Lagde reinsdyrkebab i går - kjapt, godt og en stor hit blant ungene også.
Pitabrød fra butikken stekes i oven.
Stek reinskav, krydre med salt, pepper og timian.
Kutt opp noen grønnsaker, jeg brukte crispsalat, tomater, oliven,rødløk og kapers.
Siden jeg var litt på "finnmarksvidda meets grekenland" med tilbehøret brukte jeg også fetaost til.
For en kjapp og god dressing med litt futt i gjør som følger:
Ta en passe mengde creme fraiche eller gresk/tyrkisk youghurt og rør inn knust spisskumin, et knust hvitløksfedd, chili etter smak, røkt paprikapulver, salt,pepper og evt litt frisk persille, mynte eller koriander alt etter hvilken retning du vil ta dressingen.
Smør dressing på innsiden av brødet og stapp det litt for fullt av det andre og slafs i vei.
Totalt bør hele øvelsen ta ca 15 minutter.
Viltskav er for øvrig et utmerket alternativ til den trauste kjøttdeigen. Får det i frysedisken året rundt og pleier å koste en 80-90-lapp for en pose med 400g.