P
Parelius
Gjest
The Speyside (12) i dag.
Dessuten scampi lagt ned i jomfruolje (m/hvitløk, chilli, løk og noe til). Oljen settes inn i ovnen kald, og varmes opp til den koker. Så hives rekene i, og tilbake til ovn kanskje i 1 minutt. Eminent spise.
(Min favoritt er Alka-Seltzer, men har nesten aldri bruk for slikt. Som oftest etter drikking, og ikke sammen.)
Takk for i går, forresten, Oddgeir. Kjempetrivelig å treffe deg (Underwater og opera).
Dessuten scampi lagt ned i jomfruolje (m/hvitløk, chilli, løk og noe til). Oljen settes inn i ovnen kald, og varmes opp til den koker. Så hives rekene i, og tilbake til ovn kanskje i 1 minutt. Eminent spise.
(Min favoritt er Alka-Seltzer, men har nesten aldri bruk for slikt. Som oftest etter drikking, og ikke sammen.)
Takk for i går, forresten, Oddgeir. Kjempetrivelig å treffe deg (Underwater og opera).