C
cruiser
Gjest
Vi har spist porchetta idag med ovnsbakte grønnsaker og nystekt brød. Utover det så har det putret i diverse gryter her idag med kraft og forberedelser til ukens meny
|
Sturt sett bare du som krangler...Den har fortsatt bare 3 egenskaper + at det bare ble krangling sist.
Ja stemmer, vi synes det er godt. Og ikke minst til bra pris i Norge.Er det denne du bruker som utgangspunkt Danke? hvalbiff_med_grnn_peppersaus
Ble vurdert, men droppetHva med en rask kraft på rekeskallet?
Barilla, ikke Barillia.Ble rester av pastasaus og nykokt spaghetti.. står på FP at den er produsert i Italia.
Noen som vet hva det står på svensk Barillia?
Bare nysgjerrig, ønsker ikke en krangel om pasta igjen.
Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
Sen middag i dag. Kjører følgende:
Kortreist Pizza Eboli Hot fra den lokale pizzabakeren, levert med elbil på 185/55-15 Firestone Fuel saver, stålfelg og ladet fra solcelleanlegg levert fra Rec Porsgrunn, sjåføren, tyrkisk for anledningen, kjekk, 173cm høy, atletisk, men med kulemage og kun B førerkort på åttende året. Tørr asfalt og dugelige kjøreforhold i nærområdet jmf 0175
Påsmurt pizzabakeriets håndlagde hvitløksrømmedressing. Servert med NRK1 lørdagsunderholdning. Verdict: Pizzaen var best!
Vis vedlegget 455573