Herlige karer!
Mesterbrev ....Imponerende flinke bakere her!
Desember er litt mer søtbakst og juleinspirert på menyen.
Vis vedlegget 977782
Her mangler der enda et godt lag med melis på marsipanstollen:
Vis vedlegget 977784
Noe salt med julebrezel
Vis vedlegget 977785
Og Linzer Torte - verdens eldste nedskrivne kakeoppskrift sies det.
Vis vedlegget 977786 Vis vedlegget 977787
Smør med ostehøvel, en løsning som anbefales av ledende hifi-folk!Dagens. Vi skjærer smør med ostehøvel. En annen melkombinasjon. Vi har hentet inn mel fra ulike gårder, og Elisabeth prøver disse. Her er det 50/50 siktet/fullkorn. Litt lavere proteininnhold enn forrige.
Vis vedlegget 1004798
Hardingfele opplyste om sitt ståsted rett over,Joda, kjent gammelt triks jeg lærte av en tante da jeg var gutt.. men jeg SER ingen bevis for det her inne..?
La meg si det med et bilde, jeg nikket og var helt enig da Francis Mallmann kommenterte dette med "... a little bit of butter".Joda, kjent gammelt triks jeg lærte av en tante da jeg var gutt.. men jeg SER ingen bevis for det her inne..?
Skulle ønske at det gikk an å leve av dette, ja.Du skulle drevet med dette!
Beste måten å friske opp bakst på: forvarm ovnen på vifte på ca. 175grad og sleng inn et par slurk med vann når du har satt inn baksten.Stekte surdeigsbaguetter i morges. Fryses ned og freshes opp i ovn på hytta. Tilbehør til blåskjell/rekesuppe med chili, tomat, torsk og timian nå på mandag. Var og raket blåskjell klokken 0800 i morges.