WayAhead
Æresmedlem
Mosselukta har vel fordreid alt av smak og luktesans i mils omkrets....
Eller også... jævlig dårlige pølser
Eller også... jævlig dårlige pølser
Har du ikke lært?Siden vi snakker om brød; den siste uken har jeg spist lunch mer enn en gang på cafe og hver gang har brødet vært noe fancy opplegg hvor brødskiven er stekt sprø. Sist gang smørbrød med egg og bacon. Setter man gaffel og kniv i skosålene forvandles de til krutonger. Fryktelig irriterende.
Joda, men når man er på langtur og ikke har el-bil må man ta til takke med cafemat fremfor ostepølser. Første krutongstedet var Fønix i Ørsta og siste en av cafeene i Lom.Har du ikke lært?
Du kan opparbeide apetitten ute, men du må spise hjemme.
Det sa alltid min eks til meg.
Brioche kommer nok i ulike varianter.De har slike Broiche greier på Meny. Hvis man vil spise søt kake til frokost, lunch, middags og kvelds er de bare å fyre løs.
Har bare smakt Broiche pølsebrød og de var helt forferdelige. Søte greier.
Søk etter "brioche" | Meny.no
meny.no
Tiltredes!Søndagsfrokost er lett ristet Jokobsbrød med røkelaks,etterfølges med en hjemmestekt varm Croissant med Englemark solbærsyltetøy , og en kopp Earl Gray med litt melk. Mens jeg observerer byens liv fra balkongen . Ah rutiner er bra!!
Tradisjoner er bra. Men melk som drikke passer bare til varm sjokolade. Og selv da bør andelen melk være så lav som muligSøndagsfrokost er lett ristet Jokobsbrød med røkelaks,etterfølges med en hjemmestekt varm Croissant med Englemark solbærsyltetøy , og en kopp Earl Gray med litt melk. Mens jeg observerer byens liv fra balkongen . Ah rutiner er bra!!
Nej Nej Nej.Mælk er bare for katter.
Det var kokken Hellstrøm som "fant opp" pølse i vaffel.På Moss Melløs Stadion var slageren pølse i vaffel
Ble vel ikke helt en trend i resten av landet
Nei, og ikke vil jeg heller. Brød dyppet i pølsevann er brød dyppet i pølsevann. Æsj.Har man smakt bløyta da? Bløytinga i klippet er ikke representabel. Ren skjending.
Er det bare mig som synes det er synd for vaffelen?Det var kokken Hellstrøm som "fant opp" pølse i vaffel.
Dem gikk tom for pølsebrød, og måtte finne en kjapp løsning.
Verden ble litt vakrere etter å ha lest denne historien om SyverkioskenJa slike referansebuer er viktige kulturnariske saker som bør tas vare på men det er kanskje ikke høykulturell nok ?
AboutOSLO | Den aller siste trekiosken
Før fantes det flere hundre av dem. Nå står en igjen. I Oslos siste trekiosk får du byens beste pølser, med fantastisk lokalhistorie som tilbehør.www.visitoslo.com
Bacon passer til alt. Også til bacon.En på jobben liker brødskive med sjokoladepålegg, og sprøstekt bacon oppå.
Alt blir bedre med bacon | Christopher Sjuve | ARK BokhandelBacon passer til alt. Også til bacon.
Takk for tips, herlig skive!!
En "nerd" på besøk....@ TrompeteN
"Tusen takk for «lytten» her om dagen Sluk!Det var både hyggelig og mye å lære som vanlig.
Kos deg med sol og sommer mens du venter...."
Same same! Og det virker som vi er rimelig samstemte på dette med digitale forhold, opptaksteknikker etc. Herlig!
Meanwhile... a Badass trumpeter if there ever was one - Terence Blanchard!!
Har blant annet laget filmmusikken til "Inside Man" som er en av mine absolutte favoritter med Denzel Washington.
Denne cd'en anbefales, flott stemningsmusikk og med et Leit Motif som går igjen hele veien.
Snurrer på Tivolianlegget her as we speak! Fantastiske orkesterarrangementer.
Vis vedlegget 732918
Den mangler glasur...... det bli´r for tørrt det.Ideelt musikkstykke for tonedøve HFS medlemmer det der!
Jobbdag i dag, bilfiksing, hageavfall levert på gjenbruken og butikkrunde unnagjort.
Belønningen er nettopp fortært;
Den omreisende gledesspreder Alshus' prisbelønnede kanelsnurre!!
Avsindig god og perfekt match til
en stor kopp Jakobs "Blå Java"
Vis vedlegget 733090