For noen år siden var jeg på ferie i en øy nesten borte ved Cuba; Isla Margarita het den. Baren, ved stranda vi lå på hadde en kaffetype de dyrket på øya (som tilhører Venezuela) som var så sinnsykt god at jeg kjøpte to og to kopper ad gangen. Hehe, barnslig å si det, men jeg satt nærmest og småpratet med kaffekoppene, før innholdet rant ned halsen så jeg hver gang gav meg over - for en kaffe! Med øl/kaffe annen hver gang - dvs. det ble nok overtall i antall "øl-enheter!"
Noen år seinere fikk jeg vite at mannen til en arbeids kollega hadde slekt som bodde på nettopp Isla Margarita. I årene etter ferien lurte jeg på om jeg husket feil, om jeg ble tatt av stemningen der borte - kort og godt VAR virkelig den kaffen så god? Arbeidskollega Mona ordnet kaffe for meg, neste gang familien til mannen hennes kom på Norges besøk.
Igjen, ble jeg helt aldeles satt ut - som å sitte på strandkafeen den gang - jeg hadde IKKE overdrevet en millimeter om kaffen der. Som mange (!) mente jeg gjorde... Husker ikke navnet på kaffen, men merket er sikkert ikke så farlig - bare den er dyrket på Isla Margarita. Noen som kjenner til denne kaffesorten/evt. importerer den til Norge?
Jeg har tenkt å gjøre det - importere kaffe fra Isla Margarita - men har foreløpig ikke plass til min helt nyinnkjøpte Isomac Granmacinino maskin med kvern Macap M2M (kjøpte hos Cortado i Oslo).
Så lenge får Nespresso sin Rosa Baya kapsel (som nespresso) gjøre nytten sin - helt grei den faktisk!