|
Nå prekær vi!Der røk de siste dråpene....
Helt innerst i godteskapet stod en glemt gammel flaske. Eller rettere, - jeg hadde glemt at det fortsatt var en liten dram igjen i den. Englene har nok forsynt seg grovt, de små bevingede jævlene, men sjelen til en Strathisla destillert i 1967 og tappet i 2004 er fortsatt der, som en fortettet versjon av mormors sviskekompott samtidig som du kjenner et snev av den bittersøte, litt medisinske lukten av kamferdropsene hun hadde liggende i en skål på skjenken inne ved spisestuen.
Vis vedlegget 685581
Om Ardbeg 10 er basics, er det ikke synd på deg!Prisøkninger observert hos Vinmonopolet i dag, men det er vel som forventet.
Back to basics med ardbeg 10 her i kveld. Skål og godt nytt år!![]()
Klager ikke.Om Ardbeg 10 er basics, er det ikke synd på deg!
Eller som det sto på et skilt jeg så:
If your lucky enough to live on the beach,
Your lucky enough
Har til gode å smake noe fra Springbank som ikke er bra.Prøver en NAS fra Springbank. I "gamle" dager måtte en nesten tørke støv av utgivelser fra Springbank på det lokale Vinmonopol. Nå er det blitt vill kamp om å kjøpe noe som helst fra destilleriet.
Vis vedlegget 686372
Nei, det står jo på nettsiden til Rattray at den har ligget på bourbonfat. Men om det er Highland Park eller Scapa er en annen sak. Det sier de ikke noe om.En no nonsense Highland Park 18 46 %. Kommer levert fullstendig uten overdrevne viking artefakter. Neppe noen sherryfat involvert her.
Ja, se der. Har ikke gjort research på denne. Ikke annet en hva folk sier på diverse grupper på FB som er er bastante på at dette ikke er Scapa. Hadde for øvrig Scapa 16 selv for noen år tilbake som var meget bra. Kanskje på tide å prøve noe der i fra igjenNei, det står jo på nettsiden til Rattray at den har ligget på bourbonfat. Men om det er Highland Park eller Scapa er en annen sak. Det sier de ikke noe om.