Herlig.. Men postadressen er Fredrikstad God Jul cash!Det beste ølet lages i Sarpsborg!!! God jul til dere
Takk det samme Roger! God julGod Jul fra vestbredden!
R
God jul til deg og Camilla!
Skal gjøre.. Oppfører seg litt som transistor nå.. Litt anemisk på lave lytternivåer, men er lett brutal når man drar på. Faktisk det kraftigste røret jeg har prøvd, også sammenliknet med KT 90..Håper du kommer med tilbakemelding på de Psvane rørene, har vært litt nysgjerrige på de selv.
Ha en fortsatt fin helg Lasse!
Jeg brygget dette brygget selv første gangen hos en kompis i Ski, som forøvrig har drevet med dette mye lenger enn meg. Det ble den gangen også meget godt. Det du smakte av meg er min andre runde i eget bryggeri. Alfa omega etter min mening med et slikt øl er lagring. Det er mange malttyper og store mengder humle som benyttes. Dette trenger tid for å sette smak og smelte sammen. Mitt tips er å stikke om øllet etter første gjæring for så å gi det 2-3 uker 2. gjærig før flasketapning. 2. gjæring kan med fordel skje under litt lavere temperatur. Dette øllet trenger tid. Etter tapning på fat/flasker gi det minst tre måneder i kald kjeller og du vil oppleve mirakelet! Jeg har ikke brygget så lenge, men jeg har lagret f.eks juleøltypene til Nøgne Ø to år i kjelleren. De blir definitivt mer komplekse og sammensatte med flott finesse. Som en god Bordeaux..I Mars skall jeg til Redalen bryggeri og brygge Black IPA Håper att vi kan få den i nærheten av din brygg!
Fortsatt god helg
Korken var helt morken i dette tilfelle desverre, umulig å få opp.. Hadde ikke rett verktøy tilgjengelig her, kun vanlig trekker. Så det ble som det ble... Smaken var bra, lakrispreget og svært syrlig. Fortsatt tanniner, utrolig noker det vanlig at korken går i oppløsning på så gamle flasker, eller var det bare uflaks?
Takk Morten!