The Gunner
Æresmedlem
Vel, det er da masse folk 24/7 her inne
Klokken 03 er det bare Deph og meg igjen.Vel, det er da masse folk 24/7 her inne
Ikke noe rart du ble kasta ut - du greide ikke kravet til minimumsvekt en gang! Du er jo allerede mager som bukkene om høsten...Hm, flere tips om slankemat, takk. Jeg sliter selv
Prøvde å melde meg inn i VGs Vektklubb, men ble faen meg kasta ut!
Kanskje vi klarer å irritere fettet på ham til slutt, i motsetning til det som er den vanlige veien.Ikke noe rart du ble kasta ut - du greide ikke gravet til minimumsvekt en gang! Du er jo allerede mager som bukkene om høsten...Hm, flere tips om slankemat, takk. Jeg sliter selv
Prøvde å melde meg inn i VGs Vektklubb, men ble faen meg kasta ut!
Slanking for deg handler mer om lauging av tånegler, kroppshårsfjerning, vanndrivende og klyster! Who needs enemas when you've got friends like us
Eller bare drite i det han sier, det er den vanligste metoden for å overkomme slike formaninger. Men jeg har nok lenge irritert meg over min egen hedonisme, som ikke engang kan beskrives som rus. Kjøpte ei skjorte i Spania i fjor som var akkurat passe. Den er ikke akkurat passe lenger, så jeg må nok ta både gaffel, kniv og skje i andre hender framover.Hvorfor gjøre ting vanskeligere enn de er. Bytt lege!
Frukt inneholder fruktose så er man diabetiker så må man vær forsiktig med det også, men det er litt på sidelinjen. Men når det kommer til Vinagunner så har ikke han noe problem med overvekt, det var en spøk som kjapt ble tatt. Han er nok ingen ingen risbolle, for å si det slik.Vinagunner: Her! Første du gjør er å forbrenne flere kalorier enn du tar inn. Dernest kan du lære deg grønnsaksbruken i det asiatiske kjøkkenet- noe foresvever meg at du har gode muligheter for akkurat det. Lær å bruke krydder riktig, sørg for å ha godt utvalg i skapet. Woken bør bestandig stå framme på kjøkkenet, huk inn tjue kilo ris av gangen..Kutt ned på brus, chips og sjokolade, bruk feks honning som søtemiddel istf hvitt sukker. Bruk en masse frukt!!
Der skapte jeg sannelig kanskje et nytt begrep/ord ved hjelp av den berømte Trykk-Leif. Han er en kreativ gubbe....et ordinært, sunt kunsthold fra enhver kultur
Hva babler du om, mann?! "Brus, chips og sjokolade, hvitt sukker" er jo selve grunnlaget for det verdige livet! Resten, som du foreskriver, egner seg best for utrydningstruede planteetere - og asiater, da....Vinagunner: Her! Første du gjør er å forbrenne flere kalorier enn du tar inn. Dernest kan du lære deg grønnsaksbruken i det asiatiske kjøkkenet- noe foresvever meg at du har gode muligheter for akkurat det. Lær å bruke krydder riktig, sørg for å ha godt utvalg i skapet. Woken bør bestandig stå framme på kjøkkenet, huk inn tjue kilo ris av gangen..Kutt ned på brus, chips og sjokolade, bruk feks honning som søtemiddel istf hvitt sukker. Bruk en masse frukt!!
Nordmenn har et innlært feil syn på brød. Her skal pålegget pynte en skosåle av ei skive. Glem myten om at du blir tjukk av å spise brød. Ferskt brød er verdens beste brød, Derfor baker jeg to ganger i uka. Tenk heller som danskene: Brødet er og skal være fundamentet- scenen- for påleggets live- konsert Da blir smørbrødet ordentlig. Du kan spørre deg selv hvor verden hadde vært uten ris, soyabønner korn og øl...
Det kan du ta deg faen på, og det stanser definitivt ikke med Hifi. Det gjelder all slags elektronikk, instrumenter (inkludert diverse messing) og tildels klær. Enda mer jålete enn undertegnede. Men når det kommer til rene hifiprodukter så overgår jeg nok han med to høyst oppegående komplette rigger i løpet av sommeren. Han har bedre DAC og pre, dog.Oi, her er en enda større prylbøg enn meg!
Beklager min dårlige spøk. Absolutt ikke ute etter å drive gjøn med folk som sliter med overvekt. Greia er at jeg heller sliter med det motsatte; jeg vil gjerne legge på meg 4-6 kilo, men får det ikke til! Har klart det etter perioder med fråtsing, men går ned straks jeg returnerer til vanlig kosthold/matmengde. Jaja, det finnes vel langt verre skjebner, antar jeg. Men generelt er det vel ikke slemt å si at det er sammenheng mellom inntak og uttak av kalorier?Frukt inneholder fruktose så er man diabetiker så må man vær forsiktig med det også, men det er litt på sidelinjen. Men når det kommer til Vinagunner så har ikke han noe problem med overvekt, det var en spøk som kjapt ble tatt. Han er nok ingen ingen risbolle, for å si det slik.Vinagunner: Her! Første du gjør er å forbrenne flere kalorier enn du tar inn. Dernest kan du lære deg grønnsaksbruken i det asiatiske kjøkkenet- noe foresvever meg at du har gode muligheter for akkurat det. Lær å bruke krydder riktig, sørg for å ha godt utvalg i skapet. Woken bør bestandig stå framme på kjøkkenet, huk inn tjue kilo ris av gangen..Kutt ned på brus, chips og sjokolade, bruk feks honning som søtemiddel istf hvitt sukker. Bruk en masse frukt!!
