergfinn

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.07.2013
    Innlegg
    9.029
    Antall liker
    12.940
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    6
    Hvis alle (og ikke få?) hadde vært enige i at EQ-effekten fra kabler kan utgjøre en signifikant påvirkning av lyden i ens eget anlegg, så hadde vi kun stått igjen med prisdiskusjonen, hvor man kan kjefte videre på kabelpushere som sannsynligvis ikke frekventerer disse trådene allikevel samt kost-nytte prioriteringer fra kundene.
    Da kunne mengden innlegg i kabeltråder reduseres kraftig.
    Spørsmåler er jo om det er noen vilje til dette, for mange av de som umiddelbart kaster seg på med en ‘like’ når enkelte får inn en rett venstre som understøtter eget syn er nokså fraværende med sine ‘likes’ i det leirene m/følgesvenner kan være enige om noe. Det sier vel sitt, tenker nå jeg.....
    Siden det var jeg som startet tråden, kan jeg vel tillate meg å komme med enkelte synspunkter uten å fremstå som en skyttergravskriger.

    Jeg deler ikke oppfatningen om at EQ-effekten fra kabler kan og bør utgjøre en signifikant påvirkning av lyden.
    Jeg mener at for å oppnå en EQ effekt finnes det andre verktøy som egner seg absolutt mye bedre til et slikt formål.

    Kan du eller andre, derimot låne meg noen kabler som gir meg mer transparent lydgjengivelse, ja så skal jeg vurdere om jeg skal gå til innkjøp av 8 × 3 meter av denne. (pga. 4-veis aktiv deling)
    Så sant ikke meterprisen ender opp i et 5 sifret beløp for 4 ferdigterminerte par.

    Siden jeg har litt å gå på budsjettmessig i forhold til CO kablene jeg bruker i dag, så kan det jo være muligheter for positiv opplevd forskjell. Det er ikke øverst på to do lista foreløpig.
    Jeg vil først bli ferdig med høyttaler bygging.
    (som jeg mener er der det aller meste av grunkene skal brukes for å få den lyden JEG er tilfreds med)

    Til og med forsterkere er ganske langt nede på min prioriteringsliste.
    Jeg har 4 amper som jeg har gitt totalt under 10 laken for.:)
     
    Sist redigert:

    Aurora

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.06.2004
    Innlegg
    15.088
    Antall liker
    11.539
    Sted
    Ytterst i havgapet...
    Siden det nå strides så mye om dette, så kunne det jo være svært så interessant om innehaverne av div. superkabler hadde gidda å måle og oppgi tekniske parametre på disse....
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Hvorfor er tekniske data på kabler (rent isolert) så viktige, når det er opplevelsen i eget anlegg og i eget ekosystem som er det essensielle?
    Dette spørsmålet retter seg mest mot de som erkjenner at eq-effekten forefinnes og at tekniske data på tilknyttet utstyr i begge ender også kan spille inn, og at man må se på helheten, som sådan.
    Det store spørsmålet er om det er lydmessige forskjeller på kabler, ikke om det er bedre måter (feks. aktiv) å størrelsessette og kompensere disse uønskede effektene på.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.540
    Antall liker
    7.230
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Hvis alle (og ikke få?) hadde vært enige i at EQ-effekten fra kabler kan utgjøre en signifikant påvirkning av lyden i ens eget anlegg, så hadde vi kun stått igjen med prisdiskusjonen, hvor man kan kjefte videre på kabelpushere som sannsynligvis ikke frekventerer disse trådene allikevel samt kost-nytte prioriteringer fra kundene.
    Da kunne mengden innlegg i kabeltråder reduseres kraftig.
    Spørsmåler er jo om det er noen vilje til dette, for mange av de som umiddelbart kaster seg på med en ‘like’ når enkelte får inn en rett venstre som understøtter eget syn er nokså fraværende med sine ‘likes’ i det leirene m/følgesvenner kan være enige om noe. Det sier vel sitt, tenker nå jeg.....
    Det har alltid vært enighet om at det er teknisk mulig at kabler kan lages med elektriske egenskaper som kan fremprovosere hørbare forskjeller i anlegg som også er laget med slike elektriske parametre. Ingenting nytt i det, så hva er det å trykke «liker» for? Å trykke «liker» på argumenter man ønsker å bifalle er vel ellers ikke så rart?

