C
cruiser
Gjest
Vi har spist porchetta idag med ovnsbakte grønnsaker og nystekt brød. Utover det så har det putret i diverse gryter her idag med kraft og forberedelser til ukens meny
Sturt sett bare du som krangler...Den har fortsatt bare 3 egenskaper + at det bare ble krangling sist.
Ja stemmer, vi synes det er godt. Og ikke minst til bra pris i Norge.Er det denne du bruker som utgangspunkt Danke? hvalbiff_med_grnn_peppersaus
Ble vurdert, men droppet på en torsdag var ferdig kyllingkraft porsjonsfryst mest forlokkende alternativHva med en rask kraft på rekeskallet?
Barilla, ikke Barillia.Ble rester av pastasaus og nykokt spaghetti.. står på FP at den er produsert i Italia.
Noen som vet hva det står på svensk Barillia?
Bare nysgjerrig, ønsker ikke en krangel om pasta igjen.
Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
Sen middag i dag. Kjører følgende:
Kortreist Pizza Eboli Hot fra den lokale pizzabakeren, levert med elbil på 185/55-15 Firestone Fuel saver, stålfelg og ladet fra solcelleanlegg levert fra Rec Porsgrunn, sjåføren, tyrkisk for anledningen, kjekk, 173cm høy, atletisk, men med kulemage og kun B førerkort på åttende året. Tørr asfalt og dugelige kjøreforhold i nærområdet jmf 0175
Påsmurt pizzabakeriets håndlagde hvitløksrømmedressing. Servert med NRK1 lørdagsunderholdning. Verdict: Pizzaen var best!
Vis vedlegget 455573