ENDELIG!!!
Dypt savnet - spesielt av en kompis på Lambertseter (Oberst Rodes vei)

Annonsørinnhold: Unik ekspertise og nesten 100 års historie
Etter en 15 måneders renovasjon er Norges kanskje beste dagligvarebutikk endelig åpen igjen.

Ser godt ut. Meiner å ha ete noko liknande i Nord-Frankrike, men hugsar ikkje kva det heiter?noen rester av brøddeigen, smurte på en blanding av rømme, egg og mel og toppet det hele med røkt, speket bacon, karve og noen ganger litt løk.
Det finns noe lignende i Alsace og tilsvarende på den tyske siden.Ser godt ut. Meiner å ha ete noko liknande i Nord-Frankrike, men hugsar ikkje kva det heiter?
Du prøvde og ro den i land... men DET klarte du ikke !!Men litt seriøst, det er godt kjent at det ofte er fettet som gir den gode smaken i mat. Prøv ovnsstekte poteter hvor gåsefettet har fått dryppe ned over potetene... Eller klassisk pasta med eller uten Guancale.... entrecote kontra ytrefilet... eksemplene er mange.
Slik, med tomat, kikert og aubergine, henta eg frå ei Jamie Oliver-kokebok for tjue år sidan og har hatt på standardmenyen min sidan dess.På den (svært) lange listen over ting man kan bruke "fårikålkjøtt" til men som er mye bedre enn fårikål står i dag en marokkansk lammegryte med bulgur og naanbrød på menyen.