    Å snakke om svertekampanjer, uthenging, hets og idiotforklaring er helt uforståelig for meg.
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Tekniske data vil kunne avsløre hvorfor det lyder forskjellig... Om det gjør det...
    Javel, men flertallet mener vel at EQ-effekten også (uproblematisk) kan forklares fra et teknisk vitenskapelig ståsted innenfor ‘elektrolæren’?
    Siden du ikke tror på denne i kabelsammenheng, plukker du da ut de tekniske parametrene som passer inn i din sfære og forkaster resten?
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.540
    Antall liker
    7.230
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Tekniske data vil kunne avsløre hvorfor det lyder forskjellig... Om det gjør det...
    Javel, men flertallet mener vel at EQ-effekten også (uproblematisk) kan forklares fra et teknisk vitenskapelig ståsted innenfor ‘elektrolæren’?
    Siden du ikke tror på denne i kabelsammenheng, plukker du da ut de tekniske parametrene som passer inn i din sfære og forkaster resten?
    Selvsagt vil eventuelle forskjeller kunne forklares med teori når man kjenner alle variabler.
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Det har alltid vært enighet om at det er teknisk mulig at kabler kan lages med elektriske egenskaper som kan fremprovosere hørbare forskjeller i anlegg som også er laget med slike elektriske parametre. Ingenting nytt i det, så hva er det å trykke «liker» for? Å trykke «liker» på argumenter man ønsker å bifalle er vel ellers ikke så rart?

    Å snakke om svertekampanjer, uthenging, hets og idiotforklaring er helt uforståelig for meg.
    Det er ihvertfall ikke noe rart å klikke/unngå å klikke hvis man ønsker å opprettholde temperaturen i tråden og opprettholde sitt ståsted mhp. noe som kan oppfattes som innrømmelser. Istedenfor tysnad om emnet og videre diskusjoner som om ingenting er ‘avklart’ kan det være greit å imøtekomme problematikken rundt EQ-effekt, slik Aurora nettopp gjorde.
    Det er helt greit å si at man ikke tror på dette. Jeg tror personlig at EQ er en vesentlig bidragsyter i totalbildet, men forklarer ikke alt.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.540
    Antall liker
    7.230
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Jeg tror for å være helt ærlig at selv om det er helt på det rene at kabler kan skape forskjeller i spesielle tilfeller, er det svært sjelden at de opptrer i hørbar grad. Hva andre mener og erfarer må den enkelte selv svare for.
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Jeg tror for å være helt ærlig at selv om det er helt på det rene at kabler kan skape forskjeller i spesielle tilfeller, er det svært sjelden at de opptrer i hørbar grad. Hva andre mener og erfarer må den enkelte selv svare for.
    Jeg tror vår mening er temmelig avklart.
    Jeg tror for å være helt ærlig at det er helt på det rene at kabler kan skape forskjeller i mange tilfeller, og det er ofte de opptrer i hørbar grad.
    Nesten samme ordlyd der..... :p
     

    grammofon

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    06.02.2011
    Innlegg
    5.646
    Antall liker
    2.853
    Sted
    Bærum
    På denne siden hadde vår alles venn kortvarig et fornuftig og passende innlegg om at det ikke egentlig er snakk om en EQ-virkning av kabler, men en mer generell påvirkning av lydbildet over hele linjen. Det vil riktignok ofte være slik at kabler undertrykker eller påvirker enkelte frekvenser spesielt, og i så måte ha en EQ-effekt, men i alle fall opplevelsesmessig, påvirker de ofte langt mer enn dette. En effekt som vel er noe annet en EQ, er at lydbildet kan bli "dempet ned", blir mykere, og kanskje tilgrøtet. Det kan godt hende at slike effekter er et utslag av forvrengning, og at de "beste" kablene er de som låter "skarpt", men rent faktisk er det i alle fall mange som velger å tweake anlegget gjennom valg av kabler. Om man kan oppnå noe av det samme på andre måter, er mindre interessant for den som sitter med et innkjøpt anlegg og ønsker å fikse litt på den siste finishen. Det er langt mer formålstjenlig og enklere å prøve ut og bytte en kabel til en - oftest - relativt billig penge, enn å skulle jakte etter nye komponenter som gir den ønskede lydendring.
    Med dette ikke sagt at jeg har noe til overs for kabelpushere som lurer folk til kjøpe svinedyre kabler som ikke gir noen som helst forbedring av lyden.

