Det var ja super vær og det som gikk var iskaffe, kuleis, kanelsnurrer og noe bratwurst i lunsjtiden.
Satt igjen med nesten alt av det andre som ikke gikk an å spise der og da. Heller ikke brødet solgte noe særlig og heller ikke rosin- eller sjokoladekringlene (pain aux raisin - wienerbakst med vaniljekrem og rosiner eller skololade)
Solgte 1 flaske med gresskarkjerneolje og 1 beger med salt karamell.
Jaja, jeg kan som sagt takke meg selv for noe av det. Alt for ambisjøs og for mange ideer noen ganger.
Må lære meg å spille safe og kun selge noe jeg er sikkert på at det selges.
Siste gang, før Covid, sto jeg der med masse brød og bakst- sto på bakeriet i nesten 3 dager straight og så satt jeg igjen med 80% av baksten til slutt sånn at jeg var nødt til å pushe poser fullt med brød til en hundrelapp for i det minste få dekket utgiftene. Så denne gangen droppet jeg brødet med unntak av 1 type. En må ja ha noe brød hvis en står der som bakeri….