Heftige mengder pepperrot, men den er vel ikke fullt så sterk i rå tilstand som i sauser etc
Det räckte och blev över, klara stickningar i näsan.Heftige mengder pepperrot, men den er vel ikke fullt så sterk i rå tilstand som i sauser etc
Vilken sort?
Vilken sort?
Mer enn gjennomsnittlig glad i tomater, og vi har hatt litt ymse opp gjennom i kjøkkenhagen. Men tror ikke vi har vært innom Yellow Brandywine.Yellow Brandywine, ekofrö - Runåbergs fröer
Runåbergs fröer saluför utvalda och väl testade frösorter för nordiskt klimat, med speciell tonvikt på gamla fina standardsorter. Vi odlar vissa frösorter själva och kan erbjuda ekologiskt odlat frö av dessa. Vi har grönsaksfrö, kryddfrö, blomsterfrö och groddfrö. Även vissa tillbehör.www.runabergsfroer.se
Fantastiske tomater.
Sausen var spedd med honningJeg tenker at barbera burde være et godt valg til både andebryst og confit. Men det kommer jo an på tilbehøret. Syrlig appelsinsaus, kanskje? Da kreves kanskje mere power?
Fant andebryst i fryseren i går. De hadde tilbragt lengre tid i fryseren vår enn de gjorde med kvekking, så spising kunne ikke utsettes. Ble derfor en runde med noen døtre, ein svigerson og noen barnebarn til middag i dag.Andebrystene tok til vingene i går derfor idag. Grei søndagsmiddag.
Barberaen var nok feil valg, tar gjerne i mot tips. And på pastinakk pure med ovnsbakte poteter, purre og med en redusert appelsinsaus.
Vis vedlegget 958978
Risotto er en av mine favoritter, så det skal jeg prøve neste gang!Mitt tips handler mer om maten enn anda. And har en fantastisk smak, men litt av det tandre slaget. Det er lett å drukne andesmaken i tilbehøret. Jeg bruker mye stekte poteter generelt, men til and bruker jeg som regel risotto. Poteter har bitterstoffer hvis skallet er på … som går dårlig med and. Til nød kunne jeg brukt potetmos, men risotto funker mye bedre.
og så bruker jeg ofte en mango-salat som tilbehør. Mango, chilli i passe spicey mengder, salt, pepper og litt hvit balsamico. Når det er andebryst steker jeg det med ganske mye hvitløk. Og salt og pepper. Og den sjyen som ligger igjen i panna er minst like god som den beste saus. Jeg lager av og til rødvinssaus, men sjyen er minst like god.
Og så er det viktig med rett temperatur på anda når den serveres. Den gode andesmaken kommer fram når kjøttet er lunket. Rett fra panna er smaken anonym, og ut fra kjøleskapet smaker det omtrent som kylling. Viktigere med rett temp på anda enn vinen.
Det er relativt mye sødme i mine anderetter, (mangoen) så det er kanskje ikke innertier for å vise fram en rødvin. Det er bare å trekke opp noe msn liker godt … chianti, barolo, ribera del duero, rioja, barbera, Shiraz, eller en PN med litt power.
Har spist «denne» før.Andebrystene tok til vingene i går derfor idag. Grei søndagsmiddag.
Barberaen var nok feil valg, tar gjerne i mot tips. And på pastinakk pure med ovnsbakte poteter, purre og med en redusert appelsinsaus.
Vis vedlegget 958978
Det er vel fortsatt clondyke-generasjonen som styrer, tenker jeg…Nam-nam.
Denne industrien burde tas hardt, men i Norge går folk i tog for å beskytte eierne mot grunnrenteskatt.
Mattilsynet mener syk og selvdød laks skulle selges som fersk matfisk
Livløs laks fløt i vannet og ble slaktet for å selges som mat, ifølge Mattilsynet. Tilsynet svarte med å stanse slaktingen ved Lerøy Seafoods oppdrettsanlegg på Reitholmen.www.nrk.no
Stort sett - ja. Litt avhengig av kapasitet i kjøleskap og fryser.Du tar vel vare på alt av skall for å lage en fantastisk kraft??