rolfozzy skrev:
Du slår på storetromma ja :
/jan
|
rolfozzy skrev:
hmm tomatsuppe med egg vil jeg ha nå!!cybervision_ skrev:Idag er det First Price Tomatsuppe på menyen, I kid you not!
Er ganske godt egentlig. Skal supplere med fullkornmakaroni og kjøttboller.65finger skrev:hmm tomatsuppe med egg vil jeg ha nå!!cybervision_ skrev:Idag er det First Price Tomatsuppe på menyen, I kid you not!
godt forslagcybervision_ skrev:Er ganske godt egentlig. Skal supplere med fullkornmakaroni og kjøttboller.65finger skrev:hmm tomatsuppe med egg vil jeg ha nå!!cybervision_ skrev:Idag er det First Price Tomatsuppe på menyen, I kid you not!
Kalkunen er fersk når den spaserer inn i ovnen på egne beina.65finger skrev:spiste kalkun på lørdag, den var stekt på 75 grader i 12 timer, kjernetempen var da 70 grader. Dette var fersk kalkun og det er noe annet enn frossen. Fersk kalkun kombinert med langtidssteking ga et kjøtt som var nesten som and. saftig som pokker. Hjemmelaget Waldorf, rotmos og brød/frukt-stuffing. Det beste kalkunmåltidet noensinne. NB Kalkunen fikk en liten 15 mins fres på 200 g for å få skinnet sprøtt
og det var et styr av en annen verdenrolfozzy skrev:Kalkunen er fersk når den spaserer inn i ovnen på egne beina.65finger skrev:spiste kalkun på lørdag, den var stekt på 75 grader i 12 timer, kjernetempen var da 70 grader. Dette var fersk kalkun og det er noe annet enn frossen. Fersk kalkun kombinert med langtidssteking ga et kjøtt som var nesten som and. saftig som pokker. Hjemmelaget Waldorf, rotmos og brød/frukt-stuffing. Det beste kalkunmåltidet noensinne. NB Kalkunen fikk en liten 15 mins fres på 200 g for å få skinnet sprøtt
Altså må den ribbes levende.
Ja det er en jævla jobb. Men når du sitter der med påmontert serviett rundt halsen og gafler inn, da er det verdt jobben.65finger skrev:og det var et styr av en annen verdenrolfozzy skrev:Kalkunen er fersk når den spaserer inn i ovnen på egne beina.65finger skrev:spiste kalkun på lørdag, den var stekt på 75 grader i 12 timer, kjernetempen var da 70 grader. Dette var fersk kalkun og det er noe annet enn frossen. Fersk kalkun kombinert med langtidssteking ga et kjøtt som var nesten som and. saftig som pokker. Hjemmelaget Waldorf, rotmos og brød/frukt-stuffing. Det beste kalkunmåltidet noensinne. NB Kalkunen fikk en liten 15 mins fres på 200 g for å få skinnet sprøtt
Altså må den ribbes levende.
Det var en hard core low-carb middag.TTmania skrev:Smørøye med kanel, uten sukker
Jepp, ble ikke mett engangGjestemedlem skrev:Det var en hard core low-carb middag.TTmania skrev:Smørøye med kanel, uten sukker