4-string
Hi-Fi freak
Det ble litt (kommer an på hvem man spør) Laphroaig 10 her i kveld, blir aldri så feil.
dahlwinnie e er snop
Takk for bildet, huska ikke hva produsenten het!Min utforskning av rye og bourbon fortsetter. Siden det er lillelørdag så er det vel lov å spette denne og ta en liten dram Super smooth, spicy, vanilje, karamell og et hint av banan. Lukter veldig av kanel, karamell og eik.
Vis vedlegget 662615
Det er en viss andel malt i all blended scotch whisky. Det behøver ikke være blended malt for å kunne kalles scotch whisky.Pure malt eller blended malt.... om det ikke er malt i blenden, er det ikke whisky
Du tar feil. Se de siste punktene i denne linken.Bortsett fra div bourbon og endel andre særlig amerikanske whiskytyper, er all skotsk whisky laget på maltet bygg.... det er ulovlig å bruke noe annet.
Skotsk whisky har egen lovgivning, som styres av en whiskykonvensjon og et eget råd...Malt er i utgangspunktet bare maltet korn......
Jeg synes det var en anelse lukt av gjær når jeg og et par kompiser delte en Mossburn for et par år siden, kjenner du også noe til det ?Med noen dråper vann i MossBurn syns jeg den blev litt rundere/fyldigere i smaken ikke fullt så spicy!
Næ, sikker på att det var MossBurn ni delte daJeg synes det var en anelse lukt av gjær når jeg og et par kompiser delte en Mossburn for et par år siden, kjenner du også noe til det ?
Var vel en litt dårlig batch kanskje....Næ, sikker på att det var MossBurn ni delte da
Hei Terje - den er bare virkelig god. For tiden står en annen Highlander i beredskap på hylla over lyttestolen.Har fått en ny favoritt, den er akkurat passe for min gane, ikke blomster, men litt røyk og andre go'saker
Vis vedlegget 662677
Her er det jo masse flott helse drekka for alle pengene...me har ikke rokke å pløye gjennom hele tråden, men er det noe spesielle Japanske whisky som anbefales?Hei Terje - den er bare virkelig god. For tiden står en annen Highlander i beredskap på hylla over lyttestolen.
Vis vedlegget 663847
Nikka from the barrel er et sikkert kort, sterk, fyldig og god. Finnes på et pol nær deg ( Google i vei, og du vil finne mange gode tilbakemeldinger)Her er det jo masse flott helse drekka for alle pengene...me har ikke rokke å pløye gjennom hele tråden, men er det noe spesielle Japanske whisky som anbefales?
Det får ekspertene her inne svare på. Blir det for mye gjørme og mudd, så kaster jeg opp. Er en kun en enkel Lagavulin 16-type jeg, med sær gane, dårlig smak og i det hele lite meningsberettiget og går fremdeles i læra hos @Bulter i en alder av 60.Her er det jo masse flott helse drekka for alle pengene...me har ikke rokke å pløye gjennom hele tråden, men er det noe spesielle Japanske whisky som anbefales?
@Terje-A, takk for tipset den skal me sjekke.Det får ekspertene her inne svare på. Blir det for mye gjørme og mudd, så kaster jeg opp. Er en kun en enkel Lagavulin 16-type jeg, med sær gane, dårlig smak og i det hele lite meningsberettiget og går fremdeles i læra hos Bulter i en alder av 60.
Jeg har derimot etpar japser stående, men har enda ikke klart å falle for det brunaktige vannet derifra. Tar med en flaske av denne, så kan du få prøvesmake resten.
Vis vedlegget 663857
Gode alle de tre og lett tilgjengelige er de også. Derimot forstår jeg ikke hvorfor Bruichladdich er så sjelden å se i polhyllene. Selv i taxfree hyllene (gamledager) er de oftest fraværende. Selv i ganske enkel standard tapping. (Joda, jeg vet at PC er et Bruichladdich brand).Men Bruichladdich overdriver ikke, den er bare knallgod .
For de som liker Islay så bør barskapet inneholde en Port Charlotte 10, en Ardbeg og en Lagavulin.