    Moderator: Bortredigeringen av kortvarigs innlegg var tøvete.
     

    Valentino

    JB rünnhilde
    Ble medlem
    23.04.2008
    Innlegg
    29.026
    Antall liker
    22.201
    Sted
    Ottestad
    Torget vurderinger
    1
    Hvorfor er tekniske data på kabler (rent isolert) så viktige, når det er opplevelsen i eget anlegg og i eget ekosystem som er det essensielle?
    Dette spørsmålet retter seg mest mot de som erkjenner at eq-effekten forefinnes og at tekniske data på tilknyttet utstyr i begge ender også kan spille inn, og at man må se på helheten, som sådan.
    Det store spørsmålet er om det er lydmessige forskjeller på kabler, ikke om det er bedre måter (feks. aktiv) å størrelsessette og kompensere disse uønskede effektene på.
    1) Det er kabelens tekniske data i samspill med apparaturen foran og bak som skaper opplevelsen.
    2) Med fare for å gjenta meg selv og flere andre, ikke minst Asbjørn som har illustrert dette forbilledlig i en tråd som det har vært linket til utallige ganger: Det kan være lydmessige forskjeller på kabler.
    3) Den tekniske EQ-effekten skaper opplevelsen. Men det har vel hendt at opplevelsen har vært til stede uten at det har vært teknisk grunnlag for den.
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Hvorfor er tekniske data på kabler (rent isolert) så viktige, når det er opplevelsen i eget anlegg og i eget ekosystem som er det essensielle?
    Dette spørsmålet retter seg mest mot de som erkjenner at eq-effekten forefinnes og at tekniske data på tilknyttet utstyr i begge ender også kan spille inn, og at man må se på helheten, som sådan.
    Det store spørsmålet er om det er lydmessige forskjeller på kabler, ikke om det er bedre måter (feks. aktiv) å størrelsessette og kompensere disse uønskede effektene på.
    1) Det er kabelens tekniske data i samspill med apparaturen foran og bak som skaper opplevelsen.
    2) Med fare for å gjenta meg selv og flere andre, ikke minst Asbjørn som har illustrert dette forbilledlig i en tråd som det har vært linket til utallige ganger: Det kan være lydmessige forskjeller på kabler.
    3) Den tekniske EQ-effekten skaper opplevelsen. Men det har vel hendt at opplevelsen har vært til stede uten at det har vært teknisk grunnlag for den.
    Altså det eksisterer hørbare forskjeller på kabler, både sett fra et vitenskapelig ståsted og fra lytterens ståsted.
    Da blir vel utsagnet ditt om at vitenskapen ikke tar noen fanger litt flatt, IOM at dette skulle indikere at lytteren ikke vil oppleve noen forskjell på kabler ut fra hva vitenskapen skulle tilsi.
    Kanskje på tide å redigere footeren din, så skal jeg gjøre det samme.
     

    Valentino

    JB rünnhilde
    Ble medlem
    23.04.2008
    Innlegg
    29.026
    Antall liker
    22.201
    Sted
    Ottestad
    Torget vurderinger
    1
    Nei og atter nei.

    For å gjøre det helt klart: Er det hørbare forskjeller på kabler er de også målbare. Så enkelt er det. Ingen fanger.
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.770
    Antall liker
    103.862
    Torget vurderinger
    23
    Åja!
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn