C
cruiser
Gjest
Feil biff og saus, men potene så gode ut
Importerer du disse, Cruiser?I midtnorge er det høstferie, hva er da bedre enn å prøve ut de nye Detroit stålpannene mine. https://detroitstylepizza.com/product/10-x-14-steel-dsp-pan/
Deep-pan-pizza er noe tullete amerikanske greier som ikke ligner noe på den opprinnelige italienske.I midtnorge er det høstferie, hva er da bedre enn å prøve ut de nye Detroit stålpannene mine. https://detroitstylepizza.com/product/10-x-14-steel-dsp-pan/
Ja, jeg har kjøpt 20 panner til meg og noen venner.Importerer du disse, Cruiser?I midtnorge er det høstferie, hva er da bedre enn å prøve ut de nye Detroit stålpannene mine. https://detroitstylepizza.com/product/10-x-14-steel-dsp-pan/
Akkurat fått en paellapanne av en kokkekamerat som skal få seg en runde eller ti.
Ganske langt unna Italia, men dæven de ble gode lellDeep-pan-pizza er noe tullete amerikanske greier som ikke ligner noe på den opprinnelige italienske.I midtnorge er det høstferie, hva er da bedre enn å prøve ut de nye Detroit stålpannene mine. https://detroitstylepizza.com/product/10-x-14-steel-dsp-pan/
Men smak og behag. Pannene så forresten fine ut de.
Ikke noe annet en Detroit style pizzaHar de noe spesifikt bruksområde der noe annet ikke er egnet eller synest du bare de er kule?
Kan anbefale denne, eller tilsvarende. Man får god pizza siden den kan bli ganske varm, og er bra til nanbrød og slikt også. Men jeg regner nesten med at du da har noe slikt.Kan jo legge til at jeg over gjennomsnittet interesert i pizza, samler på utstyr, bøker, dippedutter og hva det måtte være relatert til dette. Selvom jeg også foretrekker napolitansk minimalismepizza hvis den er gjort riktig, så har jeg ingenting imot av og til å fråtse i skikkelig amerikansk grisepizza
Jeg har overbygget terrasse utenfor kjøkkenet og kunne hatt en slik det. Tror du det blir for mye røyk og varme?Har en pizza pronto og en uuni på verandaen. Sistnevnte er selvsagt helt overlegen
Pizza kan jo være så mangt. Etter å ha vært noen ganger i Ankara de siste årene har jeg blitt glad i tyrkisk pide. Armenerne har også en variant jeg nå har glemt navnet på med finhakket løk og lammekjøttdeig som er snadder.Kan jo legge til at jeg over gjennomsnittet interesert i pizza, samler på utstyr, bøker, dippedutter og hva det måtte være relatert til dette. Selvom jeg også foretrekker napolitansk minimalismepizza hvis den er gjort riktig, så har jeg ingenting imot av og til å fråtse i skikkelig amerikansk grisepizza
Jeg har en liten guilty pleasure for Max Hamburger. Det er syndig godt ca en gang hvert halvår. Obligatorisk stopp på harryhandel, ellers spiser jeg det ikke. Objektivt sett svært gode fries, subjektivt en ganske god burger til tross for umiskjennelig preg av kjede og industri over det. En liten privat høystund med jalapeñosdip til friesene. Vet at de finnes et par steder i Oslo men har aldri spist der, en ren harryhandelgreie for min del. Viktig å bevare magienDagen tilbragt med oppussing i ny leilighet med brutter'n, Revet kjøkken og det hele. McDrive in til middag på vei hjem i 9-tida. Pføy! Neste gang blir det å ta med noe, og enten spise det kaldt, eller tenne bål, hva som helst annet, egentlig.
Berre pass på så det ikkje kokar.Maizena = tapetlim
Hvis du ser i La Cucina Romana så vil du se at det er en bok som ikke er særlig opptatt av hverdagskost, det kan være grunnen til at carbonara ikke er nevnt. Jeg har lest det du siterer før. Det var kanskje ikke så rart at amerikanerne ville gjøre retten til en slags italiensk egg og bacon og ta æren for den.wiki
Pasta alla carbonara is unrecorded before the Second World War; notably, it is absent from Ada Boni's 1930 La Cucina Romana. The dish is first attested in 1950, when it was described in the Italian newspaper La Stampa as a dish sought by the American officers after the allied liberation of Rome in 1944.[23] It was described as a Roman dish, when many Italians were eating eggs and bacon supplied by troops from the United States.[24] It was included in Elizabeth David's Italian Food, an English-language cookbook published in Great Britain in 1954.