V
vredensgnag
Gjest
I går ble jeg vakkert oppvartet av Trond Moi i Kristiansand - en syvretter som går rett i minneboken som en sansesymfoni. Ganen og luktesansen har sjelden hatt det bedre.
Han serverte både Nøgne Øs God Jul og Sesongøl (Saison), som innstikk i en serie vinopplevelser i løpet av måltidene.
Sesongølet var en ditto kompleks og velkomponert smaksopplevelse i munnen, og God Jul ga meg sterke Porter-assosiasjoner. Vi diskuterte Nøgne Ø Porter, som er et utrolig klasseøl, og Moi kunne opplyse at det ikke bare er min innbilning, men at mange har latt seg fascinere av hva den tidligere garasjegjengen i Grimstad har fått til.
Porter har vunnet flere internasjonale priser, som beste Porter i konkurranser, i det som regnes som den kanskje tøffeste kategorien for øl.
Ah, og jeg har ingen i skapet, her jeg er hjemkommen.
Han serverte både Nøgne Øs God Jul og Sesongøl (Saison), som innstikk i en serie vinopplevelser i løpet av måltidene.
Sesongølet var en ditto kompleks og velkomponert smaksopplevelse i munnen, og God Jul ga meg sterke Porter-assosiasjoner. Vi diskuterte Nøgne Ø Porter, som er et utrolig klasseøl, og Moi kunne opplyse at det ikke bare er min innbilning, men at mange har latt seg fascinere av hva den tidligere garasjegjengen i Grimstad har fått til.
Porter har vunnet flere internasjonale priser, som beste Porter i konkurranser, i det som regnes som den kanskje tøffeste kategorien for øl.
Ah, og jeg har ingen i skapet, her jeg er hjemkommen.