ELJ
Hi-Fi freak
Baguetter på tur. Står til modning/heving på kjøl til ca kl 18.
Nå er det havrebrød igjen. Favoritt i huset. Har benyttet opp mot 70% hydrasjon men havregrynene som er skoldet i 4Xvann tilfører enda mer så jeg skal starte lavere med vannmengden neste gang og heller spe på under elting til jeg ser deigen er passe hydrert. Nå er det en ny batch med brød/baguetter på gang. Denne gangen som sagt med mindre vann. Håper på rundt 65% vann/hydrasjon. Blir spennende. Tror jeg får en bedre heving i ovnen samt bedre respons på snittingen av brødene.
Next up er julebrød.
Nå er det havrebrød igjen. Favoritt i huset. Har benyttet opp mot 70% hydrasjon men havregrynene som er skoldet i 4Xvann tilfører enda mer så jeg skal starte lavere med vannmengden neste gang og heller spe på under elting til jeg ser deigen er passe hydrert. Nå er det en ny batch med brød/baguetter på gang. Denne gangen som sagt med mindre vann. Håper på rundt 65% vann/hydrasjon. Blir spennende. Tror jeg får en bedre heving i ovnen samt bedre respons på snittingen av brødene.
Next up er julebrød.