En lydmanns bekjennelser - i stua til atlerovik

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • _RoDa_

    Ikke så veldig hifi-freak lengre
    Ble medlem
    06.02.2010
    Innlegg
    13.235
    Antall liker
    15.592
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    8
    Takk for invitasjon, kaffe, refleksjoner og mye musikk!
    Veldig gode timer foran et fantastisk oppsett, jeg kommer med forsøk på beskrivelser av hva jeg opplevde. :)
    Dette var inspirerende!

    Plutselig
    mvh
     

    Flageborg

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.02.2005
    Innlegg
    6.800
    Antall liker
    3.300
    Torget vurderinger
    0
    Etter en hel del jobbing, endte jeg opp med det som han kaller «suddenly sound», punktet der det plutselig bare faller på plass.
    SS er et godt sted å være og med en målemic(Standard Audiofilt Verktøy)
    slipper man å famle så lenge i mørket at tungsinnet ikke gir seg før vinterdvalen er over...... ;)
     

    _RoDa_

    Ikke så veldig hifi-freak lengre
    Ble medlem
    06.02.2010
    Innlegg
    13.235
    Antall liker
    15.592
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    8
    Mai 2023 - forrige gang
    Atle dro i gang med Everything Must Go fra Steely Dan som første låt
    Oj! Dette både slipper høyttalerne og er svært så presist og med tight bass som trøkker.
    Må innrømme at mine medbrakte fordommer/forventninger ble veldig raskt torpedert.
    Basert på hva jeg har hørt på messer, har kun hørt AN høyttalere der, så trodde jeg nok at lyden var annerledes.
    En varm lyd, sammenklemt i dybde og generelt og ikke noe til lydbilde selv om klangen er fin og det tåler å spille hvasomhelst av musikk uten å låte piggtråd.
    Trodde jeg.
    Deretter Untold fra RY X
    Veldig behagelig og igjen med denne bassen som er naturstridig. Tar meg i å tenke at dette låter moderne. I betydningen at det fungerer veldig godt til denne musikken. Fordommer smuldrer bort.
    Neste låt, Mine Store fra Hilde Selvikvåg.
    Vakkert! Type så vakkert at det river litt i hjertet av stemmen hennes. Fordommer borte vekk.
    ... og steiki for en bass! Går dette hele veien ned, eller høres det bare sånn ut?
    Daft Punk var gøy, og Ben Webster måtte være som å være der, for så mange år siden.
    Jeg hadde helt glemt av All The Roadrunning med Knopfler og Harris, men skal spille den nå igjen. :) (y)
    Låter bra! Malia og Boris avslører at bassen ikke rekker helt ned når det er elektronisk og der nederst. Ikke noe problem, synes jeg, og det merkes ikke på annen musikk. Nenad Vasilic får meg til å tenke på om dette anlegget kanskje er litt behersket og høflig i presentasjonen?
    Yearnin' fra The Three låter deilig fyldig og naturtro.
    The War On Drugs sin Stranger Things var dagens høyeste ståpels. Det er så deilig når det bygges opp i denne låten og blir mer og mer lyd som bare skyller over meg i sofaen. Hifi-lyd, glem det! Men helt kanon uansett.
    Egenskaper
    Jeg synes lyden slipper veldig godt fra høyttalerne, såpass at høyttalerne bare står der og musikken oppstår i rommet.
    Bassen er helt tussete bra, og nesten utrolig når jeg ser på høyttalerne som skaper dette. Savner ikke noe.
    Sterkt nærvær i lyden og vokalistene er tett på. Digg! Godt å koble på musikken.
    Her er det veldig lett å glemme anlegget og bare høre på musikken.
    Anlegget kan spille høyt, veldig høyt, uten å oppleves presset.
    Effektive høyttalere og sterke store effektrør i kombinasjon vil jeg tro.
    Opplever at mye som ligger litt under overflaten i lydbildet tas vare på og presenteres så du kan velge å høre på det.
    Litt sånn «oj der var det noe nytt» hifi-greiers, detaljer og nyanser uten at det stjeler oppmerksomhet eller tar vekk noe fra den sterke musikaliteten i oppsettet.
    Det tåler øs pøs uten at det blir for i fleisen og det er bare å lene seg tilbake og nyte.
    Funderinger
    Ikke masse luft inni lydbildet, kunne det vært pumpet opp litt og gitt plass inni der? Tror det dessverre kan gå på bekostning av varmen hvis det åpnes veldig opp. Gjengivelsen fra dette anlegget er nok Ikke det mest ekspansive, tør jeg si at det mangler litt på det dynamiske?
    Kunne vært litt mer smell.
    (Husker fremdeles piskeslaget over ansiktet fra anlegget til TheShy da Mighty Sam McClain spilte. Ikke vondt, men så dynamisk at øynene skvatt igjen uten forvarsel.) Det gjør ikke mange anlegg, og heller ikke Atle sitt. Ikke målet å komme helt på TheSky-nivå, men tror det kunne vært litt mer smekk.
    Kanskje konsekvensen av høyttalerne inntil veggen fører til opplevd litt redusert dybde i lydbildet, sannsynligvis forsterket av å se det rett foran seg.
    Det spiller ikke nedi kjelleren i bassen, men det betyr jo ikkeno her.
    Det er noe med kanter, knaster, kontrast. Det kan høres ut som anlegget ofrer litt av dette til fordel for varme og fylde. Rett prioritering, synes jeg.
    Oppsummert så synes jeg dette anlegget kan beskrives som musikalsk formidlende. Jeg opplever ikke at det konkurrerer på noen ekstremegenskaper, men at helheten er det mest imponerende. Bare å slenge på det musikk og så kommer det ut på en måte som er fordelaktig for at musikken skal kommunisere med deg. Selv om dette er et stereoanlegg til en god slump penger, så gjør det ikke alt. Det er plassert i en vanlig stue og det er jobbet mye med for å får frem den måten å spille på som eieren liker. Jeg liker det også, og ville vært stolt og glad om jeg hadde dette å lytte på til daglig!
    Grattis med et kanonanlegg @Atlerovik og tusen takk for at jeg fikk komme på besøk!
    Etterord
    Det oppleves som stor overgang til eget anlegg når jeg kommer hjem igjen. Det gir seg heldigvis ganske raskt og det er mulig å spille seg inn på egen lyd igjen.
    Selv om det er noen knepp nedover.
    Jeg synes ofte man må lytte seg litt inn i lyden både hos andre og når man kommer hjem igjen. Jeg opplever at ørene. eller er det hjernen, er ganske god på å stille seg om. Lærerikt og jeg har tatt med meg noen ønsker hjem igjen for hva jeg har lyst å se om jeg får ut av eget anlegg.

