ikke idag, ikke igår.
Nyttårsaften prøvekjørte jeg ihvertfall andebryst sousvide. 58 grader, tre timer.
Lærdom:
A. 1 time ekstra (3 timer denne gang)
B. Alternativt, heftigere "afterburner" eller combo
Kjapp svipptur i panna, servert med (egenplukket)kantarellrisotto og rotmos. Innkokt Noilly Prat, rødvin, og rom med smør, sjalottlauk og en spiseskje mel og pepper som en sving av saus rundt. Sikkert noen småtriks underveis som er glemt.
Nyttårsaften prøvekjørte jeg ihvertfall andebryst sousvide. 58 grader, tre timer.
Lærdom:
A. 1 time ekstra (3 timer denne gang)
B. Alternativt, heftigere "afterburner" eller combo
Kjapp svipptur i panna, servert med (egenplukket)kantarellrisotto og rotmos. Innkokt Noilly Prat, rødvin, og rom med smør, sjalottlauk og en spiseskje mel og pepper som en sving av saus rundt. Sikkert noen småtriks underveis som er glemt.
Sist redigert: