G
Gjestemedlem
Gjest
To store løk blir for mye her. Konsistensen var allerede overgangen mellom suppe og ertestuing. Men én medium løk og timian er jeg helt med på. Tror du har et poeng med timian i stedet for rosmarin i denne.Ta med to store løk og noe timian så har du min favoritt.1 røkt svineknoke, 500g gule erter som har ligget i vann et døgn. 3 gulrøtter hakket i biter, 1 l vann. 10 timer i en slowcooker. Litt pepper på toppen før servering.
Helsikke så godt.
Kjøpte en ny knoke i dag for å lage en runde til. Tror jeg hiver i litt rosmarin og hvitløk neste gang. Men det er sikkert ikke nødvendig, for det er mye smak på knoken i seg selv og den behøver ikke noe mer krydder eller smaker.
I dag ble det en kg nyplukket asparges og et par kurver jordbær fra kjøpmannen på hjørnet. Det er høysesong for slikt snadder her i Italia for tiden. Med litt Bassiano-skinke og parmeggiano så ble dette et bra måltid.
Siden du er nedi der. Kjøp et stykke med god Guanciale! Snop som ikke er å oppdrive i det frosne kongeriket.