TT.
The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Langreist og langtidsmørnet, bortelaget lasagne med bortelaget, opptint hvitløksloff til. Godt var det og mett ble jeg.
Ser ut til å være en gjenganger det der. Antar oppskriften ikke er fra Grete Rohde?Hjemmelaga baconsurret, ostefylt kjøttpudding.
Vis vedlegget 492699
Servert med poteter, grønnsaker og peppersaus.
Johan-Kr
trist sorti, men det mettet. Har desverre ikke bildeKondolerer
Tror du ikke den hadde blitt bedre hvis du stekte den?Hjemmelaga baconsurret, ostefylt kjøttpudding.
Vis vedlegget 492699
Servert med poteter, grønnsaker og peppersaus.
Johan-Kr
mat trenger ikke å bli tilberedet i klovnekostyme for å behage en ganeKondolerer
Joda. Skulle ta før- og etter-bilde, men folka var sultne, så halve greia var spist før jeg kom på å ta etter-bilde.Tror du ikke den hadde blitt bedre hvis du stekte den?Hjemmelaga baconsurret, ostefylt kjøttpudding.
Vis vedlegget 492699
Servert med poteter, grønnsaker og peppersaus.
Johan-Kr
Leste en gang en feature-artikkel om en kjent fransk parfymør.Å sitte i en time og kjenne at det lukter mer og mer bacon hjelper på appetitten...
Johan-Kr
"Intelligente mennesker spiser intelligente dyr"Hval.
Det samme. Pappapizza som den kalles her i huset. Jeg tror faktisk at tommelen hadde virret litt opp og ned.Klassisk norsk helgepizza. Eller ikke helt klassisk, men uten tvil noe det italienske pizzalauget hadde gitt tommel ned til. Men det er veldig godt.
Som om italienerne, fra Brenner-passet til Lampedusa, er enige om hva en klassisk pizza er.Det samme. Pappapizza som den kalles her i huset. Jeg tror faktisk at tommelen hadde virret litt opp og ned.Klassisk norsk helgepizza. Eller ikke helt klassisk, men uten tvil noe det italienske pizzalauget hadde gitt tommel ned til. Men det er veldig godt.
Min er definitivt utenfor. I hele Italia. Garantert.
Nei, et sted går grensen. Mye kjøtt, mye ost. Spicy saus. Ordinær, tynn bunn. En lett sofistikert utgave av norsk lørdagspizza.Min er definitivt utenfor. I hele Italia. Garantert.
Ikke si du har brukt ananas, bearnaise saus, pepperonipølse, mais eller bananer på den?
Jordbæroppdrettarane har endra profil. Dei har gått frå dei smakfulle "Senga sengana" til andre sortar, som er større, meir tiltalande for auget, og robuste mot mygl.Men i disse tidlige maidager spiser vi jordbær hver dag, både før og etter middag. Det er ikke uten grunn at restaurantene i Roma reklamerer med at de har jordbær fra Terracina. De jeg spiser her nå er minst like gode som de jeg får i Norge i juli.
Kva? Corona? Kva har du i mot søtsmaken?Senga kan være ok, men er mest egnet til syltetøy. Corona og Bounty er bedre som spisebær.
Senga Sengana er først og fremst et industribær. Det aller meste som produseres går til Lerum og Nora og de der.Kva? Corona? Kva har du i mot søtsmaken?Senga kan være ok, men er mest egnet til syltetøy. Corona og Bounty er bedre som spisebær.