Den beste måten å ta av på er forresten et ordinært, sunt kunsthold fra enhver kultur i forbindelse med fysisk aktivitet. Den fysiske aktiviteten er hovedkomponenten.
Hva kan jeg si, annet enn jeg langt fra er et sunnhetsideal. Jeg spiser det jeg liker, og jeg liker det meste! Har jeg sug etter potetgull, sjoko, brus og godteri, så fråtser jeg det i meg uten tanke på morgendagen (men sant skal sies at det skjer sjeldent, fordi jeg rett og slett ikke synes at det godt i lengden, da heller en yoghurt). Jeg legger meg sent og står opp tidlig pga musikklytting og småbarn/jobb. Jeg røyker fast og drikker når det er anledning. Humrer når jeg leser artikler som "10 ting du må gjøre for å ikke gå opp i vekt" og jeg synder i 9/10. Mea Culpa!Vinagunner: Jeg sliter også med det motsatte, men jeg ønsker å legge på ti kilo MUSKLER. Dessuten bad du om tips, og disse her har funka for flere enn meg. Enkelte voksne- dog ikke meg- oppfører seg som barn når det kommer til hva som godtas i dietten. Istedet for å moralisere i senk, slik norske ernæringsfysiologer gjør, er min approach å få ut det som er av smak i et enkelt, men genialt kombinert spiskammer. Hvis du liker det du spiser, men det samtidig gjør kroppen sterkere, kjør på. MEN: RESPEKTEN for det du putter i deg MÅ være tilstede. Den har jeg fått inn med morsmelka. For eksempel var jeg innom Olivenlunden idag. Kom ut med et glass av byens råeste pesto, perfekt til pastasalaten
Føler meg vel litt for hjemme i denne beskrivelsen. Halvveis til hundre og fortsatt i fullt firsprang! Med sneipen i munnviken.Hva kan jeg si, annet enn jeg langt fra er et sunnhetsideal. Jeg spiser det jeg liker, og jeg liker det meste! Har jeg sug etter potetgull, sjoko, brus og godteri, så fråtser jeg det i meg uten tanke på morgendagen (men sant skal sies at det skjer sjeldent, fordi jeg rett og slett ikke synes at det godt i lengden, da heller en yoghurt). Jeg legger meg sent og står opp tidlig pga musikklytting og småbarn/jobb. Jeg røyker fast og drikker når det er anledning. Humrer når jeg leser artikler som "10 ting du må gjøre for å ikke gå opp i vekt" og jeg synder i 9/10. Mea Culpa!Vinagunner: Jeg sliter også med det motsatte, men jeg ønsker å legge på ti kilo MUSKLER. Dessuten bad du om tips, og disse her har funka for flere enn meg. Enkelte voksne- dog ikke meg- oppfører seg som barn når det kommer til hva som godtas i dietten. Istedet for å moralisere i senk, slik norske ernæringsfysiologer gjør, er min approach å få ut det som er av smak i et enkelt, men genialt kombinert spiskammer. Hvis du liker det du spiser, men det samtidig gjør kroppen sterkere, kjør på. MEN: RESPEKTEN for det du putter i deg MÅ være tilstede. Den har jeg fått inn med morsmelka. For eksempel var jeg innom Olivenlunden idag. Kom ut med et glass av byens råeste pesto, perfekt til pastasalaten
Safran kjøper du i butikker med persisk vareutvalg i Oslo. Ingen vits å kjøpe slikt fra Spania, den persiske synes jeg i tillegg er bedre. Du bruker jo bare noen få sporer hver gang du skal ha safran i maten, så hvorfor gidde å importere noe som det i praksis ikke koster så mye som prislappen skulle tilsi? Får se på det med ei flaske trøffelbalsamico. Kjøper ikke rein eddik i Spania. Grenser for hva jeg tar med meg. Det som er kjipt med å fly billig er begrenset med bagasje. Skal man punge ut for mer enn man behøver eller prøve å balansere shoppingen litt? Velger det siste og kontrollveier underveis. I år er jeg redd det blir mer musikk med hjem etter å ha funnet ut at det er vinylsjapper i Alicante. Da blir det fort trangt om plassen, så noen liter kan du bare drømme om.Baluba: Den trøffelolja tar du opp en liter av for meg..hehe.. Begynner å bli tomt for safran også..Siste sendinga km fra Alicante for seks år sia- med modern..Den eddiken bør være fra Modena , ellers er det ikke balsamico, vet du...
I Nord-Rogaland har vi fortsatt Radio 102 og Radio Haugaland. Førstnevnte sender mitt favorittprogram hver søndag klokken tolv.Kommer snart hjem med FM-radio i bilen. Registrerer med velbehag at Studentradioen fortsetter å sende på FM-båndet
Der bomma jeg på konserttidspunktet, helsikkes forvirrende programsider. Så med det lar jeg FM være FM, har allerede dokumentert en time på godt bånd. Gidder jeg tar jeg opp en time til når jeg kommer hjem etter å ha tatt meg en tur ut for å besøke broder'n.I Nord-Rogaland har vi fortsatt Radio 102 og Radio Haugaland. Førstnevnte sender mitt favorittprogram hver søndag klokken tolv.Kommer snart hjem med FM-radio i bilen. Registrerer med velbehag at Studentradioen fortsetter å sende på FM-båndet
Men i natt er siste natt med FM. Skal komme hjem for å ta opp en konsert med en estisk folkemusiker klokken halv ni, og så blir det pause fram til midnatt.