Karmana
Æresmedlem
Visste vel det meste av dette, foruten at jeg av naturlige årsaker sjelden husker hva jeg spiste i MunchenEr det nå jeg skal legge ut bilde av brontosaurus biffen du og jamakr hadde hver deres av i München i 2019?
Det har seg slik unge mann at RØDT kjøtt serr`u det krever så mye energi av kroppen å bryte ned og omsette at det er på grensen til feil for.
Hvilket betyr at når du inhalerer ett større kjøttmåltid, så går kroppen dypere inn i "pyton" modus for og fordøye maten.
Man trenger sjelden mer enn 200 gr rødt kjøtt i et måltid, og spiser man 2-4x mer blir mye liggende i tarmen og råtne.
Smartere å fylle på med mer grønnsaker, ris og eller potet for å få fart i fordøyelsen.
Torsk, sei og kylling fordøyer mage/tarm systemet mye raskere.
Så sånn er det i korte trekk.
Men dette viste du
Denne gangen var det forøvrig, som ptb korrekt indikerer, tilbehøret som skapte utfordringen, og da snakker jeg ikke om grønnsakene