lydogakustikk
Bransjeaktør
- Ble medlem
- 14.06.2014
- Innlegg
- 1.319
- Antall liker
- 2.478
Interessant og se an avstemning på dette i dag. Gjelder effektforsterker.
Beklager, men bruker du hvitvin i raguen din så bør du nok kalle den noe annet enn bolognese. RAGÙ CLASSICO BOLOGNESE | Accademia Italiana della Cucina.Enig. Både rød og hvit vin funker i bolognese. Og alt går som kjent i grisen.
Det er ganske lenge siden første gang jeg så en eller annen kokk påstå at det egentlig skal være hvitvin i bolognese, så det er nok litt delte meninger rundt akkurat det. Jeg foretrekker rød selv, men syns hvit går omtrent like bra.Beklager, men bruker du hvitvin i raguen din så bør du nok kalle den noe annet enn bolognese. RAGÙ CLASSICO BOLOGNESE | Accademia Italiana della Cucina.
Rødvin og helmelk er svaret i følge akademiet. Forøvrig foretrekker jeg klasse D.
This classic recipe stays as true to the Italian way as possible - no garlic, white wine instead of red and a little milk splashed in at the end. A great source of iron and folate
Traditional Bolognese Sauce is meat sauce made with finely chopped vegetables, tomatoes, white wine, milk, and spices, and left to simmer for maximum tenderness! Serve this over pasta noodles or vegetables for the perfect cozy meal.
Pasta er godt. Tradisjoner er for folk uten kreativitet. Everything I, an Italian, thought I knew about Italian food is wrong | Financial Times (ft.com)Beklager, men bruker du hvitvin i raguen din så bør du nok kalle den noe annet enn bolognese. RAGÙ CLASSICO BOLOGNESE | Accademia Italiana della Cucina.
Rødvin og helmelk er svaret i følge akademiet. Forøvrig foretrekker jeg klasse D.
Tosken rekker opp hånden og sier stor og tung med masse lys og show.Hva slags forsterker foretrekker de som er mest opptatt av hva slags forsterker de har og det å fortelle om det til andre?
Så kan man snu det på hodet og si at man har forelsket seg i en forsterker(type) og velger høyttalere etter det.Kommer jo veldig an på høyttalerne man bruker?
Nå er heldigvis denne våsete artikkelen bak betalingsmur. Men du kan jo lese et seriøst svar på den her: Il Financial Times contro la cucina italiana: "Il vero parmigiano si fa in Wisconsin". Coldiretti: "Attacco surreale, proprio in occasione della candidatura Unesco" - la Repubblica.Pasta er godt. Tradisjoner er for folk uten kreativitet. Everything I, an Italian, thought I knew about Italian food is wrong | Financial Times (ft.com)
Det kan man. Man kan sikkert kjøpe musikk ut i fra hva som låter best på det anlegget man har istedenfor anlegg som låter best på musikken man liker også, hvis man liker å snu ting på hodet.Så kan man snu det på hodet og si at man har forelsket seg i en forsterker(type) og velger høyttalere etter det.
«Dersom det er slik at du har en preferanse; hvilken forsterkertype foretrekker du?»
Tja, italensken min er ikke god nok til dette, men via google translate var det mye utenomsnakk og lite konkrete refutasjoner. Poenget er ikke om noe er godt, prestisjetungt eller etterliknet, ingen har argumentert mot det.Nå er heldigvis denne våsete artikkelen bak betalingsmur. Men du kan jo lese et seriøst svar på den her: Il Financial Times contro la cucina italiana: "Il vero parmigiano si fa in Wisconsin". Coldiretti: "Attacco surreale, proprio in occasione della candidatura Unesco" - la Repubblica.
Og forøvrig mener jeg at klasse D er best.
Det smakte sikkert godt med eplejuice også, men noen mener at en av fordelene med å bruke alkoholholdig vin er at alkoholen er fettløsende og frigir mer smak fra olivenolje o.s.v.Hva bruk av vin i mat angår så stod jeg en gang klar til å tømme vin i risottoen,
men det var tomt for hvitvin....
Valget falt på eplejuice.
Den var selvsagt litt søt, så jeg justerte med sitron.
Alle skrøt uhemmet, så enten jugde de fælt eller så gikk det fint det også.
Tror det er litt slik med forsterkere også.
Vil et irrasjonelt følelesmenneske gjøre det? Virker usannsynlig.Det kan man. Man kan sikkert kjøpe musikk ut i fra hva som låter best på det anlegget man har istedenfor anlegg som låter best på musikken man liker også, hvis man liker å snu ting på hodet.
De trenger jo ikke være samme person, poenget var bare at det er mye man kan. Ikke dermed sagt at man burde.Vil et irrasjonelt følelesmenneske gjøre det? Virker usannsynlig.
Enig med du.Det smakte sikkert godt med eplejuice også, men noen mener at en av fordelene med å bruke alkoholholdig vin er at alkoholen er fettløsende og frigir mer smak fra olivenolje o.s.v.
Såklart, man tager hvad man haver. Den eneste matkombinasjonen jeg kanskje ikke vil anbefale etter å ha smakt det er kjøttboller i brun saus, med spaghetti istedenfor poteter. Det gir så mye kognitiv dissonans at det er nesten umulig å spise det.Enig med du.
Det ble med den ene gangen.
Men det berga middagen.
Fikk meg til å minnes en kompis jeg hadde på ungdomsskolen, der i gården ble det spist fiskeboller og spaghetti i hvit saus iblandet ketsjup.Såklart, man tager hvad man haver. Den eneste matkombinasjonen jeg kanskje ikke vil anbefale etter å ha smakt det er kjøttboller i brun saus, med spaghetti istedenfor poteter. Det gir så mye kognitiv dissonans at det er nesten umulig å spise det.
Jeg ble jævla tørst!Ble du sulten?
Vis vedlegget 906092