    .....så litt angående kommentaren om smekk

    Her kommer litt forsvarstale. :D
    Det jeg tenker på, som jeg kalte dynamikk er kanskje mer smekk. At det får litt fokus var jeg sånn passe bekymret for når jeg skrev det.
    Nenad Vasilic - New Bass Song fra albumet Bassroom. (Mer bass enn det er papp i pappa pakker pappesker 😅)
    Her kommer det opplevde kompromisset mellom varme og fylde og kanter, knaster, kontrast, plutselighet og eksplositivet frem.
    Dynamikk som i forskjellen mellom lavest og høyest er det kanskje ikke?
    Men uansett, etter ca 1:40 på dette sporet så skjer det noe som jeg liker at skal fremkalle en liten "å dæven*".
    * - kan erstattes med steiki, satan eller fyttirakkern etter hva som passer best der og da.
    Her er jeg redd det er veldig liten avstand mellom morsom smekk og stygg kant, og det er ganske så sannsynlig at det ikke kan koeksistere med det varme, fyldige, deilige og behagelige som finnes i anlegget ditt. Så selv om jeg er 100% enig med deg og Karmana i at det er det beste kompromisset, så tok jeg meg i å undre litt på det. Anlegget ditt klarer å svelge unna det meste av innspillinger og låter bra, dersom det var dyrket frem mer smekk så tror jeg innspillingstoleransen hadde sunket også. Trur eg. Smekket tror jeg kommer mer frem med høyere volum og jeg tror det handler mer om mellomtone enn bass.

    Viktigst.
    Jeg digget lyden fra anlegget ditt, og hadde bare lyst å høre mer og mer musikk. Tenker tanker om hvordan nærme meg mer av den type gjengivelse i heimen og ble sittende å spille musikk utover til kveld ble natt i går. Næring til hifien og interessen. Gøy!
    snakkes plutselig
    mvh
    ....and we're back!!

