Nå er vel et destilleri en kjemisk fabrikk hvis man vil kverrulere litt, - så ja.Smaker som var den fremstillet på en eller annen kemisk fabrikk
Maker´s Mark som det henvises til her er en helt ok Bourbon i min gane. Litt kjedelig drikke whisky kanskje, men til grillmat er den super. Den litt "ordinære" smaken utfyller grillmat uten å ta lurven av biffer, burgere, kylling o.l.Skotske aner bak Maker’s Mark visstnok, derav ingen e.
Maker’s Mark er god den.
Den var riktig så god og til en hyggelig pris! Kjøper nok et par til av denne, de har fortsatt noen igjen her oppe.Dette er en no-brainer etter min mening. Det er typisk Islay og røyk i kombinasjon med sherry. Lagavulin, Ardbeg Uigedail, Kilchoman Sanaig osv. Ikke akkurat likt, men i samme gata. Godsaker etter min smak, og 50% ikke kuldefiltrert, naturlig farge (som er MØRK!). Løp og kjøp.
Kan hende brenneriet ligger nære den canadiske grensenSkotske aner bak Maker’s Mark visstnok, derav ingen e.
Maker’s Mark er god den.
Det va hjemme hos en kamerat jeg så denne flaska. Hakke kjøpt ennåJeg like bæst canidian som Black Valvet , Seagrams VO, Canidian Club. BV er veldig fin. De har I Sverige!Nja, Kentucky er vel ikke veldig nær grensen.
“So why we do we (sic) spell whisky without the “e” at Maker’s Mark?” the company’s official Twitter account tweeted on December 14, 2012. “The Samuels decided to pay homage to their Scottish-Irish heritage.”
Den er god
Fik den hjem efter å ha sett bildet dit....God jul til alle i denne tråden Håper dere får noe fint under whisky treet deres
Vis vedlegget 774907
Kjedelig at du ble skuffet! Da er kanskje ikke Speyside whisky helt din ting da de skjelden har noe særlig peat, røyk eller torv.Fik den hjem efter å ha sett bildet dit....
Må indrømme, at jeg sjeldent har været så skuffet.
Synes, en Tallisker Skye til en trediedel av prisen gør det veldig mye bedre (i det billige segmentet.)
Tallisker Skye er at få på tilbud hernede i Føtex for 199,-
Er ikke sikker på, hva´ du menerKjedelig at du ble skuffet! Da er kanskje ikke Speyside whisky helt din ting da de skjelden har noe særlig peat, røyk eller torv.
Nei da er det nok bare Mortlach som ikke liker! Den kommer fra samme sted (Dufftown) som bl.a Balvenie, Glenfiddich, Glendullan og Kininvie. Dufftown er kjent som whisky hovedstaden da de produserer mer en noen andre Skotske steder. Mortelach er kjent for å ha litt ”kraftigere" smak en de andre whiskyene som kommer fra Dufftown. Der av navnet, The beast of Dufftown.Er ikke sikker på, hva´ du mener
Finner Glenlivet, MacAllan, Aberlour, Benrinnes, Cragganmore, Tamnavulin, Knockando, m.fl. veldiig mye mere velsmakende.
De er alle Speyside distillerier.
Glenfarclas har jeg nydt nogle særklasse fra....... Så nei. Akkurat Mortlach var en stor skuffelse på mine smaksløk
Aha som å høre på Hegel Hold deg til JamesonOk da.....
Da bli´r jeg jo i tvivl, om jeg har fått en "defekt" flaske??
I sammenligning med de fleste andre, jeg har på hyllen, endda Talisker Skye, som er en billig whisky,
så virken den flat, helt uten noen form for inspiration. Akkurat samme opplevelsen jeg hadde med Nikka
Om du kommer en tur "nedover", kan du få min.Eneste Mortlach jeg har smakt er den nåværende 12-åringen, og det var en gedigen skuffelse. Omtalt tidligere i tråden, kjøper ikke
den igjen.
Mortlach har imidlertid godt rykte på seg, og jeg ville jo tro denne på 16 burde være bra. Får håpe noen jeg kjenner har ei flaske og vil spandere
en dram ved anledning, ruver ikke akkurat øverst på innkjøpslista nå i alle fall.
Det var nu også Mortlach, jeg mente........ Ikke Danmark som sådanNår R tallet tillater kommer jeg gjerne til "flatland" ,men ikke for å bli skuffet.
Har forsåvidt bare gode minner fra besøk i det dejlige lille land
Som min sedvanlige hommage til Dan Turell, skal jeg male min ene lillefinger sort imorgen.Det var nu også Mortlach, jeg mente........ Ikke Danmark som sådan