Lagde hjemmelaget pizza i går.
Lager kjøttsausen først, bestående av 1 pk/boks grovhakket tomat, 2 ss tomatpure, ca 1/2 finhakka hvitløk (evnt en hakka kinesisk hvitløk), en dash olivenolje, basilikum, rosmarin, estragon, oregano, litt salt og litt pepper. Koker dette opp, og lar småputre.
Blanksteker 1 stor hakket løk og har i sausen.
Steker 1 stor, hakket søt paprika (de som ser ut som en diger chili) og har i sausen.
Lager tacokjøttdeig etter oppskriften på pakken (ikke den ferdigstekte skitten - det er kjøttpure...). Når tacokrydderet og vannet er godt kokt inn i kjøttdeigen, har jeg det over i sausen og lar koke litt til, før jeg tar det av pannen og lar det kjøle seg ned. (Ikke ha varm saus rett på pizzadeigen - da lager du rårand på toppen av pizzaen...)
Lager bunn, bestående av 4 dl vann, 4 ss solsikkeolje, 1 ts salt, 2 ts sukker, 3 ts tørrgjær og 10 dl "Tipo 0" hvetemel. Blander i brødbakemaskina (ca 45 min) og klemmer ut i ei godt smurt langpanne. Tips - ha godt med solsikkeolje på hendene når du klemmer ut. Om du liker tynn bunn, bruk kjevle og to stekeplater...
Ha på den nå kalde sausen, 3-4 hakka, ferske champinjonger. Så har du på 1 1/2 pose mozarellaost og parmesan. Sett i ovnen på 200 grader i ca 1/2 time. (Til osten er godt brun).
Velbekomme... Ha rødvin eller øl til