    1-IMG_8905.jpg

    Mye nytt, mye nedgradert. En kveld i et anlegg med platespiller hvor det ikke ble spilt LP-plater.
    Få watt. Mye trykk. Lite luft mellom høyttalere og vegg. Fra sofa til stol. Nærmere deg min høyttaler.
    Halvgamle jevngamle menn prater om mye og mangt. Kubuss og CDer. Musikk. Kan det blir så mye bedre?

    Tar med inntrykkene fra sist som en referanse. I erfaringens etterpåklokskap kan jeg melde om at smekket i den ene låten nok handler om at det var vreng hos meg da like mye som ekte smekk. Jeg synes det smekker mindre fra Border Patrol her i heimen og velger derfor den virkeligheten som sier at smekk kan overdrives og kontrastknappen kan skrus på for mye, og at det låter mer ekte sånn som AN og BP formidler det. Så det så.

    Noen tanker som hva jeg opplever som egenskaper i dagens kombinasjon. Komponentene er presentert på god måte tidligere i tråden så det tar jeg ikke omatatt.

    Sjølbestemt fokus. Anlegget er ikke insisterende på hva du skal fokusere på i musikken. Det tror jeg handler om at det presenteres bra balansert og at det er en så stor grad av detaljering uten detaljfokus (maker det sense?) at du kan lytte uten å måtte konsentrere deg om å lytte. På rimeligere anlegg blir det viktigere å velge hva anlegget skal være bra på. Da kan du komme langt ved å treffe på samme gode egenskaper i anlegget som de egenskapene som er viktigst for deg. I anlegg av den kvaliteten som @Atlerovik sitt så er det nærmest irrelevant. Bonusen er at det spiller godt på så godt som all musikk. 'Så godt som' benyttet siden vi i villfarelsen glemte å spille mongolsk strupesang og den gode gamle "music for five cowbells" fra Hortenmessen noen år tilbake.

    Innspillingsromsegenskapene inn i lytterommet. Jeg kan ikke sånne greier som innspillingsteknikk eller hvordan ting kan eller skal låte. Men jeg kan si hva jeg opplever. Det jeg opplever er at stedet stemmene er tatt opp på følger med når musikken avspilles i stua til Atle. Det er noe med klangen rundt stemmen, det som jeg ikke klarer å beskrive på annen måte enn å høre luften rundt hodet til artisten. Både inntrykket av at det er inni et rom, eller som på Forever Like That (live) fra Ben Rector hvor det oppleves som å være sammen med dem oppå scenen eller rett foran, og du kan velge perspektiv. Det er luftig, det er åpent og det er ekte!

    Dynamikk, lekenhet, løsrivelse. Det er tidvis så mye trøkk at det blir både hoderystende gøy og smått utrolig på samme tid. TOOL - invincible. Sier ikke mer.
    Eller, jo. Jeg sier at det er en måte å spille spesielt bass på som gjør at det ikke henger etter, ligger på gulvet, er noe annet enn forlengelse av mellomtonen eller på annen måte ikke bare er der. Det er tvert imot helt sammenhengende med resten av frekvensområdet. Ja, det er noe med at bassen noen ganger og noen steder kanskje muligens kan være litt mer til stede enn hva som er pinlig korrekt, men det er gøy! Gamle Rasmussen rapper godt i strengene mens yngre Lysdal synger Vreeswijk sin histore om Fredrik Åkare sin trefning med frøken Cecilia Lind. Det gir både liv til musikken og nærhet til fysikken i musikken. Jeg vil selv ha litt mer sånn i eget anlegg. Fordi jeg ikke kan min Audio Note så visste jeg ikke hva som var inni den store forsterkerboksen. Men jeg fikk inntrykket av at den er sterkere enn den som sto der i mai i fjor. Min opplevelse er at anlegget har mer bass, mer kontroll over lyden og større kapasitet. Jeg fikk se under lokket på forsterkeren. Jeg vet hva som er inni der og hva antallet watt er. Men jeg skjønner ikke helt hvordan det skal være mulig etter å ha hørt hvordan det spiller.

