Egg, riktig nok miso-marinerte. er standardinventar i Ramen og det Sluket har slukt er i det minste i samme gate som Ramen. Selv om Ramen er mye bedre, riktig nokTrenger den retten virkelig egg? Jeg er glad i egg, men det passer ikke til alt. Imo.
Ser godt ut, men jævlig mye tilbehør til en hvit asparges da.
Inte med den smaken.40 måneder? Det var vel litt drøyt
Hva slags legse bruker dere?Klassisk lutefisk fra Nordmøre: Lefse, kokt potet, erter, sennep og bacon i tillegg til fisk.
Tradisjonell drikke er Dahls pils og Løiten akevitt
Vis vedlegget 759230
En klassiker. Veldig godt!Blir seibiff med stekt løk, rømme, kokte poteter og raspet gulrot i kveld.
En klassiker fra oppveksten på Nord-Vestlandet.
Vis vedlegget 745829
Ikke det beste jeg får heller men føler jeg må ha det et par ganger om høsten er litt tradisjonell når det kommer til mat( Bondekost)Ah, den klassiske sytkningsdelen "fårikålkjøtt". Sist jeg kjøpte en pakke av sorten var det endatil en del av lammecarré i pakken. I tillegg til det vanlige sortimentet fra alle deler av dyret, selvsagt.
Det er muligens å banne (høyt) i kjerka, men jeg synes faktisk ikke fårikål er spesielt godt og har ikke langet det på noen år nå. Det er, etter min mening, veldig mye mer smakfulle ting man kan bruke slike pakker til, men jeg har forsåvdt innsett at jeg er i en minoritet på akkurat det.
Sesongen gir i det minste hodekål til gi-bort-pris samt lokketilbud på slike pakker og det er jo noe.
Rømmegrøt …
Prøvekjører en lufttørket Tyrolerskinke - planlagt som tilbehør til rømmegrøt
senere i aften!
Vis vedlegget 759491
Prøvekjører en lufttørket Tyrolerskinke - planlagt som tilbehør til rømmegrøt
senere i aften!
Vis vedlegget 759491