V
vinyl-jønki
Gjest
Hjemmelagd lasagne m salat, vann til drikke.
Vedlegg
-
66.4 KB Visninger: 226
|
forsøkte meg på den samme for en ukes tid siden. Fantastisk bra! neste gang blir det å lage egne tortillalefserTaco - som i motsetning til den norske fredagsvarianten i alle fall har en link til latinamerikansk mat:
Kjøttguffe med karbonadedeig, chortizo, svidd paprika, ymse typer chili, løk, gulrot, tomatpuré,hvitløk, spisskumin, merjam, cayennepepper, salt, pepper og vann
Sint tomatsalsa med finhakkede tomater, hvitløk, mye fersk chili, sherryeddik, koriander, limesaft og olivenolje
Guacamole med avokado, vårløk, olivenolje, limesaft og limeskall
Mangosalsa med finhakket mango, vårløk, litt chilisaus, brent grønn paprika og koriander.
Tortillalefser fra pakke
40-45 minutter svært effektiv jobbing og ekstremt mye bedre enn Old El Paso/Santa Maria/hjemmelagde vrier på norsk fredagstaco. Fritt etter hukommelsen fra Hellstrøms taco på "Hellstrøm rydder opp - hjemme" for noen få uker siden. Anbefales!
Vis vedlegget 168487
Ja, skal prøve det selv en gang, men når jeg kommer hjem fra jobb 17:20 er det ikke tid til elting og heving (samt at min bakekompetanse begrenser seg til pizzabunner - er stort sett samboeren som står for bakingen). Funker også bra å bruke nanbrød faktisk, innvandrerbutikker på Grønland selger en variant fra Grønland Bakeri som kun er lagt på mel, vann og salt så da introduserer man ikke youghurtaspekter (som forsåvidt er godt, men jentungen tåler ikke melkeproteiner).forsøkte meg på den samme for en ukes tid siden. Fantastisk bra! neste gang blir det å lage egne tortillalefser
Selvsagt prinsipielt enig, men det er neppe pepperkaker (som spises en begrenset tid på året) som er det store problemet, men heller all hverdagsmaten som inneholder palmeolje.Så lenge man ikke lager pepperkaker fra ferdigdeig er vel alt i orden. Merkelig at produsentene ikke kan arresteres for forgiftningsforsøk.
Slemme mannen - Aftenposten
Mye mat i søpla også.mye søppel i maten om dagen.
OrdMye mat i søpla også.mye søppel i maten om dagen.
Utrolig at folk gidder å kjøpe den dritten. Det er så enkelt å lage. Tar knapt 3 minutter
ImponerendeStorproduksjon i går, delvs pga at termometeret tilsa at halvsyke barn ikke bør være ute. Lagde følgende:
- 7 porsjoner lys lapskaus på salte svineknoker og ymse rotgrønnsaker
- 4 porsjoner sosekjøtt/kjøtt i mørket på høyrygg og rotgrønnsaker
- 6 porsjoner bolognaise
- 3 porsjoner lammefrikasse
Greit å ha i bakhånd i fryseren når man har dårlig tid.
gamle Oles far og farfar er de beste hardosteneRistet brød med ekstra vellagret Gamle Ole.
Herlig ost med smak som gjør en nesten nummen i munnen etter et par skiver.
Benytt anledningen nå før osteforbudet trer i kraft og slike delikatesser forsvinner fra det norske markedet.
Dæven, det er mange år siden jeg smakte det. Må si jeg liker villsvin veldig godt.her i Nice er utvalget overveldende. forsøkte noen stykker av villsvinnakke i går med rotmos, sjysaus og løkkompott. plukket noen oster og et snes fiken til dessert
Svir det ikke under forhuden når løken pules?cayennepepper, brunt sukker, løkpuler, hvitløkspulver, salt og nykvernet pepper.
Joda, men mindre enn ved chilipulver eller cayennepepperSvir det ikke under forhuden når løken pules?![]()