    2-IMG_8904.jpg

    Det er så mye "feil" i forhold til standard. Høyttalerne tett på veggen, minimal toe-in. Følsomhet som er oppgitt skyhøyt og rekkevidde i bassen som er utrolig.
    Bare å nekte for at det er mulig. Bare å nekte for at det er sant. Men så kan du høre og fortelle etterpå. :D :D :D
    Jeg liker denne iterasjonen av Atles anlegg bedre enn i mai-23. Har ikke alle hvorforene til det, men synes dette låter mer ekte.
    At vi har møttes før, at jeg visste hva jeg gikk til av lyd hos deg og bare hadde glemt hvor jævli bra det låt kan også ha bidratt. :)
    Uansett: Den innspillingsuavhengige spillegleden er rett og slett fantastisk!


    3-IMG_8906.jpg

    Blir litt tom for ord når jeg skal beskrive hva som er ankepunkter.Men må jo prøve.
    Det er uansett ikke relevant når anlegget spiller sånn som eieren vil. :)
    Det er mer intimt enn det er grandiost lydbilde. Det spiller ikke helt ned i kjelleren i bassen.
    Det er ikke en gnistrende diskant med glitter på. Jeg hører ikke et veldig dypt lydbilde, men det trenger ikke å ha med lyden å gjøre.
    Merker at jeg ofte har korrelasjon mellom fysisk avstand til bakvegg og hva jeg "hører" av dybden.
    Uansett er det helt løsrevet fra høyttalerne og svært nok for meg.

    4-IMG_8903.jpg


    Jeg digger anlegget. Jeg digger måten det spiller musikk på. Jeg digger hvordan det ser ut.
    Jeg digger å blir inspirert til og tenke på hva som er mulig å gjøre med eget anlegg fremover.
    Inspirasjonen fra sist førte ikke til mer enn Eversolo streamer, høyttaler- og signalkabler og Border Patrol DAC.
    Vi får se hva det blir denne gangen 😅

    Det var sikkert mange flere ord i går, Atle, som jeg ikke har husket å skrive. :D
    Men hovedhensikten med å dele her inne på HFS er ikke å føre et korrekt referat. Det er å dele entusiasme og spre gleden vi har med hobbyen.
    Du er en jækla flott fyr det gir mye god energi å være sammen med. Tusen takk for invitasjonen, og tiden.
    Neste gang ses vi her. Tok tiden, bare 40 minutter (y)


    snakkes
    mvh
     

    Atlerovik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.08.2019
    Innlegg
    3.597
    Antall liker
    11.561
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    19
    Dette var utrolig gøy lesning, @_RoDa_ ! 😍

    Vi snakket om sånn ca alt det samme på onsdag, likevel ekstra morsomt å lese om beskrivelsene dine. Og denne gang er vi mer eller mindre helt enige. Det er sagt mange ganger før - men du skriver virkelig bra! 👏🏻

    Fint at du tok med rapporten fra forrige gang. Synd at vi glemte å lese oss opp på alle låtene vi brukte før sesjonen på onsdag. Ser at vi glemte en del. Sånn går det når man har det gøy og tiden forsvinner. Samtidig føler jeg ikke at vi misset noen ting.

    Er spent på hva som eventuelt måtte komme av endringer hos deg fremover. Og enda mer spent på å høre hvordan det låter nå. Vi ses plutselig, håper jeg!
     

    Atlerovik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.08.2019
    Innlegg
    3.597
    Antall liker
    11.561
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    19
    IMG_2607.jpeg


    De mest observante leserne klarte kanskje å få med seg denne lekkerbiskenen på @_RoDa_ sine bilder. Jeg har hatt en ledig plass i racket og har hele tiden tenkt at det hadde vært fint å ha en CD-spiller igjen. Jeg liker Wadiaen veldig, veldig godt…lydmessig. Utseendemessig klarer jeg ikke helt å bli venn med den. Kanskje enkeltstående, øverst på en åpen benk, men ikke i racket mitt, sammen med resten av komponentene mine. Jeg er nå en gang en visuell audiofil (VA), og utseendet betyr mye.

    Jeg var heldig å få låne denne av min likesinnede VA, @veleik. Den låter slik jeg ønsker meg at en CD-spiller skal låte og jeg har lyst på noe som låter i nærheten og samtidig passer inn hos meg. Det betyr sort/mørk farge i høyde omtrent som dacen, med skuff så jeg slipper å ha den øverst. Fjernkontroll må den også ha. Jeg er svak for de fete spillerne fra 90-tallet, men vil helst ikke ha for mange knapper. Jeg vil heller ikke at det koster alt for mye penger, maks 10-15 tusen, helst. Ser for meg at dette blir en liten reise der jeg tester ut litt forskjellig, og noen har kanskje allerede plukket opp noen signaler på Torget. Første forsøk blir faktisk postet allerede i morgen og jeg er spent på å få prøve den spilleren senere i uka.

