Nettopp!Jada, jada, skal seff spørre deg om de slags. Du hører jo ikke på annet
Nettopp!Jada, jada, skal seff spørre deg om de slags. Du hører jo ikke på annet
Har din innlegget som beskriver studioet, mikrofon plassering osv osv (?)Ser ut som vi har samme utgave. Du har tjent noen kr der, mister
Pøh! Jeg hadde fint klart meg med 500 konkubiner. Vaffal i en uke!…….mens jeg selvfølgelig kun tenkte på hvor brysomt det hadde vært å være keiser og måtte traktere fire koner og 500 konkubiner Mine tanker var forøvrig veldig langt fra parfyme da vi var på båttur på elven
Nope! (og der ble verdien senket med 50%)Har din innlegget som beskriver studioet, mikrofon plassering osv osv (?)
We aim to please ..Nope! (og der ble verdien senket med 50%)
Gidder du å ta et bildet av det?
Hmm, ser at den er litt ute av fokus, gjør et nytt forsøk...We aim to please .. Vis vedlegget 1046861
Hmm, ser at den er litt ute av fokus, gjør et nytt forsøk...
Hehe, det ble kjøp av mange fotballtrøyer, kan jeg fortelle, men kun Arsenal som klubbdraktGodt og se at ungene er utstyrt med Arsenal trøyer
Bare hyggelig, RTakk for at du viser oss Vietnam.
Jeg tror mange av oss vet lite om den delen av verden, og særlig hvordan vanlige folk har det, og hvordan dagliglivet forløper.
Den redningsvesten tror jeg må være en Zappa-modell; "One Zize Fits All".
Godt at noen synes bildene og kommentarene leseverdige . Skal poste opp noen bilder til før jeg gir meg.Stas å se «reisebrev»!
Og hyggelig å hilse på i dag
Bare for å ha sagt det Gunner, så setter jeg umåtelig stor pris på den illustrerte reiseskildring fra ditt hjemland.Godt at noen synes bildene og kommentarene leseverdige . Skal poste opp noen bilder til før jeg gir meg.
Hyggelig å hilse på deg også, mister. Sees garra igjen der om ikke lenge.
Kunne ikke vært mer enig!!Bare for å ha sagt det Gunner, så setter jeg umåtelig stor pris på den illustrerte reiseskildring fra ditt hjemland.
Dette er en langt over gjennomsnittet ærlig reiseskildring fra innsiden av et land, og har i liten grad sammenheng med det glansbildet man som vestlig verdensborger sannsynligvis vil oppleve på tur i Vietnam. For meg er det mye mer interessant å se Vietnam fra ditt og din families ståsted
Det gir en mer korrekt følelse av autentisitet.
Tusen takk skal du ha, og kom gjerne med mer
Hehehe, de spiser da masse kjøtt der også, mer enn fisk, om enn kanskje ikke i samme mengder som Norge. Ku, gris, and, fjærkre og andre unevnelige dyr på landIkke landet for meg deraltså,spiser jo overhodet ikke noe i fra havet
Man kan spise for å leve, eller leve for å spiseWow!
Det både ser og høres fantastisk ut.
Etter min smak er sjømat noe av det beste man kan spise, såfremt det er godt laget med bra råvarer.
Takk for et lite innblikk i matkulturen i Vietnam.
Der bruker man penger på å spise bra og kose seg.
Her i Norge går vel ca 20 % av gjennmomsnitts-inntekt til matinnkjøp.
Hadde det ikke vært for at den norske matvaremafiaen er så griske, så hadde vi brukt mellom 10 og 15 prosent på mat.
Uansett hadde nordmenn klaget på matvareprisene.
Samtidig som vi i snitt bruker nesten halvparten av pengene våre på å bo.
-Vi kjøper for mange alt for billige klær, som er en stor miljøtrusdel. Og det meste av resten på unødvendige ting.
(Bortsett fra HiFi og Vinyl sjølsagt )
Veldig interessant å se, og lese C
For å si det sånn: jeg vil heller være norsk strandkrabbe enn gjennomsnittsmenneske i VN!Spennende lesning! Ser at norske strandkrabber har et langt mer bekymringsfritt liv enn sine vietnamesiske slektninger. Greit nok, de må finne seg i noen kaotiske turer i badebøtta ila sesongen, men bedre enn å bli frityrstekt tross alt.
Du har nok rett i at det sikkert er en nær slektning av den norske hjerteskjell. Sistnevnte kan sankes helt gratis, eller kjøpes for masse penger i diverse gourmetbutikker, feks Jacobs. Fortreffelig til spagetti, ja. Jeg foreslår du finner mer ut om dette, lager retten, og inviterer megSkjellene du synes smaker så godt Gunner ser ut for å være hjerteskjell.
Slike kan også høstes i strandsonen i Norge, fortrinnsvis ikke i Oslofjorden gitt befolkningstettheten og antall liter/kilo moro hver borger bidrar med til fjordsystemet årlig. I følge en god venn/kollega egner de seg også godt til å lage en pasta a la Mare med f.eks. båndpasta, kremet saus og koriander/bladpersille.
Baksiden av medaljen er at syd i landet er skjellene små (lite mat i skjellet), og du trenger mange. Nord på er de langt større.
Beklager Gunner, men gitt snart 40 års arbeid i miljøets tjeneste så er jeg vaksinert mot det meste av sjømat. Jeg har opparbeidet for mye skjell og fisk til analyse, og vet for mye om hva de kan inneholde. Så jeg spiser ikke skjell av noen art. Men jeg kan alltids ta deg med på den lokale thai restauranten som plaster på såret.Du har nok rett i at det sikkert er en nær slektning av den norske hjerteskjell. Sistnevnte kan sankes helt gratis, eller kjøpes for masse penger i diverse gourmetbutikker, feks Jacobs. Fortreffelig til spagetti, ja. Jeg foreslår du finner mer ut om dette, lager retten, og inviterer meg
Fikk det på en fiskerestaurant i selveste Venedig....... "Pasta Vongole".Du har nok rett i at det sikkert er en nær slektning av den norske hjerteskjell. Sistnevnte kan sankes helt gratis, eller kjøpes for masse penger i diverse gourmetbutikker, feks Jacobs. Fortreffelig til spagetti, ja. Jeg foreslår du finner mer ut om dette, lager retten, og inviterer meg
Høres absolutt forlokkende ut, min gode mann. Men det er rett så naivt å tro at din lokale thairestaurant kommer opp med skjell tatt fra andre steder enn i norske farvann, og mest sannsynlig fra Oslo fjordenBeklager Gunner, men gitt snart 40 års arbeid i miljøets tjeneste så er jeg vaksinert mot det meste av sjømat. Jeg har opparbeidet for mye skjell og fisk til analyse, og vet for mye om hva de kan inneholde. Så jeg spiser ikke skjell av noen art. Men jeg kan alltids ta deg med på den lokale thai restauranten som plaster på såret.
jeg har også for meg at det ville blitt en lang dag i fjæra for å få plukket nok skjell slik at du blir mett
Pasta Vongole, heter det, ja! Og er du uheldig og får et dårlig skjell i deg, så blir det "Pasta la vista, baby", høhøhøh!Fikk det på en fiskerestaurant i selveste Venedig....... "Pasta Vongole".
Dyrt som faen, men også den beste pasta´en, jeg noensinne har smakt