Audio107
Hi-Fi entusiast
På bestillingsutvalget..men verdt hver krone..
Vedlegg
-
59.5 KB Visninger: 18
Ja, litt vanskelig å avgjøre hvorvidt han tråkker, eller gjør sitt fornødne. Merkelig å stille opp til et slikt bilde. Fra en reportasje i et svensk vinblad jeg får inn.Hsr drukket en god del Guigual... mulig omlegging av vaner heretter...
Spontangjæring med skrittsopp! det er såkalt naturvin
Eg kjøpte både 2019 og 2020. Vivino rater 2019 høgare enn 2020, men eg er enig med deg, 2020 er betre, rundare i smaken. Knallkjøp.Vis vedlegget 966158
Denne vinen er alltid et godt kjøp.
Men dette er 2. eller 3. gangen på kort tid at jeg nesten får hakeslipp. Tror det må være noe ekstra med 2020 tapningen. Ut fra min smak, som er 50/50 spansk og italiensk så måler denne seg med viner som koster omtrent det dobbelte. Helt på høyde med en overpresterende baroloer til 4-500 kr og en god Reserva fra Ribera del Duero eller Rioja i samme prisleie. Det er nesten for godt til å være sant.
Løp & kjøp hvis du har sans for Tempranillo og Ribera del Duero. Det kan gå mange år før vi er i nærheten av samme pris/verdi som dette.
Drakk en del av denne og Pesquera på midten av 2000-tallet, noe som vekket min interesse for Ribera Del Duero. Forsøkte igjen for noen år siden og syntes det var altfor mye eikesmak. Hvorvidt det var dårlige årganger eller at mine preferanser har endret seg er jeg litt usikker på. Må gjøre et nytt forsøk. Takk for tips!Vis vedlegget 966158
Denne vinen er alltid et godt kjøp.
Men dette er 2. eller 3. gangen på kort tid at jeg nesten får hakeslipp. Tror det må være noe ekstra med 2020 tapningen. Ut fra min smak, som er 50/50 spansk og italiensk så måler denne seg med viner som koster omtrent det dobbelte. Helt på høyde med en overpresterende baroloer til 4-500 kr og en god Reserva fra Ribera del Duero eller Rioja i samme prisleie. Det er nesten for godt til å være sant.
Løp & kjøp hvis du har sans for Tempranillo og Ribera del Duero. Det kan gå mange år før vi er i nærheten av samme pris/verdi som dette.
I dag gjør min sønn og jeg det litt vanskelig. Istedenfor å åpne en av hans flasker med Vega Sicilia Unico, som ingen av oss har smakt tidligere, drar vi heller på Voss og får oss et glass med samme vinen. Bør bli et godt utgangspunkt for senere smaking av hans egen vinPreferanser endrer seg. Men er vinen godt balansert integreres eiken. Drakk en Teofilo Reyes Ribera Crianza 94 forrige helg. 29.år gammel, laveste nivå. Nydelig og elegant vin i en stor årgang, kanskje litt over toppen, men hadde holdt godt.
Ja, hotellet på Voss er et yndet sted for vinentusiasterI dag gjør min sønn og jeg det litt vanskelig. Istedenfor å åpne en av hans flasker med Vega Sicilia Unico, som ingen av oss har smakt tidligere, drar vi heller på Voss og får oss et glass med samme vinen. Bør bli et godt utgangspunkt for senere smaking av hans egen vin
Jeg har vært på vinsmaking på Park Hotel tidligere, men ikke på omvisning i kjelleren. Vanvittig mye godt, og direkte imponerende hva de har fått til på et lite sted på Vestlandet. Her et lite utvalg (tror det er burgundere).Ja, hotellet på Voss er et yndet sted for vinentusiaster
Imponerende lineupHar drukket litt snadder der gjennom årene. Både Penfolds Grange og et godt utvalg topp burgundere på glass. Ellersm fra i går jveld sammen med 8 kompiser i Bergen: Vis vedlegget 971213
Alle er fra 1985 årgangen.
Har drukket en av disse, har en igjen. Hva synes du?
Hat du prøvd Williams-Selyem PN? Jeg har drukket deres version av Foss Vineyards ved tre anledninger. Amerikansk PN på sitt beste imo. Tanninmessig veldig glatt på smaken, men forførende og parfymert på nesen, god i munnen …. og en helt eksepsjonell lang og kraftig ettersmak. Williams-Selyem lager ennhaug med enkeltmarkviner. Jeg tror nok at de andre de fører har omtrent de samme kvalitetene … og de dyrere er sikkert enda bedre.Oregon Pinotene kan være litt mer strukturerte og substansielle enn California Pinotene som tidvis kan bli litt i overkant sødmefulle og vennlige. Selvsagt bare som en generell observasjon, har vel bare vært borti Bergstrøm som vel har et godt renomme, en gang.
PS Det har nok vært jobbet litt for å få i stand den line-upen. Var ikke mitt arrangement, men en av flaskene var min. Samt en Mascarello Monprivato 1999 til den påfølgende middagen, særdeles elegant og drikkevennlig Barolo på den burgunderske siden.