Kjøpte noen flasker Chateau Musar som gave til en 50-årsdag. Jubilanten lagerfører nå CM.Hadde Chateau Musar 2002 idag og smakte 1996 for en uke siden. Begge leverte. Jeg kan i farten ikke komme på en eneste vin som har mer særpreget smak enn denne vinen. Og ja, prisen har gått opp, men jeg synes kvaliteten forsvarer prisen.
Ser fint ut!
Bellevue SuitesSer fint ut!
Kor e ta hen?
Godt å se at du er "Still going strong" !Bellevue Suites
BelleVue - On the Beach Suites | A 5-star property in center of Rhodes
Bellevue - On the Beach Suites, is a 5-star all-suite property offering the top sunset beach experience in the heart of Rhodesbellevuesuites.gr
Vi pleier å dra dit minst to ganger i året. Vårt førstevalg i Rhodos by.
Klar over det. Heldigvis har termometeret et linjært avvik på ca. 6 grader for mye, så det er greit å forholde seg til.Pent stekt biff, men termometeret ditt viser feil. Det kjøttstyket der har (heldigvis) ikke blitt nesten 70 grader.
49 år gammel rioja er risky bussiness. Var det noe frukt igjen i den da da? Eller smakte det bare eik?Vis vedlegget 830133
På Rekondo i San Sebastian. Fikk også delt litt Tondonia 1947 med en amerikaner på nabobordet.
Pröva att göra risotton lite lösare mer rinnig.
Ja. Særlig hvis det er ørlite fruktsødme i den, og ikke bare unge syrer. Jeg drikker for lite av dette til å ha konkrete anbefalinger, men litt alder og en varm årgang (det er mange av e etter hvert) burde gjøre susen.Vi hadde en GG Riesling til sjøkreps en tid tilbake. Det var magisk. Vil tro den funker med Hummer også.
Tror du er inne på noe. Den må ha mer enn syrefriskhet for å fungere helt topp. Det var denne:Ja. Særlig hvis det er ørlite fruktsødme i den, og ikke bare unge syrer. Jeg drikker for lite av dette til å ha konkrete anbefalinger, men litt alder og en varm årgang (det er mange av e etter hvert) burde gjøre susen.