Prøver mot bedre vitende igjen.
Det er ingen som har sagt de ikke klarer å lage eggerøre eller noe som helst annet på en induksjonstopp, bare at gass oppleves som bedre. Og hvis man er litt observant så vil man også legge merke til at på en induksjonstopp så er selve induksjonsspolene som genererer varmen sjelden noe mer enn bare små ringer som ikke dekker hele platen de skal varme opp engang, så man får ikke en jevn, uniform varme som et gassbluss som nærmest omfavner hele bunnen og sidene på en stekepanne og varmer opp hele pannen. I tillegg opererer gjerne induksjon med pulser. Korte, elektriske pulser man kan høre mens man står og lager mat.
Bare fordi man kan lære seg å bruke suboptimalt utstyr, så er induksjon fortsatt skikkelig ikke-kult.
Dessuten er gass tøft. Omrent som en sportsbil med perfekt vektfordeling, uten kjørecomputer og andre ytelseshemmende korreksjonskretser. Mens induksjon er mer som en Nissan Leaf i en skikkelig stygg farge.