Det er ikke Gordon Ramsey, men de likner veldig. De heter onyx.
Prisen er omtrent som panner med vanlig slipp-belegg, evnen til å steke med god varme er klart bedre, slippet er nesten like bra - og bra nok. Og holdbarheten … den er mye bedre enn vanlige slipp-panner, men det er ikke evig holdbarhet, som i reklamen. Våre stekepanner er kraftig redusert etter to års hard bruk … slippet er dårligere og en del av belegget har forsvunnet her og der. Det er mulig vi kan få nye på reklamasjon, for de hevder at de varer omtrent evig.
Ja … en bonus er at de kan settes i ovnen og at de tar seg bra ut på bordet.
Jeg har aldri hatt noe med slipp som tåler like mye, og støpejern krever mer vedlikehold enn denne familien er i stand til å levere, så dette fortsatt mitt førstevalg.
Vi har også et par kjeler. De har vært mye brukt, men ikke fått like mye juling. De er fortsatt som nye.
Så ja, jeg liker de.