Kommer nok til å bestille flere stifter, for dette var en positiv overraskelseJeg har flere typer slipninger av M75 til min ReVox og de skuffer ikke. Flott mm stift/pu til en fin pris!
Ja, det er helt herligMå være deilig å sysle ubesværet rundt mens vi er på toppen av tabellen og i kvarten i CL, eh?
(Jada, ingenting er vunnet ennå, men vi får ta det når den tiden kommer!)
Man kan da ikke forurense en anstendig kopp kaffe med ureheter som sukker...?
Å jo da t-roten, det går fint an.Man kan da ikke forurense en anstendig kopp kaffe med urenheter som sukker...?
Det eneste fornuftige argument for melk i kaffen må være at det virker syrenøytraliserende og man derfor kan ta to glass ArmagnacÅ jo da t-roten, det går fint an.
Men det skal være ekte rørsukker sammen med en skvett melk
Et lite Norgesglass med armagnac ved siden av gjør heller ikke noe
Du har tydeligvis aldri bodd i Nordnorge......Som gamle distriktslege Nesheim sa:
"Melk er for spebarn og kalver! ".
Klarer fint 8-10 kopper om dagen - uten melkDu har tydeligvis aldri bodd i Nordnorge......
Hovedkrav til å få stilling som nybakt kapellan der var at magen din tålte mer enn ti kopper kaffe pr. dag........Det samme gjaldt dyrleger........Hadde aldri tålt all den kaffen uten å spe den ut med melk!
Mvh
Joda.Du har tydeligvis aldri bodd i Nordnorge......
Hovedkrav til å få stilling som nybakt kapellan der var at magen din tålte mer enn ti kopper kaffe pr. dag........Det samme gjaldt dyrleger........Hadde aldri tålt all den kaffen uten å spe den ut med melk!
Mvh
Jeg pimpet utallige kaffekopper daglig i trekanten Fiskefjord-Øksneshavn-Gullholm. Det var der jeg begynte med melk i kaffen.......Jeg la forøvrig på meg 10 kg på 5 år der oppe. Kaffen kom jo aldri solo, det var alltid noe å bite i.Klarer fint 8-10 kopper om dagen - uten melk
Jobbet en stund på kystvaktbasen på Sortland - mange nattevakter kom og gikk med kaffe som var så sterk at du måtte jage den ut av kjelen. Full kjele var kokt rundt midnatt, så satt på svak varme hele natten mens vannet i det som var igjen til enhver tid sakte fordampet.
Ja, eders distriktslege om det herr Bluesbreaker.Som gamle distriktslege Nesheim sa:
"Melk er for spebarn og kalver! ".
HVA??? Har du bevis for dette @Powerpoint ? Kaffe hos nevnte herre er gjerne en halvtime med pinsler før en får stukket et slikt fingerbøl i neven, med et brygg så bittert at kjeften snurper seg sammen og må åpnes med brekkjern etterpåSelv hos kaffeliebhaver Fosse har jeg fått survet meg til melk og sukker i kaffen
Her er jeg enig. Rubyred lager ekstremt god kaffe. Fikk i to varianter når jeg var der på litt hifi-nerdigJa, eders distriktslege om det herr Bluesbreaker.
La meg få nyte min kaffe slik jeg foretrekker den.
Det er min gane og mine smaksløker som utsettes for blandingen.
Så glemte du noe viktig, og det er å presisere at det for DIN del ikke lenger smaker kaffe når man har melk og sukker i drikken.
Som Karmana så riktig påpeker gir kaffe med melk rom for ytterligere et Norgesglass med armagnac
Ellers var det jo opp til flere tøffinger her som drekker både en og to bøtter med kaffe daglig. Smått koffein avhengige kanskje?
Jeg er ikke fullt så tøff, så jeg klarer meg med 1-2 krus med min kaffe blanding om dagen.
Men siden den ikke kan spises med skje er vel det jeg konsumerer mer for varm drikke å regne.
Men hva slags kaffe drikker dere?
Dere følger da forhåpentligvis opp med dobbel mengde rent vann i løpet av dagen håper jeg for kroppens skyld?
Beste koppen med kaffe jeg har fått noen gang var hos Rubyred med alt tilbehør.
Selv hos kaffeliebhaver Fosse har jeg fått survet meg til melk og sukker i kaffen
Snipp snapp snute.....jeg er ute
Hehehehe...min erfaring med "kaffe i hånden" hos Fosse er fra før han flyttet til åsen over Ulvøen Sluket.HVA??? Har du bevis for dette @Powerpoint ? Kaffe hos nevnte herre er gjerne en halvtime med pinsler før en får stukket et slikt fingerbøl i neven, med et brygg så bittert at kjeften snurper seg sammen og må åpnes med brekkjern etterpå
Nevnte halvtime er noenlunde likt fordelt tidsmessig mellom forklaring om kaffens opprinnelse, risting, veing & måling, kverning, stapping opp i et merkelig sil-lignende apparat og til slutt selve bryggingen... alt sammen under rituallignende bevegelser og avsluttet med overrekking av brygget - hele tiden akkompagnert av vertens ansikt som er en studie i forventning... Men vi er glad i @Fosse uansett da
Sukker og melk i prima kaffe?! Spør heller om ketchup når du får servert hjemmelaget pasta i Italia.Hehehehe...min erfaring med "kaffe i hånden" hos Fosse er fra før han flyttet til åsen over Ulvøen Sluket.
De hadde da en mindre variant av italiensk forkrommet kaffemaskin.
Det forklarer kanskje noe.
Ellersmessig opplever jeg at kaffekanne og 8-10 kopper om dagen gutta ikke er så nøye med merke og sort hva kaffe angår.
Jeg jobbet i mange år sammen med en slik kar som levde på SVART kaffe og røyk. Det smakte aldeles pyton av den kaffen ut på dagen fra kanne 2.
Jo svartere og beskere dess bedre liksom Her er Fosse og Rubyred i en helt annen liga.
Dog glemte jeg noe viktig i går. Nlykkes manuelt pressede vakuum kaffe direkte i kruset er fullt på høyde med Rubyreds vidunderlige kaffe.
Ei heller hos Nlykke ble jeg uglesett eller sett på som en snål skrue når jeg takket ja til melk og sukker i kruset
JØSS, er du våkenSukker og melk i prima kaffe?! Spør heller om ketchup når du får servert hjemmelaget pasta i Italia.
Sjeldent jeg har sett noen skrive så mye, og lykkes så lite, i sitt iherdige forsøk på å forsvare noe som så til de grader er feil🫣
Fun fact: Man ser hvor lenge, og integrert, en innvandrer er - spesielt de fra Asia - har bodd i Norge, ved å se hvor mye sukker vedkommende har i kaffen sin. Og enda verre (kondensert) melk
Nuvel, litt sent å ta det «på privaten« nå når du har brukt så mye energi og spalteplass til å smøre det utover her på HFS. Kos deg heller med sukker og melk, med kaffe til, du, så sees vi på Ski engangJØSS, er du våken
Nei, jeg bruker ikke ketchup på hjemmelaget pasta når jeg er i Italia.
Nå er det heldigvis slik at hverken du eller jeg jobber i kaffepolitiet.
Så det at du mener at jeg tar så til de grader feil ved å ha melk og brunt rørsukker i min kopp med kaffe tar jeg rennafart og driter i.
Er det ellers noe du lurer på med mine spise-, og drikkevaner, så send en PM.
Fikk du ikke fettern til å signere dine eksemplar?
Nei, gjorde ikke det. Får se om jeg får ham til å gjøre det ved en senere anledningFikk du ikke fettern til å signere dine eksemplar?