Barcode er ille - dit drar jeg ikke mer. Er ikke så begeistret for blackened egentlig, prøvde det et par ganger på Majorstua. Torsk er utrolig fleksibel råvare men akkurat den varianten traff ikke meg. Men; gravet torsk er snask, gravet og kaldrøkt også! Men din versjon av gravlaks som du lager til Per Ole er uslåelig!
Gravlaks er ikke JEG fan av. Folk er forskjellige, og det er bra.
Selv foretrekker jeg fet rennende nyrøket laks. Og da er det kun denne som gjelder:
Stjernelaks TM. (trademark)
Dyr, men verd sin pris.
Vi ansatte får alltid en halv grav og en halv røke laks til jul. Og ellers kjøper jeg stadig en bit røkelaks til helgekos.
PS; miso black cod skal spises som en teaser eller forrett i små mengder, ellers får man den "opp i halsen", akkurat som røkt ål.
Har spist litt for store mengder av både miso black cod og røkt ål tidligere, og da måtte jeg vente i laaaang tid før jeg fikk lyst på denslags igjen.