Mandag i dag så enkel middag!
Porchetta - italienernes "take" på tynnribbe.
2,5 timer på 150 grader 70 grader kjernetemp.
Rotgrønnsaker og rørte tyttebær til.
Avsindig mørt og smakfullt.
Vis vedlegget 894825
Ein slags svinekotelett, altså?Vel, nå er ikke jeg keiser og det er heller ikke særlig praktisk å hule ut en hel gris for å få seg litt middag så jeg velger å forholde meg til "Porchetta" slik den folkelige versjonen gjerne beskrives som.. - ribbe, benet ut, krydret etc. og rullet sammen og surret og stekt i ovn.
Er det en HøyangPolaris støpejernspanne?En «smuk lille tortilla», uten løk, men med ovnsbrunede nypoteter.
Lunchen ble sikret.
Vis vedlegget 921822
Puylinser och rostas.Topic ser rett ut! Bildet lyver kanske litt… Forkullet andelår med koks?
Ps
Jeg elsker stekeskorpe jeg og linser er alltid godt!
Problemet nå et at kona nå forventer å få middag servert av Meg, og ikke motsattMytene om mannen som skulle stelle heime synes noe overdrevet....
Problem?Problemet nå et at kona nå forventer å få middag servert av Meg, og ikke motsatt
Vel, Latvia er jo en Hansastat som i aller høyeste grad grenser til havet og det er vel ikke så uvanlig at makrellen trekker inn i østersjøen. En annen ting er at de som er glad i fersk fisk og godt kjøtt ikke kjøper det på Kiwi.Makrell med agurksalat og sommer er tingen!
Men ute regner det og KIW-makrellen var rimelig døll. Den smakte rett og slett som en gammelmanns greie. En eldre mann som ikke har vasker pungen sin på 3 uker. Anna, min latviske husholderske, som de flest kaller Branka, var den første til å beklage, men hva vet nå vel hun, som har vokst opp tusenvis av kilometer fra havet?