    Om dere som leser har tips å komme med til CD-spiller som passer meg, tar jeg gjerne imot.

    Edit: det kan også være et rent drivverk, men helst en cd-spiller som låter bra alene og som i hvert fall har spdif digital ut.
     
    Sist redigert:

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.546
    Antall liker
    11.549
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Copland cda-288 bør være mulig å oppdrive i svart. Veldig fine, enkle og godt bygget opp. VRDS drivverk der også.
    Brukte en slik en periode da jeg også startet min "AN reise" og koblet opp en AN dac til den.
    Screenshot 2024-10-13 at 20.51.18.jpg


    Låt veldig bra alene og egentlig ikke noe bedre med AN dacen der..
     

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.546
    Antall liker
    11.549
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Ja, når jeg tenker meg om hadde jeg flere av den typen hjemme ;)
    Dersom uhellet skulle være ute så kan jeg tenke meg at reservedeler kan være vanskelig å oppdrive dessverre. Gjelder nok mange spillere fra den tiden.
     

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.546
    Antall liker
    11.549
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Det var i den tiden jeg hadde endel med Flugsrud (audiocompaniet) å gjøre og formidlet vel noen videre for han såvidt jeg husker? Begynner å bli lenge siden nå. Den jeg hadde lengst var sølvfront. De fleste er nok det men noen svarte finnes nok derute enda.

    Teac vrds-25 er også en spiller verd å sjekke ut.
    Mistenker også at det kommer flere gode råd på tema her etterhvert.
     

    bluesbreaker

    Hundeeier
    Ble medlem
    05.03.2009
    Innlegg
    23.546
    Antall liker
    64.156
    Sted
    Blåskogen
    Torget vurderinger
    1
    Ancient Audio
    442_ff6a9ad6-e9f6-41ad-a9ec-dc58798bd93d.jpg


    442_ce9755d3-eca1-4d31-aaa8-68abb7b67b9f.jpg

    prime202.jpg

    Den eneste jeg har hørt av disse CD spillerne er Lector m rør. Øverst på forrige post.
    Fin spiller hvor man har mulighet til å tweake lyden m ulike rør.

    Nå ser jeg at du søker etter en Copland, men du kan jo kikke på bildene. 😊
     
    Sist redigert:

    The Shy

    Æresmedlem
    Ble medlem
    10.04.2017
    Innlegg
    11.312
    Antall liker
    16.620
    Sted
    Langesund
    Når _RoDa_ slipper "pennen" løs blir en bare glad. Oser av entusiasme og glede for hobbyen - bare herlig. :)
    Får også sabla lyst til å høre oppsett han sette ord på, men har begynt å kjenne mine begrensninger, så kanskje lurt å bare la seg underholde av _RoDa_ sine flotte tilbakemeldinger.
     

    vipa

    Høyttalerhviskeren
    Ble medlem
    08.01.2016
    Innlegg
    3.908
    Antall liker
    9.175
    Sted
    Fra Fredrikstad, kommet meg helt til Halden
    Torget vurderinger
    1
    Når _RoDa_ slipper "pennen" løs blir en bare glad. Oser av entusiasme og glede for hobbyen - bare herlig. :)
    Får også sabla lyst til å høre oppsett han sette ord på, men har begynt å kjenne mine begrensninger, så kanskje lurt å bare la seg underholde av _RoDa_ sine flotte tilbakemeldinger.
    Det the Shy sa 👍
     

    Atlerovik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.08.2019
    Innlegg
    3.597
    Antall liker
    11.561
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    19
    Når _RoDa_ slipper "pennen" løs blir en bare glad. Oser av entusiasme og glede for hobbyen - bare herlig. :)
    Får også sabla lyst til å høre oppsett han sette ord på, men har begynt å kjenne mine begrensninger, så kanskje lurt å bare la seg underholde av _RoDa_ sine flotte tilbakemeldinger.
    Du er velkommen om du overkommer dine begrensninger :D
     

    Atlerovik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.08.2019
    Innlegg
    3.597
    Antall liker
    11.561
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    19
    Takk for gode innspill, @bluesbreaker og @Håkon_Rognlien. Disse sjekkes ut. Skulle helst hatt med skuff, ja, men det kan fungere med top loader når spilleren ikke er så høy, som de fleste her. Spiller med rør er spesielt spennende, selvsagt. AMR CD-777 er også på radaren.

