Reker på et av "dine" brød? Høres farlig godt ut!Audiophile-Arve skrev:Begge jentene har fått seg helgajobb. Så kona og eg har rekesmørbrødmiddag åleine....
Reker på et av "dine" brød? Høres farlig godt ut!Audiophile-Arve skrev:Begge jentene har fått seg helgajobb. Så kona og eg har rekesmørbrødmiddag åleine....
Hva slag tilbehør og hvordan lager du den??BT skrev:I dag blir det god gammaldags klubb.
Namoddgeir skrev:Her i huset ble det servert Kamchatka-krabbe, taske-krabbe og reker. En egenkomponert hvitløk/rømmedressing samt en kledelig riesling gjorde det hele til en hyggelig opplevelse.
Et luksusproblem. Her koster de 250-300 kr/kg i butikken. Og selv i frysedisken er de dyre.Spiralis skrev:"Problemet" med kongkrabben (Kamchatka krabbe) er å finne på variasjoner så man ikke går lei av faenskapen!
Her går vi for å overdrive litt ( men kun litt 8) ) bare ned i "fjærasteinan" og plukker dem! Seriøst så er fjorden full av dem.
Rasper en pose poteter med fudprofessoren, elter den med noen dl hvetemel og byggmel og noen ts salt, til den får rett konsistens, lager snøballer som kokes i forhåndsvarmet, saltet vann i en drøy halvtime. Servert med masse sprøstekt bacon, duppe, kokt kålrot og en liten dæsj sirup.Spiralis skrev:Hva slag tilbehør og hvordan lager du den??BT skrev:I dag blir det god gammaldags klubb.
Bortsett fra kålroten er det samme utgave som brukes hos oss. Snaddermat.BT skrev:Rasper en pose poteter med fudprofessoren, elter den med noen dl hvetemel og byggmel og noen ts salt, til den får rett konsistens, lager snøballer som kokes i forhåndsvarmet, saltet vann i en drøy halvtime. Servert med masse sprøstekt bacon, duppe, kokt kålrot og en liten dæsj sirup.Spiralis skrev:Hva slag tilbehør og hvordan lager du den??BT skrev:I dag blir det god gammaldags klubb.
Man kan både si og mene ett og annet om ditt forhold til mat Emo, men den vegankosten du presenterer ser bare helt utrolig delikat ut, det skal du i allefall ha kred for.emokid skrev:Pav Bhaji til middag
Råvegan sjokoladeis til dessert.
(ikke mitt bilde)
Vent til du smaker Du er invitert på middag. Hvis ikke kan du lage selv; http://www.hifisentralen.no/forum/index.php?topic=27351.40Spiralis skrev:Man kan både si og mene ett og annet om ditt forhold til mat Emo, men den vegankosten du presenterer ser bare helt utrolig delikat ut, det skal du i allefall ha kred for.
Heter ikke den Salumeria nå? Mye snadder der åkke som og trivelig og kunnskapsrik kar som driver den.C. Alshus skrev:Sitter vakt på en stor byggeplass i Bjørvika og nyder en søt og saftig Cantaloupemelon og en drøy hekto tynnskåret Parmaskinke fra den italienske delikatessebutikken i Dronningensgate. http://www.gallo.no/
Kan ikke klage. ;D
Fniz. Du er enda mer glad i grønnsaker enn megC. Alshus skrev:blomkåt
Godt valgjowil skrev:Nytrukket seibiff og pils.
Regn i maten gjør seg?emotikon skrev:Første skikkelige måltid i ny bopel....
Nydelig mør filet på ny grillsteikepanne med skikkelig smør, stekte kantareller og grillede potetbåter. Alt dette med div. godt krydder.
Å, som jeg gledet meg.
Så...
Full brannalarm i huset-(og her er det utvendig og innvendig sirener både på brann og innbruddsalarm), nabo fra gården 400m unna meg ringte, huseier på kino (i Oslo) sendte melding. om det var brann?, Sector Alarm ringte og lurte på det samme......joda, hadde jeg satt meg inn i systemet? Neeei...
Kjøtt og kantarell i steikepanner, ble i hui og hast satt på trappa- i lett regn.
Der fikk deler av gourmetmåltidet stå og godgjøre seg til det var luftet ut og alarmene nullstillt.
Så, det viktigste...nyte maltidet etterpå.
Maten ble PERFEKT!
Så moralen er...
Hurra!!!emotikon skrev:Så moralen er...
Om det ikke kom nevneverdig mye svidd luktt eller store mengder damp/os, er nok branndetektoren overfølsom eller plassert på feil sted. Eventuelt har du feil type varsler plassert på kjøkkenet.Så moralen er...
emotikon skrev:Så moralen er...
room skrev:Om ca 3 timer. FÅRIKÅL!