Komponenten skrev:
Prøvde å knus isen med pose og kjevle men det gikk hull i posen, kjøkkenhåndkle er nok bedre ja..
Om jeg tar is i foodprocessoren, tåler kniven det?
Jeg hadde bacardi superior, lime, sukker og noe sitronsoda, smakte egentlig noe som minnet om martini blandet med schweppes..
Får prøve å skaffe mynte, trenger man soda? Hvilken oppskrift bruker du wogt?
Havana club har jeg ikke, får prøve å bli kvitt bacardien først..
Jeg vil jo ikke gi bort noen yrkeshemeligheter

Når jeg lager mojito gjør jeg følgende:
-3 barskjeer med demerara sukker
-Juicen av en hel stor lime (det blir ca. 3 - 4cl)
-4cl Havana club Añejo especial (añejo 3 años, bacardi oro eller tilsvarende rum fra f.eks angostura fungerer også)
-4cl soda vann
-8 - 12 store mynteblader
Ha i alle ingerdiensene i et stort glass. Knus myntebladene forsiktig med en muddler, rør ut sukkeret, topp glasset med knust is.
Ta så barskjeen din å rør litt rundt (eller rettere sagt stak opp og ned) slik at myntebladene er pent fordelt i glasset.
Gjennta førti, femti ganger i løpet av en kveld,alt sammen mens du: tar betalt, tapper øl, skjenker vin, snakker om fins bois prosenten i Hennessy xo, ber to fyllikker pelle seg til hælvette ut. lager ti cosmo, tre strawberry daiquiri, diskuterer hvilket soundtrack of our lives album som er best, skjenker litt mer vin og øl, så har du et par timer med bar virkelighet ;D