    At jeg søker etter en Copland betyr ikke at jeg ender opp med en ;)
     

    bluesbreaker

    Hundeeier
    Ble medlem
    05.03.2009
    Innlegg
    23.546
    Antall liker
    64.156
    Sted
    Blåskogen
    Torget vurderinger
    1
    Ikke dum den EC n. 👍
    Tror dessuten at den kan være den letteste å få tak i av disse som er nevnt til nå.

    Jeg vil anta at det er en fordel å kjøpe så ny som mulig. Da er det større sjanse for at man slipper å bytte laser, og at mekanikken på drivverket fungerer som det skal.
    Dessuten får man de oppdateringer som er gjort siden forrige utgave.
    Mht dacer og lydsignatur har nok Rognlien mer å bidra med enn meg.
     

    Atlerovik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.08.2019
    Innlegg
    3.597
    Antall liker
    11.561
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    19
    Godt poeng, @bluesbreaker. Det jeg tenkte mest på, var om noen av versjonene er kjent for å låte bedre enn andre. For eksempel om det er forskjell på de som ble laget før eller etter de flyttet til Tau eller liknende.
     

    bluesbreaker

    Hundeeier
    Ble medlem
    05.03.2009
    Innlegg
    23.546
    Antall liker
    64.156
    Sted
    Blåskogen
    Torget vurderinger
    1
    Forstår det, men som sagt kan jeg ikke si noe om lydsignatur og kanskje er det litt forskjell på hva ulike folk låter best.
    Matching skal man heller ikke glemme.
    Lykke til med "jakta". 🙂
     

    Håkon_Rognlien

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.11.2002
    Innlegg
    6.839
    Antall liker
    11.650
    Torget vurderinger
    2
    Denne har jo en fin løsning for top loader i rack :) Og godt matchende utseende…

    Ser den finnes i litt ulike utgaver/årganger. Bør man gå spesifikt etter noen av dem?
    Bluesbraker peker jo på det viktigste poenget; alder. Alle med betegnelsen UP eller nyere spiller strålende, helt på høyde med det beste fra utlandet.

    Og ellers vil ryktene ha det til at et britisk firma som kaller seg Audio Note lager noen gode CD-spillere:
     

    PeriodeLytter

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.02.2013
    Innlegg
    3.573
    Antall liker
    3.235
    Jeg hadde TEAK sin jubileumsmodell VRDS-701 i handlekurven fram til jeg gjorde SPDIF testen på gamle CD spillere. I praksis får man her en splitter ny Esoteric "in house" DAC med et trickle down VRDS drivverk til omtrent samme pris som brukte spillere med usikker levetid. Se pris hos soundstorexl.no
    1728898776933.jpeg

    Siden testene mine viste at CD/DVD/BD spillere i lavprisegmentet kan fungere som bit-perfekt drivverk både på optisk og coax omprioriterer jeg og tenker heller teste noen ulike DAC for å gjøre samme som du ser ut til å tenke, — ha en egen "sti" for CD og en for streaming.
     
    Sist redigert:

    Haavard

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.11.2002
    Innlegg
    7.049
    Antall liker
    2.158
    Sted
    Lena
    Torget vurderinger
    1
    Synd min Esoteric X3 sacd er i sølv, frontladet skuff og vrds drivverk.
     

    Atlerovik

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.08.2019
    Innlegg
    3.597
    Antall liker
    11.561
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    19
    Helt enig, @Haavard! :D Synd at alle Esoteric sine spillere er i sølv. Kanskje jeg må vurdere å gå bort i fra ett av mine egne prinsipper…
     

    _RoDa_

    Ikke så veldig hifi-freak lengre
    Ble medlem
    06.02.2010
    Innlegg
    13.235
    Antall liker
    15.592
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    8
    Synes denne Sonyen er ganske fin da.
    Skuff, relativt lite knapper, svart og greier :)
    Ligger en på Finn, i Drammen. Tror de er rimelige også.

    Sony_1.jpg

    Hvis det blir krøll med lyden, så finnes det tiltak :D:cool:

    Sony_2.jpg

    mvh
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn