Det blir interessant å høre om dine erfaringer. A21L er, som du selv nevner, ikke like "hissig" i toppen som SE, men... den kan tendere til å knyte seg litt, hardne til å bli litt gneldrete om den utsettes for tung last - og presses for mye. Vi snakker tross alt om etparogtyve watt. Utover det har jeg kun positiv erfaring med A21L.
Men... til kjernen i mitt innlegg. Et lite juleønske er om man kunne fått ryddet av veien en av de største feiloppfattelser innenfor HiFi, relatert til det @Bram (litt feilaktig) er inne på i sitt innlegg - nemlig oppgitt følsomhet på høyttalere, og hva det egentlig innebærer, sett opp mot nominell angitt impedans.
Følsomhet er egentlig et uttrykk for hvor høyt (db) man kan spille med en gitt mengde tilført effekt - og har lite med om en høyttaler er en lett eller tung belastning.
Mange høyttalere med høy følsomhet (spes flere Klipsch-modeller) har markerte dipper i impedansekurven (ned mot 2 ohm og lavere) og bratte fasevinkler. Ingen høyttaler har helt flat impedansekurve, men enkelte er vesentlig mer linjære enn andre. Store svingninger - og spesielt kraftige dipper i de lave frekvensområdene bidrar til å "suge" forsterkeren tom for strøm og gi den åndenød. Spesielt gjelder dette rørforsterkere, som i prinsipp er bra på å levere spenning, og ikke fullt så bra på å levere strøm.
Det er relativt mange som av denne grunn har dårlig erfaring/opplevelse med høyttalere med oppgitt høy følsomhet i kombinasjon med rørforsterkere.
Denne artikkelen tar for seg noe av temaet, og bør leses:
https://www.dhtrob.com/overige/tubefriendly_lsp_en.php
Dessverre er det få produsenter som oppgir/viser kurver for sine høyttalere, men om man googler så finnes det info om mange på nettet.