God jul til deg og kona også. Da er bare å glede seg til vi kan stikke spaden og grevet i jorden om noen måneder.Takk for julekalender og GOD JUL .
Ellers betyr jo Thawing at det tiner.
God jul til deg og kona også. Da er bare å glede seg til vi kan stikke spaden og grevet i jorden om noen måneder.Takk for julekalender og GOD JUL .
Samme til deg.Jeg må si jeg var litt smånervøs for herren og fruens dom over CB JuleølOK, lille julaften.
Vis vedlegget 473076
Fra et storbryggeri. De andre store (Hansa, Mack og Aass) har falt litt igjennom. De minner om industriproduksjon i stor skala. Det liker jeg ikke, men mulig jeg er litt forutinntatt. CB greier seg:
Flott skum, gyllen farge, fin lukt og julesmak. Elegant bitterhet. Dette har bryggerifolkene på Sørlandet fikset. 6,5% og kr. 40,-.
Verdict: Logres bra her, så bare å skaffe mer.
Som emigrert sørlending er jeg evig avhengig av noen CB produkter, og deres juleøl har avstedkommet en mang en god svir i oppvekst og voksen alder. Jeg synes de traff planken godt i år
Dog må det sies at Mikkeller Santas Little Helper var særdeles god - hikk!
Ha en småsvimmel avbalansert høytid med god mat og drikke i rikelige mengder.
Siden lærte jeg å juge under intervjuer og fikk jobb tvert.
Her er jeg helt enig med deg. Champagne er best tidlig på kvelden, nyttårsaften. Da får man tid til å nyte champagnen i stedet for å rave ute i kulda ved midnatt.Tar en liten "hjemme hos" før det smeller:
Vis vedlegget 474109
Champagne drikker kona og jeg før middag, det har vi gjort de siste årene. Det er slutt på sløsing med dyr og god drikke klokken 2400 når/hvis man er smådritings.
Vis vedlegget 474110
Årets elg som var seig som faen. Suveren smak, men det ble til slutt russiske erter, saus og oster som ble redningen. Det elgkjøttet vi skaffet i år var ikke vellykket. Bikkja fryder seg; her i huset kastes aldri mat. Levende søppeldunk er tingen. Vår forrige setter ble 15.
Vinen er meget bra; Ole Martin Alfsen (OMA) lager blandingsviner, slik som også Christer Berens gjør. Dyktige karer sammen med Sigurd Wongraven fra Satyricon. De selger selvfølgelig mye på at de er kjendiser, men disse klarer seg bedre kvalitetsmessig enn andre.
Vis vedlegget 474111
Kongen taler, men bikkja er mer interessert i og forbanna på folk som fyrer av raketter, noe de har gjort siden ca. kl. 15; greit for oss, men ikke for bikkja.
Vis vedlegget 474112
Ikke helt bra dette; går nok ikke Platinum. En helt OK skive som kunne ha blitt mye bedre med gassen mer i bånn.
GODT NYTT ÅR!
Den produsenten kan jeg ikke. Øvelse må til.Utrolig men helt sant: her har vi akkurat drukket opp en De Montille Volnay og lyttet til mesterverket Dirty. Riktignok spiste vi Marokkansk lammegryte men vinen bøy opp til dans sammen med krydderet.
-BB-
Fyren er jo suveren. Lurer på om noen tok opp konserten hans på Club 7? F.eks. NRK, de var jo gode til dette på den tiden. Børja, Harald Are og Kalle Fürst. Anyone?Glimrende artist med en rå røst. Bad to the Bone..
Jepp, "7" er også meget bra.^Suveren skive det derre på linje med forgjengeren 7![]()
Et nydelig knippe. Over-nite og Apostrophe' er mine favoritter.Det kom jo et ørlite knippe med god musikk fra Frank på 70-tallet også, synes jeg!
Nevner i fleng ukronologisk fritt etter teflon:
One Size Fits All
Over-Nite Sensation
"apostrophe"
Bongo Fury
....og Live in New York (the illenois Enema Bandit stooooooort...)
At han gikk bort så altfor tidlig er jeg helt enig med deg i![]()
Husk at du må ha mørkt øl. Og ikke noe fra Tine.Øl og geitost var en ny kombo. Det skal helt klart prøves i morgen. Tusen takk for tips
Lurer på om det var mulig å kjøpe vin på kartong allerede i 1988? Mener å huske at jeg kjøpte en 5 eller 10 liters kartong med noe sørfransk skvip. Og du og du hvor jævlig det smakte.Alle driver med alt nå om dagen for å dra inn en slant. Har man et navn, så virker det som om undertøy er det lureste man kan selge. Sett navnet ditt på et eller annet produsert av Dovre fabrikker, så renner pengene inn. Og det gjør de jo faktisk.
Her en annen variant, som han slettes ikke er alene om:
Vis vedlegget 481649
-----------------
Apropos pappvin, denne forpakningen ble introdusert i 1992 i Norge (mange år efter f.eks. Australia, et monopol som i Norge vil alltid henge efter). Jeg jobbet i Vinmonopolet på denne tiden, vi satte prisen på en 3-liter til kr. 150,-, altså skikkelig billig sammenlignet med flasker. DA var det noen som fikk rævva i gir og det var Sosialdepartementet. OPP MED PRISEN! FOLK KOMMER TIL Å DRIKKE SEG I HJEL! Ordren var: Ingen 3-liter skal koste mindre enn 4 ganger den billigste flaskevinen.
Herre min hatt. Vi doblet nesten prisen over natten og jeg ble sendt i Dagsnytt 18 for å forsvare prisøkningen (som ikke kunne forsvares; det er jo mye enklere å transportere firkantete bokser enn runde, tunge flasker).
Vel, den dagen lærte jeg meg å lyve.
Måtte prøve, men ingen suksess med Synnøve Finden og Export (5,2vol%), men artig å prøve noe annet. Takke meg til Tuborg og kransekake.Husk at du må ha mørkt øl. Og ikke noe fra Tine.Øl og geitost var en ny kombo. Det skal helt klart prøves i morgen. Tusen takk for tips
Eller som vi sa i Trøndelag: Skjæmt blautkak og lunka bayer!Måtte prøve, men ingen suksess med Synnøve Finden og Export (5,2vol%), men artig å prøve noe annet. Takke meg til Tuborg og kransekake.Husk at du må ha mørkt øl. Og ikke noe fra Tine.Øl og geitost var en ny kombo. Det skal helt klart prøves i morgen. Tusen takk for tips
Et litet tips om en kombo som kanskje ikke er så kjent: BOKK Ølet fra samme bryggeri var populært i kombinasjon med napoleonskake, gjerne som dessert.Geitostsmaking
Vis vedlegget 482041
Denne er mørkebrun under voksen, men bildet ble faen meg borte. Uansett, en suveren smak, søtlig (det blir denne "oste"-typen når den blir varmebehandlet lenge).
Juleøl, en overligger, passer perfekt til geitost. Denne altså fra Aass, flott skum og smak. Fikk nesten julestemning.