En kjær onkel av meg lagde et lite drivhus inntil en vestvendt låvegavl oppi skråningen en gang - utelukkende for tomatdyrking (han eide ikke tenner i kjeften og tomater var den eneste grønnsaken (frukt) han kunne spise ) Den størrelsen på tomatene og ikke minst den SMAKEN - sitter igjen for alltid hos meg.
Husker du ikke at jeg fortalte at kona for noen år siden jobbet i Pfizer. Vi har nesten en pall med Viagra som hun fikk, p.g.a. nedbemanning. I stedet for penger. Fair deal.Det der var en fin samling knullpatroner! Nesten for vakre til å knekkes...
Er det noen redaktører jeg savner i norsk presse så er det CC i Morgenbladet og Valebrokk i DN. De hadde hjernen i behold på tross av overdreven bruk av røyk og alkohol. Og lite søvn. Dagbladredaktørene skal man heller ikke kimse av. De visste å forsyne seg.Salige Kåre Valebrokks redaksjonsmøter på fredagene var vistnok tungt marinert med cognac, slik at opptil flere medarbeidere stadig kom i skade for å komme hjem "tonge i haue" , eller halvbrisne som vel er mer korrekt. En bekjent av meg ble rett og slett lettet over at Amund Djuve overtok roret slik at fredagscognacen til redaksjonsmøte ble avviklet
Atter andre av oss føler tidvis behov for å være full på jobb mtp de bedrevitende oppkjeftige tomskallene man må forholde seg til i løpet av arbeidsdagen. Meg om det!
Jeg driter i aksjekursen til Orkla (akkurat nå).Vel...skal du ha aksjekursen i Orkla OPP må du lansere en veganer-grandis uten skinke og med syntetisk ost.
Takk din far.Fattern dreiv og surret med juleansjos på sekskantet boks og renset den fisken og fileterte den husker jeg. Skikkelig finmekanikerjobb
Ser du bor i Sandvika; sjekk Gutta fra Havet. Selv om den butikken har sunket dypt efter at Fredrik, oppstarteren, gav seg, så handler vi nå og da. Men, det er ikke fantastisk kvalitet lenger. Alltid 1 - 2 - 3 dager gamle varer og det nytter ikke. I f.eks. andre land blir de utsolgt før dagen er omme. Alltid varer som er fanget ila. natten.Ikke bland sammen norsk ansjoskrydret brisling; som er veldig godt, særlig hel; og ansjos som er en helt annen fisk. Ekte italiensk ansjos finnes bl.a. på glass på Meny, og den har det aldri vært mangel på. Den førstnevnte egner seg dårlig i italienske retter, men er en forutsetning på et norsk frokostbord.
Flotte saker! Jeg har nevnt det tidligere, men min farfar var en av de første som importerte olivenolje til Norge på 50-tallet.Flytter innlegg over her.
Ikkje bare musikk som koster - takk for tips.
Helt spesiell olivenolje - ulikt alt eg tidligere har prøvd.
Vis vedlegget 532184